-
Už aby tady bylo referendum o vystoupení z EU a zločinecké NATO. Včera bylo pozdě.
-
Například Švýcarsko ? *15* *15* *15* *15* bože vy jste vtipálek, ve Švýcarsku je demokracie, podívejte se na Česko, naši vlast okupuje emigrant a estébák ze Slovenska, prezident je ruskej kolaborant, převlečení komunisti rozkrádají republiku a vy tu píšete o Norsku které je mimochodem bohaté díky ropě a Švýcarsko díky pracovitosti občanů a bankovnímu systému. Jste absolutní zabedněnec vy hlupáku.
Váš nick přesně odpovídá vašemu myšlení. -
pro komunisty, netáhla, kolaboranty a fňukny na dávkách je opravdu EU k ničemu, souhlasím
-
například já mám z USA motorovou pilu, filtraci do bazénu a auto, z číny mám plachtu kterou to přikreju a z ruska jsem si přivezl svrab a neštovice
-
Jste jen další z těch, kteří nechápou rozdíl mezi EU a Evropou.
Odchod z EU je hlásáním vlastizrady? To byste musel potrestat hodně Britů.
To se vám moc nepovedlo, že? *1* *1* *1* -
EU je k ničemu. Profitujeme akorát tak z volného obchodu - ten potřebujeme. Ale ten by jsme mohli mít i bez EU, jako napríklad Švýčarsko, Norsko atd... Jinak EU jenom škodí - zákazy, regulace, buzerace, cla na tovary ze zemí mimo EU zónu. EU je k ničomu, bylo by dobré, kdyby sa rozpadla a změnila jenom na zónu volného obchodu.
http://www.epshark.cz/clanek/173/evropska-unie-neni-k-nicemu-potrebna -
je potřeba vystoupit z EU a nastoupit již ověřenou cestu slovanské prosperity po ruském vzoru vedení hospodářství, hladovějící EU už nám nemá co nabídnout
YEAH !!!! -
Mimochodem jaký výrobek máte doma z USA?
-
"ročně o víc než deset miliard eur míň. Tato kupa peněz je rozdíl mezi tím, co do unijní kasy vloží Britové a co dostanou zpátky ve formě dotací, anebo v rabatu."
.
A pamatujete, jak po Brexitu někteří vyřvávali, že Britům politici lhali, že budou mít víc peněz?
není dlouho doba, kdy budeme dostávat stejně jako tam dávat. Problém je v tom, že si představte, že dáváte sousedovi tisíc, on vám ji sice vrátí, ale pouze v případě, že tu tisícovku použijete na to, na co určí soused a ještě k tomu budete nuceni přidat další peníze. Jinak by vám prostě soused tu tisícovku nevrátil. Že je to na palici, No to je celá ta dotační politika, která naprosto mrší tržní mechanismy a nahrává do kapes vybraným firmám i politikům. -
Nekteri porad chvali Rusko a Putina, ale co by nam asi prinesl. Zamyslete se nad tim. Jaky vyrobek mate doma z Ruska ? Kdyby nemeli ropu a plyn, tak by bylo v Rusku minus 50 let.Byl jsemv Rusku, tak vim o co jde. Ekonomicky je neni na tom dobre, priznavaji to komuniste. Jen zbrojeni jim slape.
-
Odejít z EU ? Zas to známé jak v detektivce. Kdo s toho má prospěch ? EU by nebyla špatná volba ovšem komu ta organizace bude sloužit !!! Víte globalizaci nikdo nezastaví ale slouží nyní jen miliardářům holt nad národním monopolům !!! Už jsem to tady dával, že se svět vyvíjí ve spirále a systémy se opakují ale na vyšší úrovni ! Vypadá to, že nastupuje otrokářský řád !
Nebo né ?!? Co je potom ,že miliony co miliony ale už miliardy lidí žijí jak v době "kamenný" !
Dávám jeden odkaz na současný stav ale do deseti let má vládnout světu pouhé procento !!!
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/bohatstvi-sveta-ma-v-rukou-procento-lidi/r~i:article:303343/
Snad bude platit Werichovo "sejdeme se v lepších časech"! -
Tak na co čekáš? Sbal si kufr a odejdi. EU, budoucí USE je naše širší vlast, protože jsme Evropané, naše minulost, kultura, myšlení je evropské. A odejít z NATO? Na to čeká Putin, aby nám poskytl "bratrskou pomoc" a skončili bychom jako východní Ukrajina nebo Krym.
Řečičky o "odchodu" z EU a z NATO jsou hlásáním vlastizrady a hlasatel by měl být vypátrán a po zásluze potrestán, -
Je nejvyšší čas odejít z EU.Již nás stála neskutečně mnoho.Rozvrácené hospodářství a výsledek nula.Poškozené dálnice kamiony.Dřív jezdili přes Rakousko a dnes u nás.Dříve to byl problém Rakouska a dnes náš.Rovněž z NATA.