Babišovo čaupivo pro starší a pokročilé kojence
-
30% voličů, odkud se rekrutují? Z bývalých voličů KSČM a ČSSD.
-
Přesně. Na světě jsou tisíce nesrovnatelně důležitějších informací a problémů a dezinformační mainstream řízený stranickými d..b..ly řeší takové bezvýznamné banality. A VŠEM TO KUPODIVU PŘIJDE NORMÁLNÍ.....
-
A jak to mají s dph na pivo na Lomnickém štítě 19 minuta 20 vteřina https://www.youtube.com/watch?v=TrkJw1sLc-E je to energetická potravina a nápoj potřebný k regeneraci a obnovy sil a hydratace organismu anebo luxusní nadstandard?
-
vyšší daní se nepodporuje alkoholik samotář
add: Ano, teď jste na to, Romku, kápl. To mě nenapadlo. Bylo potřeba zvýhodnit pivo v podniku, protože ztřískat se ve skupině v restauraci je zdravější než doma! 😀
-
😂
-
Vezměte do huby koblihu a zkuste to taky. Třeba vás bude podle vašich not volit 50 % lidí.Důležitější je , že konečně se zabránilo krácení daní. A to okradačům vadí.Stálejeslyšet jenom Babiš, Babiš, Babiš. Zatím neznám nikoho, kdo to dělal nebo by dělal lépe.
-
Nebyla to urážka, jen pocit. Neinterpretujete správně podstatu aplikace opatření, spíše domělé dopady. Víte, ono sekeru je možné vidět jako užitečný nástroj nebo vražednou zbraň. Co je prosím správně?
-
Náklady na EET se dávají do nákladů, Tím , že je levnější pivo konzumovat na místě mne nepřímo motivuje si tak sednout a dát si něco dalšího , třeba jídlo . Jen že to se nehodí říkat , lepší je pořád vrtat.
-
Asi to dělá dobře, když se na takovejch kokotinách nejvzdělanější část národa točí. Tleskáme.
-
To určitě není jeho vina. Jak znám jeho palici. chtěl by poměry narovnat.Já sem rád že, je tady borec kterej nevzešel ze stranickejch škol. Úplně se toho děsím, protože sem nemálo takovejch kok.tů viděl.
-
Jedním z cílů nižší daně na pivo bylo vynahradit investice do elektronické evidence tržeb těm "nejdrobnějším z drobných" podnikatelů, tedy provozovatelům venkovských výčepů a stánkařům. ...
Proč si nejdřív nepřečtete text, Romku?
-
Vrcní štváč nepochopil , že snížením daně konzumovaného piva na míste tedy v hospodě se podporuje provoz zařízení a zároveň vyšší daní se nepodporuje alkoholik samotář . Především od hospotských bych čekal potlesk. místo toho zase přiblblé poznámky Jegla a jeho grupy . Pivo do džbánku jsem viděl naposledy před cca 20 lety. Prostě některým lidem se nezavděčíte .Jsem rád , že je demokracie a i taková nula může kritizovat vládu , že ??!
-
Nevím, Jindřichu, jaké "znění dokumentu MF" máte na mysli.
Ale poslední dvě novely, které mění DPH, jsem četl, včetně důvodových zpráv a komentáře MF na webu.
Pokud narážíte na mou duševní nedostatečnost ("znění pro pro něho bylo komplikované"), pak byste mohl napsat, co jsem, na rozdíl od vás, v zákonu nepochopil.
-
Hlavně v případě 2 různých (natož vícero) sazeb bude CENA VŽDY STEJNÁ jen stát sebere víc či míň ale cenu to NESNÍŽÍ to by mohla jen JEDNA nízká sazba a ne že stejné zboží jednou prodám s 10% podruhé s 21% to je ta největší p***a co moh kdo vymyslet
-
to se snad šilerová zbláznila? a co když si ho nechám načepovat do žbánku a pak ho tam hned vypiju??? to bude kolik DPH?
-
Ty tomu tak rozumíš, pablbe...ha...ha...
-
Mají pravdu Jegl. Co kdyby šli dělat poradce do vlády?
-
Takze diky 10% dani by vycepni mohl zlevnit o 2,50- fajn, jenze ma to hacek 10% neni na vsechna piva , ale je to ruzne jestli je to pivo do kelimku, v lahvi, s sebou, do dzbanku atd. takze je v tom takovej galimatias ze si na to vycepni bude muset najmout ucetni ci pomocnou silu pac cast casu mu zabere opet vyssi mira "papirovani" diky tomu jaky je v tech danich EET a dalsich povinostech zmatek a co to zabira casu!!! Nakonec ZDRAZI to pivo o 15,- A TO SE VYPLATI!!! Pac zlej je ten hostinskej ne Babis co dal slevu na 10% DPH na cepovane :D
-
Zhovadilost Česku nejen vládne, ale je i ve vlastním národě. To ANO s agentem Babišem-Burešem zase nejspíš získá první místo ve volbách, i když je to osoba trestně stíhaná! Tenhle národ je prostě nepoučitelný. Bohužel stále převažuji lidé, kteří ho budou volit. Tak co zmůžeme, když je mezi námi dost prodejných voličů, kterým stačí kobliha do huby a jdou ho volit... Tenhle národ označil neurolog Stránský za prohnilý, a má recht.
-
V pořádku, Váš názor pana redaktora jistě potěší.