Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Jakýpak nářez. V EU jsme neznamenali NIC před Babišem a i nadále neznamenáme NIC. Tak se vlastně nic nestalo. Nač takový srdceryvný nadpis. Byli jsme před EU a budeme i po ní, až se úplně zhroutí do svých hloupostí.

    • vanhorne

      "až se úplně zhroutí do svých hloupostí."

      Kdyby k tomu doslo, pokojny a ustaleny beh Ceske Republiky by to vubec nenarusilo, ta ma dve moznosti spasy. Ta prvni bude opakovani manevru z r.2008, kdy V.Klaus prohlasil, ze Cesko zustane malym bezpecnym ostruvkem v mori svetove krize a neni se proto ceho obavat. V druhem pripade se Cesko zriti do Capiho Hnizda a zase zustane nedotcene takovou malichernosti, jakou by byl rozpad EU. Konecne by nastala ta, tak touzebne vyhlizena a radostne ocekavana epocha 'Bude lip'. 

    • Pavel.Jegl

      Předpokládám, že z titulku nikomu srdce nepukne. A pokud se EU zhroutí do hloupostí, jak, pane Chmelo, píšete, tak pocítíme i my. 


      • josef.chmela

        Je mi jasné, že titulek nejvíc prodává. A na hlouposti druhých se vždy nejvíc vydělá.

        • vanhorne

          "na hlouposti druhých se vždy nejvíc vydělá."

          ANO, to zjistil Bures uz davno.

  • Ovšem vrcholem drzosti a TOPácké blbosti je když se k europarlamentu vyjadřuje zdejší poslední šmudla a stranická onuce JUDR Pospíšil.Ten naprosto poslední nikým nevolený a všeobecně vysmívaný se pořád hlásí o slovo.Zdá se, že z něj bude další politická vtěrka Kalouskovi podobná. Vyhozeno to dveřmi - naleze to oknem.....

    • A proč by se JUDr. Pospíšil jakožto svéprávný občan ČR nemohl vyjadřovat? Když tak činí podle zákona neodpovědný, tj. nesvéprávný jedinec zeMAN.

      • A nechceš mů tu Felaci(Pospíšilová) uďělat hned 

  • To jen nám zas kvalitní "jéglovina" jak se tady trefně občas definuje. Pro našince je úspěch že se tam ke korýtku nedorval Zahradil. A že se záškvara pořádně snažil.Ovšem za sebe závěrem napsat " my přejeme" - to jako kdo? Jakešovi se říkalo kůl v plotě.

  • Jak pane Jégle nazvete pravidelná setkávání představitelů Německa, Francie, Itálie? Bratrstvo německé pracky? Zajímavá podprahová asociace. Typicky sluníčkářské pojetí. 

    Buď myslíte jako my, nebo jste bratrstvo kočičí pracky. I vy Dušínové. 😂

    Ale nic ve zlém, já jsem se pobavil. 

  • Vyšehrádská čtyřka zapracovala velmi dobře,podařila se totiž obměna nejvyšších struktur vedení EU.A mají-li,či nemají-li státy Vyšehrádu nějaký post není až tak zásadní,neboť se podařilo usměrnit unijní vládu /komisi/ do patřičných mezí tím,že politický směr bude opět udávat rada států se svými premiéry ,či prezidenty.A to je ten základní princip,který si stoupenci Vyšehrádské čtyřky a jejich dalších stoupenců /např.i Itálie/ vydobyli.Samozřejmě,naše opozice bude naříkat a soptit,že to žádné pozitivní body nepřinese,ale to by tvrdila i tehdy,kdyby se mezi posty čtyř dostal byť jeden zástupce z Východu.

  • Ukázalo se, že státy V4 jsou předvojem demokratického vývoje v EU. Státy na západ od našich hranic uplatňují protidemokratické postupy a opatření a vývoj v tamních státech směřuje k likvidaci demokratického zřízení. 
    • Pavel.Jegl

      Zatímco v Česku a na východ od nás demokracie vzkvétá... 

      Kde jste, instalatére, nakoupil tu politickou buzolu?

    • Každý, i instalater.var má právo na svůj názor. Můj názor je však opačný: východoevropské země se dosud zcela nezbavily komunistické (tj.ruské stepní) mentality, zejména Maďarsko nebo Polsko.

      • vanhorne

        "východoevropské země se dosud zcela nezbavily"

        Zbavi se, az vyschne voda v Labi od Melnika az po Dresden a bahno z jeho dna v prach se obrati. Priroda tu hranici mezi vychodem a zapadem urcila. 

  • dzixy

    "Jeho vliv na evropskou politiku se zmenší. "

    A zase Jégl opět hádá z koule, nebo si hraje na vědmu Pýthii. Názor jednoznačný. Opoziční, kéž by za TOPku. Ta po volbách zanikne a tak by mohl odejít i Jégl.😎

    • Pavel.Jegl

      Zklamu vás Dzixy, psaní mě baví, takže s ním jen tak neskončím. Tím spíš, že má práce není závislá na volebních úspěších či propadácích babišovců, topky, ódéesky či kohokoli jiného.

      • Marcelskrc

        Je dobře že píšete tady, páč sem chodí málo lidí a ty plky se nešíří 😁

  • "Dobra práce". Náš politruk kdysi na vojně byl nějaký mistr demagog ale takovy myšlenkový projev by asi nezvládnul.


    Prozatím sice vítězí Bratrstvo bruselské pracky, ale už je na sestupné trajektorii. 

    Boží mlýny melou. K čertu šli komunisti se Sovětským svazem a k čertu jednoho dne potáhnou i byrokrati s Eurosojuzem.

  • felix.julec

    >Tentokrát V4 protlačovala na předsedu Evropské komise Slováka Maroše Šefčoviče. Neúspěšně.<

    Autore,nevím kde jste to koupil?Už před volbami  jsem několikrát slyšel,že o Ševčoviče se hrát nebude(asi  na to nebyly svaly?).Že se podařilo "zbourat"Timmermanse je dobře,ovšem ten Belgičan Michels je stejný ksindl(taky z Beneluxu).Pamatuji si jak vyhrožoval(stejně jako Timmermans) a vyhazoval ČR z EU. 

    Článek má dělat dojem,že v předchozí sestavě to nové členské země vyhrály a EU velely,zatím co dnešní volba HLAVNĚ DÍKY BABIŠOVI TAHÁ ZA KRATŠÍ KONEC (utrpěla Waterloo)a bude se muset podřizovat.Stačí se dívat na ČT,poslouchat Čro,a číst články podobných existencí jako je tato.

    Po předchozích našich Českých,neviditelných (nezlobících)zástupcích je Babiš první,který je dokonce schopen se domluvit a to hned v několika jazycích.//Místopředsedové EP Kolaja a Charanzová se taky nepočítají,že?// 

  • Jaký ještě pádnější důvod je potřeba, aby jsme co nejrychleji opustili spolek kryjící se pod názvem EU?

    Jak trapný byl Babiš, když se snažil zastírat svoji chamtivost péčí o ČR. Dokonce až líbezně snil o tom, že by na šéfa slavné komise EU dosadil "perlu" jménem Jourová- jak jinak- produkt spolku fandů ANO. To by pro Babiše byla krása, kdyby to tak bylo. Co by jsme z toho měli my občané ČR ( které Babiš tak obětavě hájí)? Pro určité lidi je to jasné. Ještě víc otevřené cesty penězovodů pro financování jeho ( nejeho) tzv. firem. To se to buduje imperium firem,, když peníze na jejich stavbu zaplatíme my a on z toho potom bude rejžovat. Až do nebe je volající to, že když mu EU típla dotace, tak peníze dostane od MF v době, když zastává funkci premiera. Takže nejdříve seberou peníze nám, ty odvedou do spolku zvaný EU, ten si z toho sebere co potřebuje a když je dotyčný hodný, tak mu milostivě poskytnou tzv. dotace. No samozřejmě po schválení  úřadů. V případě Babiše zlé EU řeklo žádné dotace. Tak je Babiš ( pardon firmy, které přeci Babiš dal do svěřeneckého fondu) dostal od státu- takže jsme to zaplatili znovu, my hodní a v Babiše věřící občané. A ministrině financí nás ujišťuje, že když se prokáže neoprávněnost poskytnutí peněz, tak má přeci dost prostředků, aby je získala zpět.  No přeci je to náš premier- vůlí národa zvolen. ( A stačí na to necelých 30% z voleb, které mnozí považují za většinu). ANO je to většina z menšiny. Zbytek jsou machinace.

     

    • Kam by chtěl pisatel "odejít" z EU? Chtěl by opět utvořit CCC - Soediněnije Socialističeskich Stran pod rukovodstvom CCCP?

      Možná by nám Putler umožnil "přestěhovat se" na Sibiř, jak nám v r. 1968 vyhrožovat Brežněv tím, že prý pro ně není problém "přestěhovat" několik milionů lidí. Jistě, oni v tom carsko-leninsko-stalinském Rusku mají s tím "stěhováním na Sibiř" staleté zkušenosti.

      Co brání pisateli, aby sám "odešel" z EU, budoucích USE, když se necítí být Evropanem? Může klidně odejít do své "země zaslíbené" a nebude k tomu ani potřebovat výjezdní doložku jako za komunismu.

      • CCC už dávno neexistuje. Ale jak víme existuje Eurasia.

        • Ano, CCC už neexistuje, ale východostepní chán se svými pomocníky by ji rád obnovil, on se totiž ten jejich chanát stále zmítá ve středověkých s... (fekáliích). A je tady dost těch, kteří se za CCC měli dobře, protože lezli do "správné" p... (rectum) a ti by mu to CCC rádi obnovili.


          • Používání výrazů jako " východostepní chán" " Putler" atp. svědčí o úrovni rozhledu pisatele. Zřejmě se asi na jiné " argumenty" nezmůžete. Zřejmě nic nového u tzv. českých vlastenců vašeho typu, když si myslíte, že ti co dnes poukazují na svinčik, větší jak byl tenkrát, lezli dřív někomu někam. Pak tedy co říci o dnešních prozápadních patolízalech, keří po roce 89 vylezli z děr a dnes si hrají na elitu? Nikde jsem se ani slůvkem nezmínil kam, nebo komu by jsme zase měli poklonkovat. To papouškujete stále jen sami. Kolik je po roce 89 jenom všelijakých " absolventů" IVLP ap. Něco jako suverenita, sebevědomí založené na tom co umím, je pro Vás cizí řeč. To raději budete prznit svůj charakter poklonkováním komukoliv? Pokud to jde tak se proberte.

    • Jourová je politická měňavka, všehoschopná, konformně vystupující vždy na té správné straně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit