Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Současní politici, zloději, korupčníci, rozkrádači pozemkových fondů, tuneláři státního majetku a podobná verbež se nebojí ničeho. Existuje jediná vyjímka - a to že jim ty majetky, u kterých by jen stěží prokázali legální způsob nabytí, tedy že jim ty majetky zase někdo sebere, toho jediného se opravdu ty krysy bojí. Tak to v česku funguje. Jenže ten někdo vůbec nemusí být naši známí a vpodstatě změklí komunisté, může to taky vypadat tak že krom ztráty nelegálně nabytého majetku jim budou rovnou ukopávat hlavy, pro výstrahu budoucím pokolením.
  • A preference KSČM porostou a porostou. Protože lidé srovnávají a vidí, kam to vládnoucí strany ať ČSSD nebo ODS včetně svých přílepků jako TOP atd. dotáhly. Pouze k vytunelování, rozkradení a prodání se Západu!!! Zavlečení, hazardu, drog, arogance, neúcty k lidem, oblbování lidí zaprodanými médii. Vymývání mozků lidí přihlouplými pořady a seriály ( za den také 12 - 15 amerických filmů a seriálů na českých programech TV!!!! Tragédie. No, a že mají strach , že by o ty nakradené peníze a majetek mohli přijít??? No to je jenom dobře- Ale strach není to podstatné, podstatné je, že je potřebné, aby o to přišli a začalo konečně platit právo pro každého!!!
    • Čáryfuku,tebe tady pozoruji delší dobu. Ty jsi asi nějakej pěknej postkomunistickej z mr d. Ty by jsi potřeboval vyléčit nějakým tím komunistickým lágrem a hned by jsi žvanil jinak.... A nebo jsi taková ta krysa, která by při změně režimu začala aktivně přicmrdávat,donášet a lézt do řiti této komunistické svoloči. Takovejch hajzlů tady bylo za komančů taky dost. A protože jsi tupá a závistivá svině,tak se chodíš vyblít na Net. Potřeboval by jsi domluvit,ale na to aby jsi vylezl z anonymity jseš ještě dost dosranej....
      • Pepane jsi sprostej, ty svoje komplexy nemáš na komn léčit? Měl by sis zasouložit a uklidnit se. Nebo snad už nemůžeš? Už jsi hodně starý?
        • Ty Karle ,ty jsi asi stejné hovado,jako ten čáryfuk. Je vidět,že takovejch debilů se tady potuluje po republice stále dost. Zřezat vás hov.da a nedat vám 14 dní nažrat. Je vidět,že o komouších víte prd. A žádný komplexy si ty postpubertální zarudlej blbečku já léčit nemusím. Jen mě štve a pak jsem sprostej,když vidím kolik je tady takovejch blbečků čáryfuků,karlů 3tích a podobnejch kokůtků,kteří ví .ovno o životě a dělaj chytráky.... Že si nevypálíš to kladivo se srpem už dopředu na rypák, ať je na tebe dobře vidět a jsi mezi prvníma kdo bude na raně ???? Když se vám ti komunisti tak líbí,tak se nestyďte a pojďte do toho,hrdinové....
  • Sohlasim a proto budu volit komunisty.
    • další D E B IL....
  • Pokud chce někdo volit levici,tak to chce skutečně volit komunisty, ale pokud by kandidovala mladá tvrdá levice,pak raději tu.Nenechat se však nalákat na volení ČSSD,jako levicové strany,protože to to není strana levicová ale lumpácká.Když je u moci,tak nechává zloděje krást a nedostatek prostředků umí řešit pouze dalším zadlužováním země.S tím,že to jednou další generace zaplatí.Skutečná levice zloděje tvrdě zavírá a rozdává pouze z toho co se vyprodukuje.Proto dokázali komunisté vládnout čtyřicet roků bez zadlužování země.Rozkrádat zemi a astronomicky jí zadlužovat,tak to je práce těch,co vládnou po komunistech.Tato země potřebuje takové vládce,kteří začnou dluhy splácet a ne dělat další.Na toto je nejvhodnější tvrdá levice,nebo komunisté.I když takové vládnutí bude lumpy bolet pořádně.
    • souhlasím za to co je dnes tady rozhodně velkou měrou může ČSSD. Právě pro její obojatnost a spolupráci s buržoazií z ní vystoupili v dvacátých letech lidé a založili KSČ. Proto volím KSČM.
  • Sice jsme stáli fronty, ale na jídlo a bydlení bylo. Nyní jsme žebráci. Teď stojí fronty na úřadech práce. Celá naše rodina bude volit komunisty, i když komunisté jsme nebyli a nejsme.
  • Myslel jsem si, že nikdy KSČM volit nebudu, ale tentokrát se nás shodlo v hospodě pro deset ku dvěma.
    A tu parlamentní lůzu by všichni poslali na Mírov i s celou vládou i Senátem. Jojo,to jsem se dočkal, už k vůli dětem. A osobní odpovědnost -Klaus se taky dočká, a to už neustojí.
  • Budeme voli komunisty, dost bylo ODS, dost bylo Nečase, dost bylo Kalouska. Chceme pracovat a slušně žít. Nechceme podřadnou lékařskou péči.
  • nestrašte současnou vládu, už teď mají strach z komunistů, proto usilují o jejich zrušení
    • To je jasné snad už i malým dětem v mateřské školce. Jeden film se jmenoval tuším - "Jen je nechte ať se bojí"!!! Nikomu neroste strom do nebe, Boží mlýny melou, na každého jednou dojde atd!!!
  • ČEMU SE DIVIT..ANI JÁ JSEM NEBYL příznivcem KSČ,ale ted je volit budu.Protože co předvedli kapitalisti je ožebračení lidí a rozkradení státního majetku... *16*
    • Nyní rozkrádají státní majetek, ale komunisti kradli soukromníkům. Tehdy to byli flákači, kteří vysedávali v hospodách a nic nedělali a nic neměli. Ti byli nejhorší. Ale přesto budu volit komunisty.
  • A doufám, že ti pak konečně pořádně zatočí se všemi těmi velkozloději, tuneláři a korupčníky. V čele se současnou vládní tlupou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit