Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bureši, Bureši, do roka a do dne, hin se hukáže...
  • Kvůli nákupu dluhopisů Agrofertu čelí Babiš trestnímu oznámení.

    Jde podle něj o běžný postup v souladu se zákonem, který používá celá řada českých firem.

    Prý to vymyslel Kalousek. To mi teda vysvětlete koblihy že to Bureš jako ministr financí nezrušil, a převzal to po tom zloději Kalouskovi. Vždyť všechno co dělal Kalousek, bylo špatně. Takže pro koblihy - může za to Kalousek, Bureš NÉ. Ten to jenom zdědil, a jelikož je to pro něj dobrý, rušit takový zákon samozřejmě nebude.

    No jo ten zákon si nechal, ba mu jde na ruku. Peníze nesmrdí. Tak mu to žerte dál kobliháři. Ale živnostníky ty zloděje, co všeci kradnú, na ty něco vymyslíme. Třeba EET.
  • Ševče a daně zaplacený máš?
  • Ještě jedno vysvětlení od koblih.

    Jak mi vysvětlíte že Bureš tvrdil při vstupu do politiky - mám dost, já nepotřebuju krást jako oni. Pak ukradne 50 mega ( vlastně v rámci zákonů využívá dotace ) pro potřebu svojí vlastní ZOO. I když je to křišťálově čisté, proč tenhle člověk potřebuje dotace, pro svoje vlastní potěšení z vašich daní. Proč to nedal ze svého, když má dost, a měl klid. No proč by to dělal, když vlastně nemusí NÉ.

    A tohle mi bude říkat, jak všeci kradú, hajzli jedni. No to je gol. To už musí být člověk asi hodně blbej, aby tomu věřil. Potom mám věřit že on tam šel s těmi nejlepšími úmysli, abych já se měl líp. Na to nemám vysvětlení. Ale Vy zřejmě ANO - jelikož Vám už je určitě líp.
  • Co na to Úřad proti dezinformacím *1*
    • No já nevím za koho ten úřad vlastně kope. Jestli jenom za ČSSD, nebo celou koalici. Ale to je vlastně jedno. Oni už se mezi sebou nějak ti imperialisti, boha jeho čo to táram, vlastně politici (zloději - teda krom pana Bureše. To je vyjímka, ten nelže, a nekrade. Ostatní ANO) domluví. Takže je to namířeno proti nim.

      Né, to je vlastně další úřad pro mě. Abych se měl líp, a nemusel u toho ještě přemýšlet. Co je, a co není pravda. A tak to má biť. Strana řekne, a neptejte se, jestli je to správné. Vždyť oni to se mnou myslí tak dobře. A já to ještě nepochopil. No nic hloupému napověz, blbce nakopni ( nebo mu dej slib,tím neurazíš, a navrch koblihu ).

      Tudíž jasná dezinformace. Dezinformuju koblihy, o dalším postupu ANO - nebudu ve vládě, už nebude líp. Sbohem voliči ANO - bude líp. Měl jsem vás rád, a byl jsem se za vás jako lev. Ale každá pohádka jednou končí.

      Kde se dozvím, jestli mě vyhodnotili jako dezinformaci.
      • *1*
  • Jak říkám, chtěl bych od voličů ANO rozumné vysvětlení slov Bureše. Pokud mi nedáte dost hlasů na to abych vládnul, odcházím z politiky.

    Mé vysvětlení - mám VÁS tudíž na háku, už mě nezajímáte, nebudu mít to co chci JÁ. JÁ totiž na rozdíl od jiných politiků, mám peněz dost, takže sedět v PS v opozici, a dál se být za to aby JSTE se měli líp nepotřebuji.
  • Babišovi balíčky, Klausovi Balíčky, Paroubkovi Balíčky, Nečasovi balíčky, ale žádný balíček pod stromeček pro chudé.
    Trapnost nad trapnost neznáte jiné slovo? Opakování je matkou moudrosti, ale v tomto případě je to hloupost. Stále stejné mozky, nic nového pod sluncem nejsou schopny vyprodukovat, připadá mi to jako mozek šílených krav.
  • úspěch se v čr neodpouští
    • r.
      Jaký úspěch? Babišův úspěch? Žádný úspěch se nekonal, udělám rozpočet na - 70 milard a potom mam přebytek + 60 miliard. To ten Babiš neumí počítat a nebo ti chytráci co mu to předkládají neznají ekonomický ukazatel jak se bude vyvíjet? Toto jsou amatéři co neumějí počítat. Babiš pokud by nebral miliardy dotací pro své podniky tak krachne. Není schopen nic vyprodukovat, ale vy ostatní plaťte. Toto je normální zlodějna neschopného slováka.
      • Já vím vy chcete zpět Kalouska a jeho ekonomický zázrak *1* *1*
        • Mimochodem Kalouska jsem také nevolil.
          • Vy nesouhlasíte s tím že jsem nevolil Kalouska. Tak jak jsem řekl, k dalším volbám jdu, a budu tedy volit Kalouska. Když vám vadí že jsem ho nevolil.
            • volte koho chcete když vám to udělá dobře
          • Já Babiše jo a nepotřeboval jsem kvůli tomu dostat koblihu. Žiji za své už pár let nepotřebuji od státu ani korunu. *3*
            • Výborný daňový poplatník. Víc takových. A politici budou naprosto spokojeni. Můžou rozhazovat, krást, atd. No a Vy si ani nebudete stěžovat že je něco špatně.

              Jak mi vysvětlíte že Bureš tvrdil, mám dost, já nepotřebuju krást jako oni. Pak ukradne 50 mega ( vlastně v rámci zákonů využívá dotace ) pro potřebu svojí vlastní ZOO. I když je to křišťálově čisté, proč tenhle člověk potřebuje dotace, pro svoje vlastní potěšení. Proč to nedal ze svého, a měl klid. No proč by to dělal, když vlastně nemusí NÉ.

              A tohle mi bude říkat, jak všeci kradú, hajzli jedni. No to je gol. A jak mám věřit že on tam šel s těmi nejlepšími úmysli, abych já se měl líp. Na to nemám vysvětlení. Ale Vy zřejmě ANO - jelikož Vám už je určitě líp.
    • Tzn. že vám vlastně ani nevadí že Bureš lže, a krade (z vašich daní) . Vy to považujete za úspěch. Věřte že už se tomu ani nedivím. Kdo chce kam, pomozme mu tam.
  • ty budeš převeliký myslitel paroubkovského typu. Tebe je tady škoda. Tak navrhni řešení! Plácat venkovské rozumy bez hlavy a paty by ti šlo. Tak koho bys nasadil do Strakovky? Napiš duši čistou krystalickou která obecně projde. Křiklounů tobě podobných se ve stranách nacházejí stovky. Akorát jaksi není zájem.
    • Plácat venkovské rozumy bez hlavy a paty by ti šlo.

      Aha to jsem nevěděl že plácám bez hlavy, a paty. To je potom těžký diskutovat s někým jako jsi ty.

      Před lety jsem se hádal s voliči ČSSD ( jestlipak ji ti zastánci volili, a budou ještě volit), teď ANO ( jestlipak ji ti zastánci budou v následujících letech ještě volit). Prostě pořád dokola.

      ty budeš převeliký myslitel paroubkovského typu - mimochodem jeho jsem na rozdíl od těch moudřejších také nevolil.

      Pokud jste nepochopili že tohle prostě nefunguje, je to váš problém. Jejich plus.
    • Zrejmě příspěvek pro mě. No já k volbám nechodím. Není kdo. Křišťálově nejkřišťálovější už tady byli, jsou, a budou. Viz další Bureš - křišťálově nejkřišťálovější zloděj, a lhář. Proč bych měl volit někoho, kdo mi před volbama naslibuje tolik , že tolik mi nikdo nemůže dát. Ale letos bohužel půjdu. Jelikož to co předvádí báječná zbytečná EU, potažmo ANO, ČSSD, KDU-ČSL, tak to mi hlava už opravdu nebere. Viz nově úřad pro dezinformace. Další zbytečnej úřad placený s vašich daní. Z mých naštestí né. Nechodím k volbám, neplatím daně. Nazývejte si mě jak je libo.

      Nebojte už mám v plánu založit stranu NÉ - bude hůř. Budu slibovat, to co vám nikdo nemůže dát. Jsem totiž hrozně zvědavý, jak uspěji. Ale nejdřív musím nakrást peníze na kampaň. To víte, bez peněz do kampaně nelez. Bohužel mi to nějak nejde. Nemám kupu právníků, kteří by mi poradili, jak ukrást dotace EU pro sebe. A také na to nemám žaludek, a školy. Nebyl jsem bohužel v STB.
    • ... jsem skvěle unešen tím, i když letos zde d*menty fakt nebudu řešit, jaký jsi primitiv :)))
  • Jo , a nejvíc mě baví jeho postoj k migrantům. No je to špatné, říká soudruh Bureš. Na druhou stranu hlasuje aby se vydávali peníze na integraci. Tak si vyberte, v médiích jsem proti, aby se neřeklo, ale hlasuji pro přísun migrantů. To už asi lže i sám sobě. Ale jeho voličům to nevadí, on se z toho zase nějak vylže, a nakonec bude ten nejlepší.
    Ale u mě zase lhář, co lže jak se to zrovna hodí, ale pak udělá úplný opak. Jak se to hodí jemu. Jak jsem psal, on z Unie nepůjde. Nevypustí si přece svoji vlastní ZOO. No a být v Unii znamená vítat migranty s otevřenou náručí, a hlavně státní peněženkou. On už to má dávno vykoumané, jak z toho zase půjdou penízky hezky do ANO fertu.
    A bez přísunu peněz z EU by musel ukázat, jakej je to ekonom. A na to bych byl hodně zvědavej. Ale je to jasný, ještě větší blafy než vyrábí doteď, a propouštění.
    • .... nikdy jsem nečetl nic primitivnějšího, funkce tiscali jako útulek pro pitomečky je bomba :)))
      • Nápodobně. Také jsem nikdy nečetl nic primitivnějšího.

        útulek pro pitomečky je bomba - pro to jste pořád tady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit