-
no nevim kdo zavře Bureše
-
-
Nikdo: vse promlceno. Rittig, to je jina. Tam "nezavreni" vazne jen na "kvalite"zakonu, prijatych po "zhasnuti" ceskou "pravici" i "levici". *16*
-
-
A to já bych se zase pana Zemana zeptal, kdy zavřou Babiše a další jeho kumpány s Agrofertu.... tam to taky není čisté. Ale mám obavu, že zapadl to okruhu "Nedotknutelných"..... *2* *2* *2*
-
-
... neptej se, kam jsi nenávratně zapadlej ty, blbečku :)))
-
-
Mám pořád ten pocit, že v pocitech zapadlosti se Vám nemohu rovnat, protože tak hluboko jako Vy nikdy neklesnu. Člověk jako Vy, bez názoru, jen snůška vulgarit - měl by jste se za sebe stydět.
-
-
... lepší je být vulgární a nemít dementní názory než obráceně jako ty, ty legrační blbe :)))
-
-
-
Nikdo slušný by po revoluci do vlády nevlezl!!!
-
-
... rostou u vás stále chytré houby, blbe?
-
-
-
Rittiga zavřou, až zavřou Babiše.
-
Musíte si uvědomit kokoti, kdo tady může a umí řídit stát. Určitě ne vy někteří těmi idiotskými poznámkami. Ale ten, který už něco dokázal a odevzdává daně státu. *3* . Tak se hlaste do parlamentu přes vaše politické strany, ať můžete něco ovlivňovat nebo pište věcné příspěvky.
-
-
Tak stát už tady mohla řídit a tvrdila, že ho umí řídit většina místních politiků - v tomto ohledu není Babiš žádný zázrak. Takových už byla po roce 1989 celá řada - Klaus, Zeman, Gross, Špidla, Paroubek, Topolánek, Nečas, Fisher a Tošovský - každý z nich už něco dokázal a mám pocit, že mnozí z nich to mysleli upřimně a měli čisté ruce. *3* *3* *3* A pak se objevilo nějaké ALE..........
A další davy těch, co by rádi něco řidili a tvrdí, že umí, se objeví u dalších voleb. A sorry, nemám ambice řídit tento stát a rád se bavím.... momentálně na Babišův účet. *2* *2* *2* -
-
... je kouzelné, když se blb jako se za vydává za zázrak lidstva, trotle :)))
-
-
... se za = ty :)))
-
-
-
-
Soudruh ELECTA nastoupil do služby?
-
-
Copak ubožáčku? Nahlášeno, není k tématu! Dal jsem si předsevzetí, s každým imbecilem a zlodějem zatočit!
-
... jsi skvělej, ten chudák neví, kam dříve skočit, Klaus vedle mu také dává hezky zabrat :)))
-
-
Jo, jo, StB potažmo KGB peníze zadarmo nedá. Zvláště když jde rubl do "píp". *2*
-
-
O tom by jste nám mohl psát celé hodiny, kdyby to nebylo jaksi od věci psychopate!
-
-
-
-
... Babiš a já jsme velmi pracovití lidé, tak jdu raději něco tvořit, než trápit houf blbů :)))
-
astupitelstvi maji cas.Spoustu casu.To se po ranu kafickuje pak beseduje a je tu obed.Po obede se chvilku mrkne na spisy a uz je tu odpoledni kaficko a priprava na cestu domu.To vse za cca 70 000,- mesicne.Do komplikovanych veci se zasadne nejde.Ty se odkladaji.Delaji se jednoduche elementarni oripady.Krasny zivot v praci,co?
-
-
... málo ses učil, ňoumo, že :)))
-
-
... děkuji za pozornost pilně hlasujícímu trotlíkovi :)))
-
Zdá se že tu máme 2 Babiše - jeden na puse bojuje s kmotry a politiky zatímco druhý
se s každým kmotrem zná a chodil na všechny narozeniny politiků. *15* *15*
Nechápu že ho voliči Miloše Zemana podporují. Co řekl Zeman před prezidentskou volbou?
Toto: když byl někdo v KSČ a po listopadu šel do nějaké levicové strany
dá se to chápat. Pokud si však někdo s rudou knížkou dnes říká pravičák je to na zvracení.
Inu Babiš toto kritérium pana prezidenta na zvracení splnuje. -
-
... přání otcem myšlenky blba :)))
-
-
... všem blbům přeji v jejich zoufalství ze své bezvýznamnosti a omezenosti hezký zbytek blití v tomto útulku tiscali pro blby dnes, zítra, do konce roku, celé svátky atd. :)))