Přejít na výpis diskuzí
Buď zdráva, demokracie! Prohlášení Dejdara k prezidentským volbám
21.1.2013 | Danica Klein
171 příspěvků
-
Do roku 89 diktatura a po roce 89 najednou demokracie? To by soudruzi nepřipustili - takže založili ODS a ČSSD a mezi sebou se domlouvají dodnes - a na ostatní, kteří s nima netáhnou za jeden provaz o dvou šnůrách se vždy něco najde a když to jinak nejde, tak podepíší opoziční smlouvu - prý dohodnout se je umění, ale proč se chtěli tak moc mezi sebou domlouvat? Zeman mi nesedí, ale Dejdara za jeho podporu odsuzovat mi přijde hloupé. Řekl svůj názor - to, že mnoho lidí ovlivní jistě, ale není hloupý, aby to nevěděl. Není sám, kdo v této kampani vyjadřoval někomu podporu. Nevěřím, že je špatný člověk a tyhle slinty nalevo-napravo - vždyť nakonec těm soudruhům (myslím tím bývalé členy KSČ v ODS a ČSSD)děláme pitomce všichni, oni se fakt mezi sebou domlouvají.
Jestli to tady někdo s demokracií myslí vážně, tak ať se přidá k těm studentům, co nechtějí komunisty na krajích. Byli sice demokraticky zvoleni, ale uchvástaná ČSSD, kdyby myslela opravdu na mravní hodnoty, tak by nikdy do koalice na krajích s komunisty nešla. -
-
Uchvástaná ČSSD už před volbami připustila, že do toho půjde i s komunisty, tak co chcete? Přesto ji národ volil. Buď máme demokracii a pak se podle toho chovejme, nebo ji nemáme a pak to otevřeně řekněme a můžem do ulic.
-
-
Řekněme to otevřeně: NEMÁME a pan bývalý předseda vlády na tom má lví podíl
-
Pamatuj si woe že na komunisty nikdo nemá, ani socani.
-
-
-
martine souhlasim s vama,jizni cechy
-
Vidite to vy komunisticti blbeckove,jak se tohoto ptacka zastavate,a pritom vas nazval zrudami!Dobre vam tak vy bezmozkova holoto lina!A zlodejska!
-
-
německý provokatére a pohůnku..... on pan Dejdar měl pravdu v jednom..... "že jde o hodně"..., Divím se, že tobě a mladým zpitomělými nedochází, že zrušením toho zbytku Československa, se na trhu objeví k "privatizaci" tak jako po pádu iráku.... všechny ... státní hrady a zámky, všechna díla z Národní galerie, všechny sbírky nesmírné hodnoty, všechny lesy, prostě všechno co je ještě české. A tak třeba Bakala bude moci dělat rauty na svém Karlštejně, hrad Pražský hrad zprivatizuje církev/ jak to chtěla/ , státní patenty a licence se přestěhují a obohatí jak německo tak rakousko. Zbude tu jen smetiště zbohatléků co vše koupí, díky krizi za pakatel.....
Těch případných Švarcnberkem jmenovaných 10 soudců Ústavního soudu dokáže za č je v Pardubicích perník a pak můžete skuhrat , že to jste nechtěli..... -
-
Sam jsi pohunek a D E B I L!
Nejdrive si precti Ustavu,a pak zde neco mel.Soudce US schvaluje Senat CR,ktery jak znamo ovlada KSCSSD,jinak poredseda tohoto spolku je 'odborarsky' cinitel Stech.
Jo,Bakalovi pomohli k majetku vlady CSSD-jmenovite moravsky synek Bohuuus Sobotkuuu! -
-
Mas v tom dost mlhavo.Tak nejvice pozemku vlastni cirkev a potom hned ten prrrrapodivny knize.A kdo teda po valce stavel velke dila?(prehrady,elektrarny a pod)
-
-
-
Ted to trochu nechapu s tou holotou linou a zlodejskou?Kdo vlastni nejvice pozemku v CR?A kdo celej zivot nic nedelal? *4*
-
-
Pozemky BOHUZEL vlastni ve velke mire spekulanti puvodem z KSC a kdo nic nikdy kloudneho nedal-bolsevici s odborari!
-
-
sam jsi blbeček a zrůda,ani nevíš co píšeš,nebo jsi dozazil právě domů z baru.Zadtaň se těch zlodějů,co vládnou,nebo jsou hlavou státu,
-
-
Pojďme si vyzkoušet, KDO je vlastně NOTČSSD, budeme-li jej nahlašovat jako nevhodný , uvidíme co majitel udělá. Jestli jej zruší a kdo se tu objeví jako náhrada. Jeho škaredé vulgarity mne už otravují......
-
-
Tak je necti ty kryple>>>demente!
-
-
Ja se ani v nejmensim nezastavam komunisticke havete z ODS a jinych estebackych superstran,nekdy si ode me cetl ty potkane,ze jsem tu hnuspartu podporoval?
-
-
Podporuješ ji pořád, tak co plácáš ??? Čti své vlastní články. Jsi tak vzteklý, že ani nevíš, co jsi sám napsal. A že toho bylo. Stačí se přečíst jenom své články, kde podporuješ ODS v prosazování daní a restitucí a to není tak dávno. Vedoucí složkou zde byl přece Nečas, ten spojil schvalování s důvěrou, aby to prosadil proti svým vlastním poslancům, kteří by přišli o pohodlné poslanecké platy...
-
-
To vis ze jo....Blaznum se nema odporovat,tak at mas ty trotle radost:
At zije komunisticka ODS!
Jsi spokojen? -
-
Jo, spokojen, díky....chachacha...
-
-
-
-
-
-
Dejdar přijel z delšího pobytu v Americe.Kdyby přijel z delšího pobytu z Ruska tak bych se nedivil že volí Zemana !Dejdar zajeď si do Ruska a uvidíme koho budeš volit,Zeman je jen ruskej tajtrdlík jako Klaus,nazdar !
-
Pan Dejdar asi nevím co je demokracie,ano je to tak trochu útok na jeho osobu,ale režiséři vyslovili svůj názor veřejně což je asi možná trochu šok pro veřejnost,že se mluví takhle na hlas a zároveň předešli spekulacím proč pan Dejdar odešel proč už nebude hrát a proč...... a pod.
Kdo se nepotkal z realitou života,který se s nikým nemazlí / i když pan Dejdar mi mohli vyprávět/ těžko pochopí.Pracovní tým musí být naladěn na stejnou notu jinak to nefunguje co se týče názorů na věc,ideologie a jiných různý aspektů.
Taky bych nepracoval s člověkem co podporuje nebo dokonce má rád Klause nebo bolševiky. -
Hey, komouší - máte to marný!
-
-
Ty nám taky, wolfe.
-
Zase kradeš cizí značku ty ubožáku , používáš přesně Kalouskovi praktiky !!!!
-
Mají ve hře Zemana,toho dobytka !
-
-
Pane Dejdare....na rozrušenou zemi jsem se nedíval,bylo to přehnané a asi ne všude v pohraničí to bylo stejné....ale já tu žil i moji předkové od konce války a viděl jsem to jinak...
,ale svůj názor jsem změnil,protože asi si vážíte víc poctivých pracovitých lidí a této naší země než jsem si myslel...díky za názor... -
Zeman je ochlasta, hulvát a Klausům komplic.
-
Mě to připomíná, že Marta Jandová řádila na horách s přítelem. A seklo jí to! Je to téměř stejné...
-
Pro svou rodovou fašistickou minulost.!!!!!!! *16
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Otec-Karla-Schwarzenberga-byl-clenem-fasisticke-Vlajky-260223 * -
-
Souhlasím. TTohle už jste četli?
Novinář o nacistické minulosti Schwarzenbergovy rodiny a pozoruhodném obraze
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Novinar-o-nacisticke-minulosti-Schwarzenbergovy-rodiny-a-pozoruhodnem-obraze-260228 -
A jakou minulost máš Ty? Napiš o ní něco.
-
-
on snad kandiduje na prezidenta?
-
-