Přejít na výpis diskuzí
Brusel, islamistická bašta v Evropě: Pod lampou tma, že teroristu neuvidíš
22.3.2016 | Pavel Jégl
95 příspěvků
-
v ústavu skončily vycházky? Ale na druhé straně, není to krása jen tak očkem se podívat, jak tady obyčejná sprostá lůze z ulice zlostně prská? Holý zadek, podpora nestačí, v garáži zima tak si alespoň vybíjí zlost.Webový hrdina je rád dobře schovaný.Veřejně by nikde neprsknul zlomek svých výblitků.Je krásná tvoje naprostá bezmoc.
-
-
... nevysiluj se, nečtu primitivy :)))
-
-
... zakomplexovaní nevzdělaní hlupáčci se rozpovídali, sotva jsem vytáhl paty :)))
-
Jsem zvědav, jak muslimský křesťan bude chodit do kostela a kdy třeba někde na svatém místě postaví kostel kde by si mohl v klidu odpočinout po těžké práci. Sobotko pašeráku muslimů do České republiky, doufám, že dohlédneš na své zaběhlé ovečky. Nedej Aláhu aby přišel vlk, tyto ovečky nahnal do jednoho stáda a potom je přesunul na jiné pastviny, kde vypasou krásnou zelenou trávu kde po nich zbude jenom poušť a potáhnou dále. Doufám, že jsi to pochopil, pokud ne jsou Velikonoce, tak zajdi do kostela ke zpovědi, protože to budeš potřebovat, až tě lid bude soudit. Bude se ti potom lépe usínat s čistým svědomím.
-
Zde je zbytečné psát jakýkoliv komentář. Bijec pitomečků svými připitomělými příspěvky kazí diskuzi.
Tiscali, polepši se, a tyto negramoty pošli na smetiště dějin.
Fórum se stává divadelní fraškou nesvéprávných a totálně vygumovaných jedinců pouze sedících u PC a vymýšlejících totální nesmysly.
V kulturním prostředí jsou to mírně řečeno magoři.
Za těchto okolností jako kolaborant odcházím z diskusního fóra. To nemá fakt cenu.
Tak ahojky. -
-
... perfektní, to jsem chtěl, hlupák uznal, že na to nemá, nebude nikomu scházet :)))
-
-
Opravdu je to zde samej pytel.
-
... Jéglův titulek nebudu komentovat, i když by mi nevadilo, kdybych dostal zaracha :)))
-
dostal dnes extra vycházku. Je neuvěřitelné kolik má nyní sprostá chátra volnosti. Jen velká škoda, že je chráněn za plotem. Málo kdy by se s chutí tak do někoho zakopalo.Jen tak, pro kondici.
-
-
... někdo má intelekt, někdo pouze výdrž pořád opakovat pubertální průpovídky, blbe :)))
-
-
néééé
-
Putilín si mne ruce, až slimáci rozvrátí Evropu tak ji Putilín poskytne "bratrskou pomoc". A bude ho to stát jenom benzin do aut pomahačů. Ostatní si naloupí cestou.
-
-
Putinovi je dnes celá EU ukradená.Ten potřebuje dostat Rusko do situace kdy si vše potřebné bude vyrábět samo a surovinové zdroje pošetří pro další generace Rusů.
-
-
brusel v noci-pod lampou tma,já si myslím,že i ve dne
-
-
... a čím jako ty myslíš, balíku?
-