Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá otázka a vzhledem k zkušenostem jak naše policie a Justice pracuje odpovím si sám,nikdy.Pokud by měli jít do vězení jen ti větší zloději,byli by jsme bez státního aparátu.Stát by byl řízen z Ruzyně.Kéž by chtěli veřejně promluvit Krejčíř,Janoušek etc-c.
    • ... neumíš ani správně psát, blbe :)))
      • Už jednou jsem tě žádal aby jsi mě neoslovoval vaší rodinou přezdívkou ANTIBLBE.
  • Ač Babiše jako STBáka nemusím, tak se ptám, kdy hodlá pražský magistrát v čele s "Krndou":-) také zavřít mafiána a "česko-monackou" pijavici-Rittiga, neboť máme nejdražší metropolitní MHD v přepočtu na kupní sílu obyvatel v Evropě a možná i na světě, protože pokud vím, tak New York, stále nezdražil a má Subway stále okolo -tokenu, tedy one dollar. *3* *1* Co na to pražská radnice? *9* *13* *10*
    • Mám ten nepříjemný pocit, že pražský magistrát je malý pán na to, aby nechával někoho zavřít. Tak podat trestní oznámení mohl již dávno, a to jak na známé i na "neznámé" pachatele. *15* *15*
  • A co je na tom divného? To je otázka, po jejímž zodpovězení touží mnohem více občanů....
    • Přesně tak!!! Ale právě tady se ukazuje zkorumpovanost naší "nezávislé" justice. Když se ani ministr nesmí na něco, co zajímá jeho voliče, zeptat???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit