Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Policii má u nás posílit armáda.Jaké mají pravomoce ,pokud není výjimečný stav?
  • čau oslíku otřesnej sluníčkovej
  • ... už mě nebaví potírat tak ubohé hlupáky, není to žádná konkurence, čau tupani :)))
  • ... z tebe si dělají legraci, nedělej si zbytečnou starost o chytřejší lidi, pitomečku :)))
  • ... hlasuj, primitive, hlasuj, nic jiného v té tvé ubohé makovici není :)))
  • ... nech to expertům s IQ nad 20, na rozdíl od tebe :)))
  • ... mě dochází trpělivost s tvou dětinskou gramatikou, nejsi důvěryhodný, blbe :)))
  • ... a čím jako ty myslíš, balíku?
  • brusel v noci-pod lampou tma,já si myslím,že i ve dne
  • stát se to v Izraeli, tak bruselská čtvrť ten islámský vřed na mapě Bruselu už by se koupala v krvi. A to zcela legálně a společensky přijatelně.Není možné aby se špinaví hadráci dívali v televizi jak teče evropská krev.I tady běžní evropané už by konečně rádi viděli islámskou krev stékat po stěnách a peronech nádraží.Nelze pořád bědovat a počítat mrtvé.I tady už dochází trpělivost.
  • Co je ještě potřeba, aby se ti kre..éni z bruselu a další usprdelolízači probrali ? Kolik ještě potřebujete mrtvých vy bando zaprodanejch tupců ?
  • Oni si z nás velmoci a jejich novináři dělají legraci.
    USA prý útočí na IS. Rusko prý útočí na IS: Irák, saudská Arábie, Turecko, sýrie ..
    a další prý útočí na IS: Jak to že pár tisíc bojovníků IS dosud nejsou vyhlazeny?
    tato velká koalice by těma leteckýma úderama musela jž dávno IS smést z povrchu zemského. Irácká a Syrská armáda nestačí na tlupu hadráků v nákladních autech? Zvláštní. Až podezřelé
    IS zatím spokojeně ovládá své území, vybírá daně a vychovává si děti.
  • ... tvá tupost je ohromující, dobře ti tak, moulo, nikdy z tebe nic kloudného nebude :)))
  • Všichni přátelé tzv. imigrantů a všichni havloidi mohou začít cinkat klíči a křičet " Už je to tady ! "
  • Jasně všichni muslimové nejsou zlý, nejsou radikální jen pár, ze všech tech muslimů páchá teroristické útoky, ti ostatní je jen schovávají, podporují či jen plácají po zádech jak to těm nevěřícím psům nandali *1* *1* *1* *16* *12* *11* Kdy už se konečně začneme bránit a označíme pravého nepřítele? ISLÁM!!!! Co všechno se ještě musí stát???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit