Přejít na výpis diskuzí
Berlusconi na Krymu ochutnával vzácné víno. Kyjev teď zuří
19.9.2015 | pal
107 příspěvků
-
Jsem pěkná mladá holka Simona
BTW nemá rád holky takže je jasné že je to Ruský Gay.
Včera jsem přišla na debatu po 18 hodině. Ve ˇčtyři jsem šla spát a vrátila jsem se
až po jedenácté dopoledne. Tak se nauč počítat než začneš žvanit nulo.
Každý si může najít starší příspěvky a snadno zjistí že ty tu strašíš nonstop
na všech stránkách. od Blízkého Východu po zeleninu. *15* *15* *15* *15* -
Tak 14 . 30. Pardubice volají. Pa pa BTW - ty Ruskej Gayi. *15* *15* *15*
Jsi nenápadný jak lejno na ubrousku. sedíš v redakci Tiscali. Nudíš se a máš
zpocený trenky. Tak si užij dlouhou a nudnou službu.
Já jsem pozvaná do Pardubic. Zase krásný týden bez Tiscali. Předvádění pejska.
Večer diskotéka a sex. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Nikdy tvoje krásná mladá holka Simona -
Fakta jsou neúprosná, ruské hospodářství zrychlilo v dubnu propad na 4,2%. S tak černým scénářem žádný odborník nepočítal. Je to důkaz toho, že kremelská říše je kolos na hliněných nohou a jen tak se to nezmění.
A bude ještě hůře, experti ze Světové banky předpovídají Rusku vleklou recesi. Kde hledat příčinu? Svoji roli jistě hrají i ekonomické sankce Západu kvůli ruské okupaci Krymu a podněcování konfliktu na východní Ukrajině. Ale hlavním důvodem je pokles cen surovin, na jejichž exportu je Rusko existenčně závislé – ropy a plynu.
Za to, že černé zlato je levnější než v loni v tuto dobu, může jeden z předních světových hráčů v oboru - Saudská Arábie, které se ovšem povedlo kouzlo nechtěného. Jako v té moravské lidové písni, kde myslivec střelil na lišku, ale trefil Maryšku. V tomto případě myslivec Saud vystřelil levnější cenou ropy na lišku- americké těžaře z břidlic, které chtěl zničit. Jenomže ve skutečnosti trefil Rusa Maryšku, která už téměř leží na bříšku -
Ty Výbornej komouši Rusko nikdy nikomu svobodui nepřineslo.
Rusáci veřejně vystavují sochu masového vraha Stalina který zavraždil více lidí
než fašistický Italský režim. Takže kdyžý podporujete zrůdu Stalina nemáte žádné
právo odsuzovat fašouny. -
Polská obec Pieniežno, která se nachází nedaleko litevských hranic, dala odstranit ze svého náměstí bustu sovětského generála Ivana Čerňachovského
Poláci , neslaví 8. května, jako den osvobození. Nemají k tomu totiž důvod. Polský politolog Maciej Ruczaj připomněl v čísle 5 letošního ročníku časopisu Dějiny a současnost, že toho dne v roce 1945 vypálily jednotky sovětské komunistické policie NKVD vesnici Kurylówku v jihovýchodním Polsku a zavraždili přitom osm lidí. Ano, i nacisté vypalovali v Polsku vesnice a je tedy patrné, že nacisté a komunisté patří ke srovnatelným zločineckým gangům.
Generál Rudé armády Čerňachovskij je přímo zodpovědný za zajetí a deportaci do sibiřských lágrů osmi tisíc polských protinacistických bojovníků se Zemské armády. Čili soudruh generál-velitel 3. běloruského frontu, který zemřel v únoru 1945 po zásahu střepiny německého granátu, byl válečným zločincem.
Starosta Pieniežna Kazimierz Klejdo řekl, že odstranění generálovy busty bylo skvělou příležitostí, jak uctít oběti sovětské agrese -
Zlej BTW trolle. ty stará bukvice. Imaginárního Tečku dnes na Tiscali nevezmeš? *1*
-
Nyní už je přesvědčivě dokázané, že separatistické bojůvky netvoří žádní místní domobranci, ale z 90% Rusové a další zahraniční žoldáci. To, že ruští vojáci bojují na východní Ukrajině, potvrdili nedávno dva z nich, které Ukrajinci zajali. Je známou věcí, že obyvatelé Doněcku sice současnou ukrajinskou vládu nemilují, to nemá cenu popírat, ale násilnou vzpouru nechtěli. Tu vyvolala až ruská agrese zvenčí.
Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov už přiznal, že jeho země je zodpovědná za válku a humanitární katastrofu na Donbase a zároveň kvůli svým vlastním hospodářským problémům mu není schopna účinně pomoci. Inu, slibům současného kremelského vedení mohou věřit jenom blázni.
Rovněž nesmyslům o neonacistech na Ukrajině už věří jenom prostí jedinci. Mezi ně ovšem nepatří ti, kteří tyhle hlouposti vědomě šíří. Prokázaným neonacistou je ale určitě vicepremiér ruské vlády Dmitrij Rogozin, který se podílel na nedávném srazu evropských nácků v Sankt Petěrburgu. -
co jsem říkal. Blb BTW nepozná že si s ním vytírají zadnici dva různí lidé.
Simona a její kámoš z Facu.
Chytrému napověz. Hlupáka BTW kopni. Staré moudré pořekadlo *1* *1* *1* -
To je bangladéšská Dháka? Ne, to je ruský Omsk
Rusko si hraje na vojáky, prezident Vladimír Putin vyhrožuje jadernými zbraněmi, ale na předměstí osmého největšího města Ruské federace Omsku s více než milionem obyvatel jsou blátivé cesty, rozpadající se baráky bez vody a kanalizace a na záchod tam chodí lidé do budky na dvoře. Ovšem nic nenormálního, to je typický obraz současného Ruska.
O předměstí Omsku a dalších ruských měst by si leckdo pomyslil, že se zřejmě ocitl někde v bangladéšské Dháce. Avšak po pravdě řečeno, Rusko je takový Bangladéš, -
Sudruh Ti NovoRusko neexistuje. Ta země se jmenuje Ukrajina.
Jinak Ruská strana porušila příměří z Minsku ve stejný den kdy ho podepsala
když pokračovala v obléhaní Debalceva.
Rusko které oslavuje masového vraha Stalina ztratilo veškeré právo kritizovat
fašouny.