-
Proč tolik zášti vůči komoušům ? Vždiť jeden soudruh dokonce bývalý agent STB nám dělá premiéra! 😀
-
Je mi Tě líto demence ti asi vymazala vzpomínky, i když jistá spojitost tu asi je, týká se pánského přirození, což je asi jediné slušné slovo, které se dá pro komunisty použít.
-
Takže josef. chmela, filius a co ještě je ten nevzdělaný, zamindrákovaný trollí důchodce s rusko-anglickým slovníčkem v ruce?
-
V české politice se zatím vybarvil jediný bolševik, a to Ing. Topolánek, ale to si zcela jistě nemůžete pamatovat.
-
Pravda je pravda... Netvrdil to právě onen krejčí a jeho soudruzi? Předpokládajíce se zpupnou samozřejmostí, že pravdou je ta jejich pravda?
-
Oka-mor je bolševik jako z příručky marxismu leninismu, kecy má úplně stejné, chybí mu jen rudá kravata, tesilky a košile z dederonu
-
Zajímavé. Totéž jsem hotov tvrdit já o vás, trubko.
Již jste schopen odpovědět mi na mnohokrát položený a podložený dotaz:"Odkdy power znamený hloupý?"
-
Na příspěvky ruského trolla josef.chmela je zbytečné odpovídat. Má od ruských fašistů tabulku s povinnými příspěvky a ty ta trubka kopíruje, kde se dá, pořád dokola.
-
Komunismus si říká KSČM nebo SPD?
Tento web vskutku jest bezednou studnicí těch nejzajímavějších inforrmací.
-
Komunismus má plnou ..bu. krásných řečí, přitom nabízí jen chudobu, nenávist, vraždění a loupení.
A je úplně jedno, jestli si říká KSČM nebo SPD, jestli mává nad hlavou rudou vlajkou se srpem a kladivem nebo stejně rudou s hákovým křížem.
-
Nejsem tvůj soudruh. Do tý tvé žumpy bych opravdu spadnout nechtěl.
-
Jo, jo, soudruhu, zákon je zákon a pravda je pravda, i když se to vyznavačům rudého fašismu alias komunismu nelíbí. A nikdo to tady nemá na věčné časy a nikdy jinak, jak hlásal jistý krejčí, o němž psal mistr "len na nohavice. niepúšťať na saka", a taky se zpovídá před Nejvyšší spravedlností".A tak taky jednou odejdu. A jestli na mě bude někdo vzpomínat, to už nebudu řešit. 😉
-
Ten tvůj mindrák musí být ale strašný. Jak s tím můžeš žít? Já být tebou, tak se zastřelím abych své mindráky nepřenášel na ostatní. Ta bezmoc je strašná, že? Ale věř, že až odejdeš, tak tady na tebe budou všichni vzpomínat jako na zamindrákovanou nulu, která tu neustále psala ty své hloupé příspěvky naučené jako mantru.
-
Podle zákona organizace zločinná a zavrženíhodná
-
Oni se v tomhle komunisté vůbec neliší od ostatních stran, kde se rovněž vlastně od revoluce točí stále dokola tatáž jména (u některých jsou dokonce otočky dotaženy k "dokonalosti", neboť jsou doprovázeny výměnou stranického dresu...). Prostě - "politika" nevyšlo to ve Sněmovně, zkusím Senát je zažitou praxí těch, kteří už neumí nic jiného, než pracovat pro naše blaho...