Čapí hnízdo: Žalobce navrhl zastavit stíhání Babiše a dalších obviněných
-
Pokud stíhání zastavil státní zástupce, soudci si mnoho nezahráli. Takže i s tím šaškem to bude trochu jinak, že?
-
Dodnes byl pan státní zástupce jen zbabělý,ale teď je navíc bohatý !
-
Určitě máte nějaké detailní informace přímo ze spisu, které my nemáme.
-
Dtto lze prohlásit i o soudech. Pokud by trestní stíhání zastavil nezávislý soud, nic by se na komentářích nezměnilo. Zpochybnil lze cokoliv.
-
Paní Čaputová to nejlépe vystihla:Slovenská justice není nezávislá!
U nás to platí dvojnásob.Šaroch je toho příkladem.Zbabělý státní zástupce je vizitka této společnosti.
-
Potvrzuje se, že státní zástupce Šaroch postupoval v souladu s platnými zákony, že státní zastupitelství je odolné vůči nežádoucím politickým tlakům zvnějšku, též je potvrzeno, že exponentům Kalouskova tzv. Demokratického bloku šlo vždy jen o vyštípání Babiše z postu premiéra. Vývoj dalších událostí nám mnohé napoví, třeba můžou milionchvilkoví aktivisté uspořádat demonstraci za "nezávislé" státní zastupitelství, protože státní zástupci zjevně odmítají náhubek politické korektnosti.
-
ano,zapomněl,ale ti se taky chovají jako soudci.
-
Jde-li, jak pravil premiér i prezident, objednat v ČR trestní stíhání na přání kohokoliv, kdo má moc a prostředky, tak jistě také jde to trestní stíhání podobnými "oprávněnými" osobami zastavit a přimět k tomu státního zástupce. Dokonce s konečnou platností.
-
Zapomněl jste na státní zástupce.
-
jo,lid může i lynčovat,lid může všechno,taky může volit koho se mu zlíbí,proto je lid -pro panstvo,a taky pro Babiše-svinstvo.
-
A hlavně v listopadu 1989 rozhodoval ten "hlas ulice". V roce 1948 to byla věc Beneše, který se zachoval zbaběle a přijal demisi demokratických ministrů bez podmínek.
-
... hlas ulice...
To jsme zažili v roce 1948 - to svinstvo!
-
Důkazy potřebují soudci ,s těmi si mě neplaťete. Já jsem hlas ulice,jeden z masy a mluvím o veřejném mínění a pověsti politika.Proto žádné důkazy nepotřebuju,říkám to,co vidím.
-
A jaké máte pro své lži důkazy...
-
viz vejš :D
-
Trefa
-
S následujícím citátem se nedá nesouhlasit: "Rozhodli státní zástupci, za něž se masivně demonstrovalo. Tak já to beru tak, že všichni, kdo byli na Václaváku a Letný jsou spokojený."
-
pokud za to Babiš zaplatil v korunách,mohl by to být důkaz,že si naše měna stojí dobře,ale i tak je to dobrá zpráva,když víme,že koruny stojí za to krást a že je soudci berou.
-
Dalo se snad čekat něco jiného v tom kryptokomunistickém českém hnojníku? Jó, kdyby tak důchodce v samošce kvůli skleróze zapomněl zaplatit u pokladny čtyři rohlíky, to by byl panečku mazec!!!
"Vrána vráně oči nevyklove."
-
"::: stíhání zastaveno..."
Důkaz, že v české kotlině ještě jsou lidé se zdravým rozumem!