Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě zajímalo, jak vnímáte historicky mentalitou Španělsko, Portugalsko, Británii, Francii nebo Německo.
    USE tady nikdy nebudou. To není USA. A také dost pochybuji, že by samotné USA o vznik USE stály. Věřím, že takto jim to vyhovuje víc. Žádná velmoc si logicky nepřeje, aby vznikla další velmoc a to třeba ještě silnější

Operovat s czexitem může každý, komu se politika EU nelíbí.

Samozřejmě, že se každý může odstěhovat. Ale taky nemusí může se snažit prosadit své názory. A pokud s takovými názory bude většina, tak se menšina bude muset přizpůsobit. Nebo se odstěhovat, aby bylo po vašem. Tomu se milý pane říká DEMOKRACIE.
  • To CX5:
    To není nic jiného než vlastizrádné kecy.
  • Rusové jsou mentalitou středověcí nájezdníci. Neumějí hospodařit na svém území, jenom dělat loupeživé nájezdy do okolí. A potřebují se opět dostat do Evropy , aby ji mohli vydrancovat a porobit, jako po r. 1945. a k tomu potřebují rozvrátit EU, budoucí USE, protože od starověku platí "divide et impera" (rozděl a panuj), aby její východní a střední část mohli opět ovládnout, zotročit a drancovat. A kdo jim k tomu propagandou pomáhají, jsou buď vědomými či nevědomými (p.tomci) agenty.

A Brexit? Co jsme my oproti GB? Velikostí snad jen jako Londýn se svým nejbližším okolím. A navíc nejsme ostrovní zemí, ale maličkou provincií uprostřed Evropy. Takže operovat jakýmsi "czexitem" může jedině vlastizrádce očekávající pašalíky od Putinových agentů nebo naprostí p.tomec.

Opakuji znovu: kdo touží po velkoruském carství, může se tam odstěhovat.
  • Já měl kdysi i žigulíka :-)
  • Jasně. Komu se nelíbí politika EU, tak je automaticky Putinovým agentem, podobně jako kdo nesouhlasil s nelegální migrací, tak byl automaticky nenávistný xenofob, rasista, či nácek.

Máte takto jednoduché vidění světa, že? Buď černá nebo bílá.

A proč neodejdou ti, kteří nejsou spokojeni s politikou EU? No asi z podobného důvodu jako neodejdou ti, kterým se nelíbí Zeman a Babiš.

A co Brexit? Britové také kritizovaly EU a posléze si odhlasovali i odchod. To jsou také Putinovi agenti?

Člověče já opravdu nerad používám nadávky, ale vy jste blbej jak tágo!
  • Putinovi agenti se tady šíří vlastizrádné kecy proti EU, budoucích USE a zneužívají tak svobody slova. Když se jim tady nelíbí, tak proč sami neodejdou do té země, kde včera znamená teprve zítra?
  • Zřejmě jste si s tím setřením spletl vlákno. Nebo mu tu jeho americkou pilu a americké auto věříte? *1*
  • Doufám, že nepatříte mezi lidi, kteří odsuzují Zemana nebo Babiše nebo se dokonce účastní nějakých demonstrací. Jinak by bylo logické, jak sám píšete, že když se vám něco nelíbí, změníte zemi. Myslel jste to tak, že? *1*

A pokud prosperita a bezpečnost země souvisí se členstvím v EU, tak potom nerozumím problémům Řecka, Itálie nebo Španělska a už vůbec nerozumím Brexitu, když Británie díky členství v EU skvěle prosperuje a je velmi bezpečná. Že tomu také nerozumíte? *1*
  • Již jednou jsem ti napsal,že nikdy nebudou USE,protože si to USA nepřeje a myslím,že vyhnání tento stát již předvedl,proto nikoho nevyháněj .Já tady něco dokázal na rozdíl od tebe.Víš co je to vlastizrada?Přesně to ,co tady propaguješ.
  • Stačí si přečíst jenom titulek a jistě skoro každý bude tentokrát s Pavlem Jéglem souhlasit. Jenomže u něj je to jinak. Titulek neodráží jeho názor. Škoda pro něj.
  • Tak jsem se zamyslel a zjistil jsem,že jsem měl doma televizi Junosť,rádio VEF ,na kterou se dalo chytit západní štvavé vysílání,televizor Rekord cca 30 let,hodinky Raketa zlatý plášť,Barometr,který ukazuje dodnes ,velký zapalovač na benzín v pouzdře tam 14 rublů tady 1500 Kčs,límec,čepice z polární lišky.kožený pásek ,ne gumový na cca 1/2 roku.Gola soupravu,mám jí dodnes,stříkací pistole na lakování,holící strojek na klíček do campu.A benzin a nafta nestála 32 Kč,ale 0,90 hal. a 2,10Kčs benzin a ne 33 Kč.Jo a měl jsem lednici Minsk.Pračku na stůl.Zlatý prsten snubní za hubičku.Asi 350Kčs u nás stál 600 Kčs ,to byla demokracie.
  • CX5, když se ti tady nelíbí,v KLDR se o Tebe jistě rádi postarají, jako o pana Warmbiera. A vem si sebou i ty ostatní trumbelíny, kteří si neváží prosperity a bezpečnost, kterou Česká republika ve své historii ještě nezažila.
  • slet kolaborantů v režii našich penzistů je v plném proudu, adios vy ruský hovada, umřete v EU a naděláte s tím prd *15* *15* *15* *15* *15*
  • prostě tě soudruhu setřel *15* *15* *15* *15* no tak nebeč *15* *15* *15* *15*
  • Souhlasím, Mongolsko v EU není. A na to jsi přišel sám, nebo ti někdo u klávesnice napovídá?
  • Jsi magor. Jinak je ten tvůj nesmysl bez komentáře.
  • Jak jste u té pily vyřešil jiné napětí a frekvenci? A auto z USA. S tím mohly být také problémy při registraci, ne?

Z Ruska jste si možná přivezl svrab a neštovice, ale odhaduji, že vám vůbec nevadí, že do své amerického auta tankujete benzín vyrobený s velkou pravděpodobností z ruské ropy a že vás v zimě možná ohřívá teplo vyrobené z ruského plynu.
    Ne, já nejsem žádný příznivec rusáků. Ale jsem odpůrce pokrytců a žvanilů.
    *1*
  • Máš doma motorovou pilu a filtraci z USA ale složenou z dílů z Číny a Thajwanu. Američani skoro nic amerického nevyrábí a když vyrábí, tak je to šmejd anebo jen malé věci. Příkladem jsou jejich osobní automobily které nestojí za nic.
  • Až tolik jich je ve Velké Británii? Tak to pak Brexit chápu?
    Nechce se nakonec Británie dostat pod vliv Rusáků? No povídejte! Mám oči navrch hlavy!
  • Mongolsko v EU není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit