Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosťák se stal v mžiku králem diskuze. Takovému zjevu nemá cenu nadávat. Byl by ve svém živlu. Nechám vám jej, kluci a klučky. Vytřete s ním podlahu :))))) čau
    • blbe stále se opakuješ
  • A to ještě tramvají nejezdí takový kubikula nebo gema. Neví, kudy se do ní nastupuje :)))
    • ... a Petr a tara a hartmanoš, že :))))
  • Někteří hlupáci mě napodobují ale nemají šanci :)))
    • Jen tak dál, si stále lepčí a lepčí :)))))) patříš sem každým coulem!
  • miluji tyto canty o ničem je to legrace to čist hodne humoru jen tak dal......
  • Jaká morálka ve vládě a mezi poslanci, taková je morálka mezi lidmy, proto tuto vládu už nakopejme do p r d e l í ! *16* *16* *16*
    • Do p r d e l í bychom měli nakopat sami sebe, protože máme takovou vládu jací jsme my, jakou si zasloužíme a jakou jsme si zvolili. Musíme nejdřív začít sami u sebe. Nesvádějme to na vládu: Nečas určitě nejezdí do Brynclu demolovat šaliny.
  • Přátelé, chci se vám omluvit, za ty moje blbé příspěvky. Chodil jsem do pomocné školy a většinou jsem na lidi velmi nepříjemný. Ženské mě nechtějí, chybí mi sex. Kradu a jsem na soc. příspěvcích. Ještě jednou se vám všem omlouvám.
    • Nechodil, nekradeš, ale pravda je, že tě ženské nechtějí, protože nemáš práci atd, víš, jaké jsou ženské.. A také není pravda, že ti nezáleží na ostatních, stačí se zmínit o něčem, a už měníš chování..
    • upřímnost nade vše

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit