Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen jsem zvědav,jaké daně budou platit ministři,poslanci a senátoži z těch platů,které si neustále navyšuji a hlavně z těch milionových odměn,nebo jich se to týkat nebude?
  • Pokud si někdo přivydělá částku do 2500 korun za rok, nebude muset kvůli tomu podávat daňové přiznání. Příjem bude nově jednorázově zdaněn 15procentní srážkou....
    To je snad výsměch a podpora byrokracie. Či se snad autor zmýlil? Ta výdělečná částka by snad měla být tak za měsíc, ne?
    • kontrolovat, prokontrolovat, vyzvat lidi k bonzování... a za takové udání bude třeba i odměna...
  • Simone ty jsi ale blbec. Do všeho se sééreš a ničemu nerozumíš. Jak je to s tím tvým siamským dvojčetem. Máte dvě palice a jedno tělo nebo obráceně? Ona ta jedna palice přes den spí a v noci prudí a ta druhá palice zase obráceně, viď ty teplej kretééne? Ale určitě obě dvě palice jsou bukvice..hi..hi..
  • Plky,plky,plky a nic nez plky......proboha lidi zacnete pouzivat hlavu.........Zadny danovy balicek NICEMU nepomuze...a muze byt danovych balicku treba deset do tydne. Uvedomte si laskave jednu NEJPODSTATNEJSI vec a to tu jak VZNIKAJI (nebo kde se berou a jak prichazi do obehu, tedy "mezi lidi")penize. Financni system je nastaven tak, ze penize vznikaji z DLUHU, tzn. jen jedno,aby v systemu pribylo penez, musi si je nekdo pujcit....!!!! A tyto penize zase musi vratit a navic s urokem, ktery pri pujce nikdy nebyl vytvoren!!!! Kupeckymi pocty dojdeme k zaveru, ze kdyby se splatily veskere dluhy s uroky(coz neni mozne-neni dostatek vytvorenych penez), tak doslova penize ze sveta ZMIZI....!!!! Nikde nebude ani vyndra........a vybirani tzv.dani ma realne jen jeden efekt a to ten ,ze v systemu penez ubyva,pokud si opet nekdo nepujci......penize totiz nevlastni stat,nedisponuje s nima, nemuze je vytvaret........Zacnete pouzivat hlavu a plkum politickych sasku prestante verit........ani oni (drtiva vetsina)netusi (jak ve skutecnosti funguje monetarni system). Dokud se vliv a moc nad penezi nevrati do rukou jen statu, ale ponecha se u soukromych subjektu, tak nebude nikdy lepe, to mi verte......a muzete se uklidnovat ruznyma blbostma jako narust HDP, HND....aj,aj. Toto neni nazor, nebo filozoficka deata,nybrz MATEMATICKA JISTOTA...!!!!
    • ... jsi blbečkem nového roku, takové sr*čky nečte ani primitiv jako ty :)))
      • proto jsi to četl, a reaguješ. Že by ještě větší primitiv, než jsme doufali.
  • Je jich v tom prdlamentu jak barevných a místo stabilizace právního systému tak vymýšlejí neustále nějaké nové ííčoviny, že se v tom už ani sami nevyznají. A je toho tolik, že to nestíhají. A zásadní věci jim unikají: máme voleného presidenta, který je "neodpovědný" (?), může dělat ostudu, urážet lidi a když mu soud nařídí exekuci tak se na to vy.ere a nic se neděje.
  • Co na to Úřad proti dezinformacím *1*
    • No já nevím za koho ten úřad vlastně kope. Jestli jenom za ČSSD, nebo celou koalici. Ale to je vlastně jedno. Oni už se mezi sebou nějak ti imperialisti, boha jeho čo to táram, vlastně politici (zloději - teda krom pana Bureše. To je vyjímka, ten nelže, a nekrade. Ostatní ANO) domluví. Takže je to namířeno proti nim.

      Né, to je vlastně další úřad pro mě. Abych se měl líp, a nemusel u toho ještě přemýšlet. Co je, a co není pravda. A tak to má biť. Strana řekne, a neptejte se, jestli je to správné. Vždyť oni to se mnou myslí tak dobře. A já to ještě nepochopil. No nic hloupému napověz, blbce nakopni ( nebo mu dej slib,tím neurazíš, a navrch koblihu ).

      Tudíž jasná dezinformace. Dezinformuju koblihy, o dalším postupu ANO - nebudu ve vládě, už nebude líp. Sbohem voliči ANO - bude líp. Měl jsem vás rád, a byl jsem se za vás jako lev. Ale každá pohádka jednou končí.

      Kde se dozvím, jestli mě vyhodnotili jako dezinformaci.
      • *1*
  • Ševče a daně zaplacený máš?
  • Jen hlupáci pořád věří tomu že Bureš dělá něco pro ně. Nelže, a nekrade. Mě ale přesvědčil o opaku. Ukrad 50 mega, a lhal, a lhal, až dolhal. Nakonec kápnul božskou. Takže u mě lhář, a zloděj. Fakta hovoří jasně.

    http://echo24.cz/a/ikwWy/pochybny-rekord-babis-setri-na-vsem-krome-dotaci-agrofertu
    • ... jsi sračka, která se ve své primitivnosti nemůže měřit ani s čoklem božího Andreje :)))
      • hele jestli chceš sou ložit Jourovou tak ano ale sem se svejma úchylkama nelez.ANO je sekta nenažranejch postkomunistů a tečka.
    • A kdo krade, toho mě anonymně udejte *14*
      • ... jsi nevzdělaný deementek :)))
    • *15* *15* *15*
      *1* *1* *1*
  • mellys
    bijte je a nikoho nešetřte !!!
  • Ještě jedno vysvětlení od koblih.

    Jak mi vysvětlíte že Bureš tvrdil při vstupu do politiky - mám dost, já nepotřebuju krást jako oni. Pak ukradne 50 mega ( vlastně v rámci zákonů využívá dotace ) pro potřebu svojí vlastní ZOO. I když je to křišťálově čisté, proč tenhle člověk potřebuje dotace, pro svoje vlastní potěšení z vašich daní. Proč to nedal ze svého, když má dost, a měl klid. No proč by to dělal, když vlastně nemusí NÉ.

    A tohle mi bude říkat, jak všeci kradú, hajzli jedni. No to je gol. To už musí být člověk asi hodně blbej, aby tomu věřil. Potom mám věřit že on tam šel s těmi nejlepšími úmysli, abych já se měl líp. Na to nemám vysvětlení. Ale Vy zřejmě ANO - jelikož Vám už je určitě líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit