Babišovo čaupivo pro starší a pokročilé kojence
-
Co ke zdaru (výběru daní ? Nebo jiný úmysl _)chybí nejvíce, jsou konzumenti (nejvíce 60-80 léta),
v 90-tých letech -nižší modří manageři buzerovali na zbytkový alkohol .
Pro koho je toto konání ?????
-
Je to jednoduché , Jégl má zadání , a to bude plnit, je zbytečné mu něco vysvětlovat , on nechce chápat, protože to není jeho práce (placená) on nemá názor , ale zadání.
-
Tak konečně jsem pochopil co je pro Jégla tzv. kultůra pití piva. Ztřískat se !? Proto tak asi píše.
-
Pan ing. Andrej Babiš ty "banality" řeší z titulu svého postavení předsedy vlády České republiky!
A ona dvojí DPH na jakoukoli komoditu je výrazem ekonomické euroidiocie, ničím jiným...
-
Nevím proč to řeší Andrej Babiš a je mi to srdečně jedno. Jen od médií (aspoň těch veřejnoprávních, tedy placených námi, bych očekával důležitější témata). U soukromých médií jsem se holt smířil s nízkou kvalitou informací. Jsou to jejich peníze tedy i jejich právo......
-
Na vysvětlenou:
Babiš před časem tvrdil, že na pivo bude 10% daň! To potěšilo, ale opět se ukázalo, že lhal, se Schillerovou vytvořili devět daňových možností na pivo!! To je jen jedna z bezpočtu zhovadilostí v této zemi. Jinak jsem svůj příspěvek pojal zevrubně, jak se mi jeví ten třicetiletý vývoj v zemi..., z toho je zřejmé, že prostě Češi si sami sobě vládnout neumějí.
-
... řeší takové bezvýznamné banality
Napadá mě otázka: Proč tyhle "bezvýznamné banality" začal řešit AB?
-
Větší bordel v DPH na pivo snad ani nešel udělat...
Zkrátka odborníci...
A koblihářovo prohlášení, že když se hospodský podělí, bude pivo o téměř 5 Kč levnější - to je další z jeho keců, kterými chce zapůsobit na voliče...
-
Aááá - zloděj mé přezdívky opět v akci...
-
- prováděcí (technologický) předpis.
Snížené sazby a sazby DPH (jejich rámce) s linky jsou tady:
https://ec.europa.eu/taxation_customs/business/vat/eu-vat-rules-topic/vat-rates_en
viz kapitola: Reduced rates of VAT.
-
Ty máš ale trpělivost, že tě to baví. Copak nevidíš, že je to marný? Ten nepochopí NIC
Prováděcím předpisem
ke směrnici je prováděcí nařízení Rady
(EU) č. 282/2011 ze dne 15.3.2011, kterým se stanoví prováděcí opatření
ke směrnici 2006/112/ES, o společném systému DPH ("prováděcí nařízení").
Naposledy bylo nařízení novelizováno od 1.1.2020 a tyto změny jsou
promítnuty do konsolidovaného znění k 1.1.2020. -
Tak směrnice, nebo nařízení? Nebe, nebo dudy?
Směrnic o DPH je víc. Kterou z EU-LEX máte na mysli?
-
-
Číst umím, jen jsem si dovolil vám položit dvě otázky, abych zjistil, zda víte, o čem píšete.
Když zmiňuje nějaké nařízení, můžete na něj poslat link, či sdělit její číslo?
(Add: nižší DPH pivo nezlevní, koloběžko, píšu proč, stačí číst)
-
Velký problém pochopit napsané?
-
a) Jaké nařízení EU to neumožňuje?
b) Jaké nařízení EU neumožňuje snížit spotřební daň na pivo?
-
Vždyť víš, že jégl má "široký záběr", píše o všem, všemu rozumí a pak z toho vznikne jen snůška polopravd, konspirací a napadání lidí, hlavně politiků! Viz dotace pro Agrofert atd.
-
32%
-
I kdyby všichni komunisti a socani dali hned teď hlas Babišovi, tak to 30% dohromady nedá.
-
Hloupej článek, nesmysl za nesmyslem. Díky nařízení EUtopie nejde jinak zlevnit pivo, než jak to udělala vláda. Ostatne v evropě nejsme sami!