Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna si říkám, nemohou náhodou tyto atentáty islámskými bojovníky pomoci EU? Není to tak, že se Evropská unie více semkne a konečně se nad sebou začnou politici EU více zamýšlet? Vždyť je spousta lidí nespokojených, jak ze životní situací občanů, tak s Evropskou politikou. Vždyť jsou to stovky mladých Evropských kluků, co jdou bojovat za Islámský stát. Někde je určitě chyba proč se to tak děje. Pokud by toto nenastalo je možné, že by se lidé EU postavily proti nespravedlivým zákonům, evropské byrokracii a mohly by nastat občanské nepokoje, které by mohly přerůst v občanskou válku.
    Když se podívám jenom na politiky našeho státu, když si sobě přidají plat, tak jsou to tisíce měsíčně, to samé soudci. Ministři mají plat kolem 200 tis. měsíčně. Důchodce, který pracoval více jak 40 let, tak mu milostivě vláda přidá 40 Kč. potažmo 140 Kč. za měsíc. Toto nejsou žádné peníze, toto je almužna. Jaké vyhlídky mají mladí lidé, když celý život budou pracovat, tak mu vláda řekne, šetři si na důchod, protože žádný nedostaneš. To potom nemusí chodit vůbec do práce, aby jenom celý život dřel, platil daně a potom v důchodu živořil.
    Evropští politici mají plat kolem 500 tis. za měsíc, vždyť toto není normální, pokud to takto bude nadále trvat, tak to dopadne tak, že lidé si toto nenechají líbit.
    Teď se uvažuje, že se uzavřou hranice. Potom nemusíme být v EU. Když se na to podívám zpětně, tak před 25 lety stát byl velice málo zadlužen, lidé žádné dluhy, majetek patřil této republice. Co teď máme po 25 letech. Stát je zadlužen, lidé jsou zadluženi, majetek je v zahraničních rukách, vše rozprodáno, na důchody nejsou peníze, na hranicích kontroly. Když si to tak vezmu, jsme na tom hůře než před 25 lety protože již nic nevlastníme. Ano vlastníme a to dluhy.
    • V podstatě souhlasím. Země Koruny České byly vždy bohatou částí Rakouské monarchie. Před dvěma sty lety moudří lidé začali připomínat a rozvíjet český jazyk a českou kulturu, říkalo se jim národní buditelé. Vrchnost jim nebránila. Pak před stopadesáti lety začali pomatenci, jako např. Kollár, hlásat slavjanofilské nesmysly a také se jim v tom nebránilo. Jenomže ono to vyústilo v rozbití monarchie a vytvoření prý "národního státu" jakéhosi "československého národa". A to byl počátek konce. Protože platí "rozděl a panuj". A k tomu rozdělení jsme aktivně přispěli

      Po dvaceti letech nás zabral socialista Hitler a po šesti letech socialista Stalin a pokračoval v socialistickém díle zkázy v nevypočitatelné asiatské formě,což mu vydrželo osmkrát déle.

      Kdyby se naši předci byli chovali rozumně a postarali se o zachování Rakouské monarchie místo její rozbití, mohlo zde nyní být něco jako Středoevropská stavovská monarchie, něco jako je Velká Británie, císař by sídlil v Praze, byli bychom se vyhnuli WW2. protože socialista Hitler ani socialista Stalin by si na silnou Rakouskou monarchii netroufli. A nejspíš by Rakouská monarchie nedovolila ani současné zaplevelení slimáky. Po stránce ekonomické bychom na tom jistě nebyli špatně: zemědělství v Uherské nížině, nesmírné bohatství zejména v uranové rudě a černém uhlí v Zemích Koruny České...

      Naštěstí existuje EU, budoucí USE a obranné společenství NATO. Jenom je třeba, abychom si uvědomili, že jsme Evropané a že Evropa si nesmí dovolit "zaslimáčtění", to by byl její konec.
      • Zaslimáčení" ty -ole, to tady je už desítky let.
        Jseš mimo hrnec!
        Z Rakušákama byrokratickejma šimlama? To bychom toho moc nedosáhli. Němec nás musí cepovat a odměňovat.
    • Dal jsem jasné plus, ale bijec pitomečků to sejme.
  • Jasně všichni muslimové nejsou zlý, nejsou radikální jen pár, ze všech tech muslimů páchá teroristické útoky, ti ostatní je jen schovávají, podporují či jen plácají po zádech jak to těm nevěřícím psům nandali *1* *1* *1* *16* *12* *11* Kdy už se konečně začneme bránit a označíme pravého nepřítele? ISLÁM!!!! Co všechno se ještě musí stát???
  • pro samou "toleranci" ztratily některé národy pud sebezáchovy. Ať je to Norsko, kde se x lidí zabývá tím, jestli se masový vrah B. náhodou v luxusní ubytovně necítí opuštěný, Belgie, kde se přímo v hl. městě EU Bruselu shromažďují a pokojně žijí teroristi bůhví odkud nebo Německo, které svou nezodpovědnou politikou a čachrami zatáhlo do imigrační šlamastiky celou EU... A obávám se, když sleduji skutky patolízala Sobotky, že bude hůř:((
    • Sobotka už dávno měl být za podíl na zbídačení Česka naražen na kůlu a ne nadále oblbovat národ Čechů.
  • blbě.Blbě jste si vybrali.Je třeba zabrousit kousek vedle.Tam jak jsou ty vysoké skleněné baráky.Právě tam sedí ti největší hnoji Evropy, kteří rozhodují o nás bez nás.Dělají si srandu z normálních lidí.A pořád by tady jen vítali vaše bratry ve zbrani.A hned druhou štaci - je třeba vyrazit na Berlín.Tam je takový veliký barák s kulatou střechou.V něm sedí takový malý přihrblý krpatec.Hlupaňa, která nás všechny v EU zatahuje do potíží a permanentních problémů.Tudy vede cesta vašeho boje.A takto to vzkažte i tomu vašemu fousatému tam navrchu!
  • A stejným nebezpečím, jako bruselští džihádisté, jsou i bruselští politici a úředníci. Když jsem včera viděl tu tzv. evropskou ministryni zahraničí Mogheriniovou, jak nebyla schopná říci ani slovo, tak není divu, že s takovou politickou reprezentací je Evropská unie jen k smíchu. Nakonec, západ si svou zvrácenou multikulturní ideologií zadělal na tyhle problémy sám a nyní sklízí hořké plody. Podraz od něj ale je to, že se tuhle zvrácenost snaží násilím vnutit i nám . A to mě štve.
    • A tato káva k nám přijela nás napomínat.Do toho nás navezl havel s chátrou.
  • Slováci mají gule a začínají chránit svoje občany. To naši zrádci radši budou kontrolovat jestli náhodou neděláme demonstrace proti černým vrahům a jestli si náhodou nedáme frťana před jízdou. Na naši bezpečnost ZVYSOKA KAŠLOU, starají se jen o svou a na nás kašlou. ZRÁDCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Díky troubovitosti obyčejného českého blba zde vládne už šestadvacet roků stádo lumpů proto se Česko řítí úspěšně do státního bankrotu.
  • Když před rokem odešlo pár Srbú na Dombas pomoct lidem napadeným kyjevskou juntou, mohli se media a evropští politici přetrhnout aby je zastavili. A tak začali pronásledovat jejich rodiny v Srbsku.
    Když ale po desetiletí arabové v EU shromažďují peníze, zbraně. jak z prodeje kebabu, drog a sbírek v mešitách. A jezdí vraždit křesťany tu do Kosova, tu do Syrie, tak je to podle Bruselu v tom nejlepším pořádku. A v mediích jsou jen kecy typu: policie monitoruje, ovce buďte v klidu.
    • To je pravda. Jen mě udivuje, že ještě nějaký politický velikán, třeba Zaorálek, nevystoupil s prohlášením, že za bruselské útoky může vlastně Rusko.
  • Dokud se Evropa nevypořádá se zhoubným evropským nádorem - sluníčkáři, pseudohumanisty, kavárenskými povaleči a podobnými, kteří veřejně a beztrestně podporují nelegální činnost - nelegální migraci, tak se těžko vypořádá s důsledkem - muslimskými teroristy
    • To máte pravdu. Tenhle nepřítel je již uvnitř a je mnohdy zákeřnější, než samotný musulman. Abychom vůbec se saracény mohli bojovat, je nejprve nutné eliminovat tyto kolaboranty.
  • Tak co, jak to vypadá? Už se vyjádřil náš současný nejvyšší havloidní guru Šláfenberg a poučil nás o české připosranosti a xenofobii?? Co na to Halík? Už udělal kázání o tom, že islám není nebezpečný?
  • Je to tak jednoduché:
    Nesr...t se do druhých států -mají svoje vlády
    Striktně dbát na dodržování zdejších (evropských pravidel), vyznávej si co chceš ale na ulici budeš sekat dobrotu bez zahalení a bez výsad , že to není podle tvé víry. Pokud se ti to nelíbí máš svobodnou volbu. Pomoc dostaneš jednou -ale budeš se muset spolupodílet na nákladech. Nechcceš?? Sbohem!! Nikdo tě nenutí. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit