Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xxx
  • xxx
  • xxx
  • ).(
  • xxx
  • xxx
  • Útočíš na toho nepravého...
  • Vepřová palice mudruje.
  • sám sebe považuješ za inteligenta ty počeštěné stupidní slovačisko, hm hm hm
  • 2011 nejsme politická strana a já do politiky nepujdu,kodex ano o složení mandátu v případě podezření ,pak obvinění a tupouni mu to stále žerou, 27let stálo za houno ale on byl jeden z režisérů tohoto vývoje v pozadí ,su miliardář já krádst nepotřebuju nebot už mam nakradeno a chci krádst jenom sám,koblihové splačete jako každý kdo si s nim něco začal.Premierem obviněný slovačisko komunista estébák - jste normální ?
  • Už se těším, až půjde Bureš do tepláků!
  • přeci taková slova si ty drban z Ostrova si nechej na doma. A pěkně před zrcadlem si vyprávěj.
  • a vyvrhel z Ostrova, kde byvakuješ sám, bez rodiny a blízkých tady zas kidáš? Ty od kterého se distancovala celá tvoje familie tady zas mastíš kraviny hodné tak mateřské školky?
  • ty jsi zamindrákovaný a opovržení živořící Ing. Rudolf Hrebeňár z Ostrova Lidická 1332.
  • xxx
  • xxx
  • xxx
  • mě je ten váš bubu Babiš naprosto ukradený *15*
  • Sobotková OKD,hozený bobek na pracující lid.
  • Bureš se brzy stane premiérem a kauza Čapí hnízdo vyšumí jak bublinky z limonády. Možná tomu napomůže i Becherovič. STBák Bureš si bude moci dělat co se mu zlíbí. Rozkrade se zbytek republiky a nám zbydou jen oči pro pláč!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit