Přejít na výpis diskuzí
Benzín a nafta ještě zlevní. Víte, komu za to poděkovat?
20.1.2016 | Pavel Jégl
96 příspěvků
-
Benzín a nafta ještě zlevní. Víte, komu za to poděkovat?...Čteno mezi řádky.."Poděkovat" za to patří těm amorálním nenažrancům, co všechno tohle do této doby prodávali a stále prodávají tedy dráž, aby i ti ostatní vyčuránci a parazité atd..se s tím svezli také..a díky i nimž je dnes "běženecká" Evropa i svět obecně, tam kde je.,protože 1-3% lidí na světě, co nepřiměřeně ovládá a vydírá všechno i všechny..,tím, že si sama pro sebe zadržuje absolutní většinu peněz i majetku, co patří a byla vytvořena právě většinou, která z toho však má paradoxně co nejméně, má na svědomí, že právě ta většina se má nyní, díky "menšinám" stále hůř, dráž, zadluženěji i komplikovaněji i když by to mělo být právě naopak..Právě těchto 1-3 % nejvíce mocných..ve světě stále více a častěji porušuje rovnováhu i co se týká trhů, rozdělení práce i hodnot těmi, kdo je skutečně vytváří a mezi těmi, kdo je jen prožírá, včetně souvislosti s tím, kdo má jen a hlavně samé povinnosti.. a kdo už jen práva i vyjímky..Svět musí najít jiný a spravedlivější systém, protože peněz i jiných prostředků,by bylo relativně dost na všechno o pro všechny, ale ne v systému,tak jak je tomu nyní, kdy většina akorát dělá, platí i drží hubu a "menšiny", co mají paradoxně práva většin se drze a sprostě smějí lidem do tváře, ke všemu za jejich práci i peníze..
-
-
tak tak 1% lidí má majetek stejný jako zbylých 99% dohromady!!! čili 50% světového bohatsví vlastní 1% lidí a druhých 50% má rozděleno mezi sebe 99% ostatních lidí.... A NENÍ TO TÍM že by to 1% bylo bambilionkrát pracovitější/chytřejší než ostatních 99% ...
-
-
Jen že 1% lidí bez těch 99% nemá vůbec nic........ A neb jak tu někdo vtipně podotkl. V případě nouze Diora nevyměníš ani za konopné lano natož balíček mouky.
Virtuální peníze které nikdo nikdy neviděl a nejsou ničím podložené jsou všeobecně známé nikoli však započítávané do této statistiky. Při krachu NY burzy nekrachovalo tech 99% ale právě ono výše zmíněné 1% vlastníků rádoby majetku. -
-
naopak tech 99% by najednou nemelo nic resp spis by dluhy vuci tem z 1%!!!
Ostatne neni to tak davno kdy v USA byla bankovni krize a krasne bylo videt kdo to nejvic odkace... Sef banky co si nechal v predeslych letech vyplatil odmeny (zaco boze zaco?) 1,5miliard USD /rok tak ten byl vysmatej, ale danovy poplatnici zacalovaly ztratu banky 3,5miliard USD *1* a pritom kdyby vedeni nemelo tak nesmyslne odmeny zadna zachrana banky by nebyla potreba!!! -
-
Proč to neřekneš celé.
Byla to přece hypotéční bublina která splaskla při poslední krizi. Víš kdo si bral hypotéky bez toho aniž by prokázal bance příjem nebo hodnotu majetku ??? Miliardáři ??? A já myslel že miliony amíků...... Ti samí co tu bublinu pak museli platit..... Jsem já to ale hlupák. *1* *1*
-
-
-
-
-
Zajimavej članek. Ale pan moderator nejak zapomnel napsat o Rusku ,,jako jednim z nejvetsich zdroju,, , a o umelem snizovani cen ropy ze strany ............ aby zlevnila cena rublu pri nasazenych sankcich ! A zase s nami houpou media *16* *11*
-
A malá Simonka může dostat na zadek. Tiscali máš zakázaný.
Odejdeš? Nebo mám napsat tvojí matince? -
-
nepište jí. Já jsem na facebuku,. a tiscali si snězte. dospěláci jsou davebáci.
-
-
Davebáci? Hlavně že nejsou darebáci. *5*
-
-
-
Nutno doznat že s cenou ropy šla dolů i cena plynu. Je rovněž na 50% cen z roku 2013 což každý našinec dozajista pozná na své peněžence ....... Nebo nepozná ???? *1* *1* *1*
Kotlíkové dotace jsou tedy zbytečné když plyn stojí jako v roce 2003 - tedy 9kč za m3 *1* *1*
Kdo by topil uhlím nebo dřevem když je plyn tak laciný. *1* *1* *1* -
Semjon Gayínek má o5 v rypáku dlouhou lajnu, inu Cígler, tak tady bude zase 24 h duševně prdět!!!
-
Multinicku Semjine Tečko *12* co tu smrdíš nonstop o5 jsi to tu pěkně zasvinil. Co tak se sbalit a jít ven stavět sněhuláka, to by jsi mohl zvládnout, psychotiku. *3*
Věcně vedená diskuze je evidentně nad tvé síly... -
-
zlej trolle, začínám nabývat dojmu že jsi tu zůstal téměř sám a tvůj multinickový Ein Kessel Buntes *15*
-
přééééésně
-
-
Když čtu takové cancání tak jsem zvědav co bude za 3-4 měsíce,když začne plná motoristická sezona.Dříve stál benzin 2,10Kčs/l celý rok .Já v zimě přestal jezdit z důvodu neskutečné drahoty a buzerace se zimními pneu.Za 600,-Kčs jsem používal kvalitní OR6 a jezdil celý rok,ale to se uklízelo jak silnice,tak chodníky.Dnes geniální Kubera rozhodl,že se chodníky uklízet nebudou a ovčani se zlámanýma nohama,rukama akorát bečí v hospodě.A tento člověk vypouští balónek,že by chtěl být presidentem.A než sem vtrhla havlova pademokracie a jeho fabulace tak jsem platil benzin 6,-Kčs.
-
-
Soudruhu, za komunismu sice byl benzin za 2,10 Kčs/l, ale plat 2000,- Kčs měsíční byl už docela slušný plat. A chodníky musel uklízet majitel, kdybych byl na chodníku před barákem neshrabal a nezametl sníh, to by mě byli soudruzi pěkně zmákli ! *12* *16*
A neotírej svou rudou d*žku o památku V. Havla, to byl Pan President, kterého si dodnes váží celý civilizovaný svět a proto mu i v kongresu USA odhalili bustu. A děkuj té "pademokracii", že můžeš na chatu svobodně nadávat a StBáci tě nepřijdou zmlátit za "protistátní propagandu". A především každý den děkuj V. Havlovi za jeho heslo "nejsme jako oni". Jinak bys po právu skončil někde v lágru jakožto stoupenec zrůdné fašistické komunistické ideologie. *16* *16* *16* -
-
Dekovat Vencovi nemusi,tomu uz davno podekovaly stovky ruznych grebenicku.
-
Děkuji ti za oslovení soudruhu,bohužel jako syn živnostníka jsem tak dříve oslovován nebyl,ale jsem pragmatik a nežeru vše co tato fabulující doba mi píše.Dnes lituji,že jsem nebyl komunista jako nyní všichni co mají knížku v šuplíku.Jen namátkou Dlouhý,většina v prognostickém ústavu.A i Hitler měl bustu v parlamentu.A Havla mě neuč znát,bydlel jsem ve Vodičkově ul.a kulisáka jsem viděl každý den.Pokud si myslíš,že pravda a láska zvítězila tak rozhodně ne ...jsme ještě horší.V tom lágru skončil můj táta a nikdy jsem se přesto nebál a svůj názor jsem si vždy obhájil.
-
-
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7305-bohatstvi-techto-62-nejbohatsich-lidi-nadale-roste-zatimco-bohatstvi-nejchudsi-polovicky-sveta-stagnuje
-
buzerace se zimními pneu ???? asi patříš k těm vypatlaným buzíkům co jezdí v zimě na leťákách že ??? blahopřeji ty rudá předkožko, až někomu přejedeš dítě protože nebudeš moct dobrzdit tak se nediv že ti někdo zakroutí krkem ty benzíne za 2,10
-
-
"buzerace se zimními pneu ????".Nic jineho to neni.Zjisti si o kolik procent se zvysi traction zimni gumy na snehu a na naledi proti normalni gume.Na pneumatikach tak nezalezi, jako na ridici ktery je ovlada.
-
Když chceš urážet tak jo! Já na rozdíl od tebe jsem vychoval dva syny a tak jako já jezdí i oni tj.bez nehod v létě i v zimě.Takže buzík asi nejsem.A o vypatlanosti bychom si mohli popovídat,ale nevím jak bys vydržel s vojákem dvouleté ZVS.Tvůj termín rudá předkožko také vypovídá o tvém vysokém IQ tykve.
-
-
a neberu ti, žes vychoval dva syny. Ale jsi si jist, že jsi je také vyrobil??? *1* *1* *1*
-
-
Jako starej šofér, který jezdil před léty v autech bez zimních pneu, protože prostě nebyly, v autech bez pomocníků a poilovačů, ABS, ESP, SRS a dalších dnes běžných vymožeností, jsem se naučil šoférovat i v zimě bez nehod. Dnešní šoféři by v takovém autě neujeli bez nehody ani 1 km. Cena PHM je stále vysoká. A stát je a bude ten největší zloděj. Tečka.
-
-
"bez pomocníků a poilovačů".Power brakes a power steering jsou vyborni pomocnici.ABS a ty ostatni ozdoby jsou zlodejna.Menil jsem master cylinder na GM Vandura ten stal $150.U stejneho vanu ktery mel ABS system $1400!!!!Same sheet(Admin do you feel better now with the double "e" instead of single"i"?)different smell, malem desetinasobna cena.Na normalni brake system jsem se mohl spolehnout %100,v zime ABS uz tak neverim.Zimni gumy v horach ano,ale jinak bych je zakazal protoze davaji velke vetsine lidi falesny pocit jistoty a bezpeci.Stejne tak nekteri majitele 4x4 si mysli, ze na jejich auto snih a naledi neplati.Vyzadovat zimni gumy i ve meste to uz opravdu musi byt guma ktera to vymyslela.Holt gumy vladnou.Stejny svindl Electronic Fuel InjectionI a El.Ignition.
•■Příspěvek obsahuje zakázané slovo "sh@t". Přečtěte si pravidla diskusí. -
nějak se ti pletou nicky, tobě jsem nepsal starej šofére co umí jezdit na ledu s letními pneu, zimáky se prodávali běžně, jsi lhář
-
-
-
-
V emerice se jezdí za 8Kč/litr
-
-
v Novorusku jezdíme za rubl krytý zlatem, takže naše žigulíky nežerou ani prd
-
-
Čest práci soudruhu rudý Červenáčku!!! PCHE !!!
-
-
nazdar paní Hnízdová *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
zlej troll není paní Hnízdová a tu vlajku tam dal vědomě, celá ČR mu věří *10*
-
-
YEAH !!! *3*
-
tak to prostě je
-
-
-
-
-
-
Zajímalo by mne, co zbývá v podzemí po vytěžené ropě, a že to jsou nějaké objemy.
Zaplavují se volná místa vodou nebo tam vznikají dutiny? -
-
Cpe se tam voda pod tlakem, aby vytlačila ropu nahoru a tím zvedla procenta vytěžené z ložiska.
-
To Hroch:
Neboj, ona si to Země zaplní, zatřese se a nahází tam třeba ty namyšlené parazity co si říkají homo sapiens sapiens. -
my Novorosijci těžíme ropu bez dutin *3*
-
-
Česko přitom zažívá dobu, která vybízí k tomu, aby daňová zátěž byla uvolněna. Loni ekonomika rostla čtyřprocentním tempem, zvyšovaly se daňové příjmy, klesala nezaměstnanost. O tom, že by vrátila daňovou zátěž na dřívější úroveň, nicméně vláda neuvažuje. Vyšší příjmy využívá k tomu, aby zvyšovala své výdaje – jinými slovy, aby víc utrácela.-
ANO a proto Babiš-Bureš se socanama navýšili schodek státního rozpočtu:(((((((((
hlavně že vzal 6miliard EU dotací,aby místo obilí pěstoval řepku a navrch nám na pole rozprašoval jedy..prostě paráda Dost už bylo řečí 6.2. na Václaváku... -
-
No co, co, Bureš řídí stát jako podnik. Vždyť si ho ovce zvolily a dostaly za to koblihu. *12*
-