Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud vám to nedošlo tak představitelé mil.chv. si připravují půdu pro další volby a vy jste nástroj jak toho dosáhnout.

  • Já myslím, že ministryni, vidláku.

  • Zabednění ubožáci v ulicích. Jsou tak pitomí a bezmocní. Vždyť v nejhorším případě Babiš odvolá ministrini a jede se dál. Jo - kdyby místo těhle hesel měli třeba BABIŠ BOHATNE NA ŘEPCE A NÁROD CHUDNE NA ZELENINĚ,  a nebo  ŘEPKA ŽIVÍ AUTA A EU ALE NÁS NE,  a t.p. tak to zabere u národa daleko líp. A oponovat nemohou ani stoupenci ANO.

  • KIMCID

    a přesto 33%

  • Za mého mládí se říkalo "škoda každé rány, která padne vedle." Ve škole nemusely padat rány, ale stačilo vědomi, že by mohly padnout, anebo by spíš padly doma, kdyby pan učitel rodičům žaloval.

    A když jsem byl předškolní dítko, tak ke mně vždy jednou za rok chodil sv.Mikuláš s andělem a čertem a moc jsem se divil, jak věděli kdy a jak jsem zlobil. Ale když jsem slíbil, že už budu hodný, tak jsem vždycky dostal nějaký pamlsek. 😛

  • Ještě, že Váš příspěvek zatím nečetl pan doktor Janák.

    Okamžitě by Vám osvětlil, že církev - matka naše - nikdy, ale opravdu nikdy nemohla používat k prosazení Desatera pohlavky, rány rákoskou na zadek nebo dokonce strašení peklem!! To nikdy!!

    Nejsou oni náhodou tenhleten ateista? Fuuuj 😂


  • Naše milovaná justice má jediného nepřítele - sama sebe.😛

  • co dělali politici víme-kradli.A kradli tak,že už nám zůstaly jen dluhy.To co potřebujeme, je v jejich kapsách.

    Kdepak šibenice,i z té by se vykroutili,je třeba vzít jim majetky.A co proto můžeme udělat? především jim nepomáhat.Nedělat ze sebe šašky.

    Chceš abych demonstroval za tvou blbou věc ze které máš miliony a já leda škodu?-tak mi zaplať šmejde!

    Tak nějak bychom se měli chovat.

  • Cenzůra je činnost protiústavní a tedy nezákonná a být cenzorem tedy znamená být zločincem.

    Já jsem např. byl doživotně zbaven práva psát do diskutí na Seznamu za to,že jsem přál smrt Iránským teroristům.Toto rozhodnutí jsem si i s tím svým příspěvkem zaarchivoval a "eines Tages" až na to dojde,a ono na to dojde,předložím jim za to účet. I kdyby to trvalo dvacet let.

    Že máme ústavu která se nedodržuje je další realita naší demokracie,kterou se,"eines Tages" ,až na to dojde,budou soudy zaobírat.


     

  • Nediv se Babišovi,že není jiný,div se sám sobě proč ty jsi jiný a nekradeš?

    Jsme jiní proto,že se nám krádež příčí a to proto,že je v nás řád -jsme součástí společenství,které tvoří a buduje a i kdybychom krást mohli,nedělali bychom to, kdybychom nemuseli a i pak se špatným svědomím.

    Jenže když Babiš a zástupy státem se kryjících parazitů nejsou takoví jako my,tak proboha proč je volíme??

    Demokracie není to,co jsme si mysleli že je a stejnou zkušenost jsme měli i se socialismem.Tak ať nás to nemrzí až se to zhroutí.

  • Ono když se dětem ve škole vtloukalo do hlavy (a často i pohlavky nebo rákoskou na zadek) křesťanské Desatero a pak se ještě strašilo peklem, ono to mělo něco do sebe.

  •  Soudit můžeme cokoliv a kohokoliv a soud může viníka odsoudit nebo ho nařčení zbavit.Já ale mluvím o něčem jiném-o tom,že zastávat se politika znamená bez užitku riskovat vlastní pověst a autoritu ve prospěch kohosi cizího ,který si to ničím nezasloužil a ani necítí za to žádný závazek natož aby se jakkoliv revanšoval.To platí obecně.

    Když se na to podíváš blíž a srovnáš si jakou pověst má ten politik jako zaměstnavatel a jakou jako hospodář České republiky a když porovnáš svou hmotnou situaci s jeho,tak zjistíš,že to není on,ale ty,komu hrozí ve stáří chudoba.Takže spíš on by se měl zastávat tebe než naopak. 

    Prostě chci říct,že pokud my z jeho zisků máme nic,tak on nemá právo na naši podporu.


  • KIMCID

    Thraxx tak že bys rád soud za něco co se soudit nedá?A to není ovlivňování a manipulace soudy?

  • čiň čertu dobře a peklem se ti odmění.Zastáváš se Babiše a proč?aby mohl krást?a co ty z toho máš?

    Naopak až mu zatne tipec EU tak to nebude Babiš,ale Česká republika ,která bude vracet miliardy dotací,takže i ty sám.


  • Karel

    Protestující na Staromáku se střelili do vlastní nohy když jedním dechem tvrdí že na Babiše to není hon na čarodějnice(objednané stíhání) ale přitom protestují proti Paní Benešové a jedním dechem prohlašují že může jednání státních zástupců ovlivnit.

    A nejvíc mě zarazil Pan Pospíšil, když tvrdil to samé před rokem v Evropském Parlamentu protože sloužil 6let jako ministr spravedlnosti v Česku.

    Když schvaloval zadržení Evropských dotací pro Agrofert.

    A to nemluvím že na tento čin(Čapí hnízdo) v době jeho konání neexistoval v ČR zákon ze kterého je Pan Babiš obviněn a i tu Evropskou směrnici dodržel protože počkal s koupí tohoto majetku 5let.

    Takže čin se nestal ani de Jure ani de fakto.

  • Dzixy,nezávislý soudce je neřízená střela a svědomí soudci žádné nemají,a i kdyby měli,nemohli by se jím řídit,když se řídí zákonem.Ani zákon sám není záruka spravedlnosti,jen se podívej jak se mezi sebou liší zákony a ústava a nikde ani není řečeno,kde končí jeden zákoník a kde začíná druhý-reklamace je z občanského zíkoníku,podvod z trestního-a jak se liší??Zákon nedává ani právo na obhájce -ve zkráceném řízení žádného nemáš atd.

    Takže zákon=hnus.Právník= ten co se v hnusu přehrabuje.Soudce=ten co ti zkazí život .Policajt=ten co tě zbije .Občan= plebs.

  • Pokusme si tipnout vážený Občane - budou tito "strážci nezávislé justice" v ulicích i po zprošťujících rozsudcích v kauze pančovaného alkoholu a kauze pánů Rittiga a Dvořáka?

    Jak je možné, že Milion chvilek pro demokracii už neburcuje? Asi proto, že jde o jejich sponzory??

    Možná jsem zlý, ale jsem prostě lidsky zklamaný z toho, co předvádí soudní mafie. Omlouvám se.

  • Jakmile se pojem "dělník" a "práce" stane pejorativem - něco prostě není dobře. 

    Já vím, že si mnohdy nerozumíme, ale vážím si konstruktivní diskuse. Hezký den. 

  • Miliardoví lumpové mají zelenou!! Divíte se Babišovi? Proč by měl být jiný?

    Tohle jsou plody "volného trhu."

    Nejvyšší místa v policii, soudech zastávají zaplacení a uplacení nenažranci. 

    Rád bych se zúčastnil osvětové přednášky na téma jak posílit důvěru obyvatel k soudům? Moc by mě zajímalo, co by se tam říkalo.

    Když státní zástupce podá obvinění - musí být kvalifikovaně rozhodnut (a mít důkazně podloženo), že došlo k trestnímu činu. 

    Rozhodující slovo má ale pan (paní) soudce. A ten potřebuje domeček pro dcerunku v Radotíně, že? 

  • Zase si nerozumíme: měl jsem na mysli termín "dělník" tak jak si ho vykládali komunisti: manuálně pracující, poslušný jedinec bez vlastního názoru, který dělá to co mu strana nařídí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit