Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    "rusko-čínský poskok MAN?"

    Kdo vi co se s nim deje a co tam s nim provadeji za kouzla. Prazsky Hrad mi zacina tak trochu pripominat Tajemny Hrad v Karpatech.😀

  • Kdyby jenom jenom Mynář... ale co ten rusko-čínský poskok MAN?

  • vanhorne

    Vlada odvolala zmocnence pro jedernou energetiku. Havlicek odvolani Jaroslava Míla zduvodnil tim, ze Mil nema bezpecnostni proverku. Zajimave, ze Mynar se bez bezpecnostni proverky povaluje na Hrade uz nekolik let.

    Neni on ten Havlicek nahodou clenem nejakeho bratrstva?😉

  • okoun, ty jsi vydržel v té Burešovo řece? Tak to jsou ty následky na tobě.


  • KIMCID

    Ovce z opozice jsou prostě hloupé a tupé, aby byly schopné dosadit své vůdce.

  • Co si ovce zvolily za své vůdce a symboly, to mají. Za b.bost se platí praví dávná moudrost.

  • vanhorne

    "krásné by to bylo žít v kapitalismu,"

    Ten vas kapitalismus vam nadelil taticek Klaus a jeho kumpani, nikdo jiny.😉

  • Mimo téma ...

    Soudruh Bureš si nakoupil více jak tisíc velmi kvalitních českých respirátorů...

    Jejich koupi ve velkém ovšem jeho vláda odmítá...

    A pro občany nakoupila vláda nekvalitní respirátorů z Číny...

    Další důvod k 🤮...

  • josef.chmela

    Správně, výroba není cíl, cílem je zisk. A zisk v kapitalismu musí být za každou cenu. A to odhalili a pojmenovali marxisti v 19. soletí.

  • vanhorne

    "nyní sidlícího v pyžamu" 

    I kdyz jeho telo sidli v pyžamu, jeho duch nezna oddechu a beha po obore v trenkach a triku.😉

  • Konečně informace která na rozdíl od většiny současným režimem předepsaných "ejakulací" nějaký smysl a hodnotu.....osobně považuji jadernou energii za slepou vývojovou cestu, ale když už to jinak nejde, raději tohle, než ty oficiální mainstereamové sr..čky.....

  • žvásty!!!!!!

  • Pane kolego, to by bylo na dlouhé povídání.

    Především nepoužívám termín "kapitalismus", který zavedli marxisti v 19.století v duchu značně zjednodušeného materialistického vidění světa v duchu Darwinova přírodovědeckého učení. Podle marxistů se prý lidská společnost vyvíjí od jakési prvobytně pospolné společnosti až po jakýsi komunismus. To je zjednodušený a zjevně zcela nesprávný pohled na svět, na skutečnost a na člověka, který je v těch názorech redukován na pouhého výrobce, výrobní sílu. Ta výroba není cíl, ale pouhý PROSTŘEDEK. Ten marxismus-leninismus (musel jsem z toho skládat zkoušky) je strukturou a formou vlastně velice podobný různým náboženským učením.

    Zcela se zde zapomíná, že fysická existence člověka není cíl sám o sobě, ale prostředek k něčemu. Člověk má v sobě zakódované úsilí o Poznání přírody, světa, Reality. Ale to by bylo na dlouhé filosofické úvahy.

    Termíny jako "kapitalismus", "socialismus" atd. lze použít nanejvýš k vyjádření politicko-ekonomické struktury určité země, a to ještě ve značném zjednodušení.

    Pokud jde o ty Indiány, je také třeba uvést chování Španělů k původním kulturám v Jižní Americe, ale i chování dobyvatelů a vládců na ostatních kontinentech, v Asii, Africe i v Evropě nebylo a mnohde dosud není o nic lepší.

    Ano, realita je jiná, smutná.

  • Já byl taky tak vychován a snažím se dle toho chovat. Bohužel v kapitalismu budou vždy peníze před morálkou a nikdy jinak. Jinak by kapitalismus přestal fungovat jako společenské uspořádání. Vždy to tak bylo a bude!!!!!! Vzpomeňte si na osídlování dnešních USA lidmi z celého světa a co udělali s indiány. Našel byste určitě dalších milion příkladů. Jo, jak krásné by to bylo žít v kapitalismu, který si většina lidí u nás v 1989 představovala. Viděli jsme v tom pokrokovější a spravedlivější zřízení, ale realita je jiná a smutnější.

  • vanhorne

    "To už se kvalitním bonzákům stává."

    Byt oznacen za bonzaka od typku jako ty, to je pocta. 😂

  • Milý pijáku piva varane. Udělal jsi už po několikáté převeliké odhalení. Pečlivě jsi to tady nahlásil. A tak je to správné! A ono nic. Nikdy nic nebude. Krása co? To už se kvalitním bonzákům stává.

  • Ano, mezi živými organismy dochází k boji o místo, o potravu, o samici. Ale je mnoho případů, kdy jedinci žijí v symbiose. A dokonce i různí jedinci, jako je třeba pes a kočka se dokáží podělit o místo a o potravu, jsou-li k tomu vedeni. Ale jinak boj o život a o existenci je jistě vlastní snad všem živým organismům. Jinak homo sapiens sapiens je nadán(-a) rozumem (alespoň někteří/_ré))  a tak dokáže posoudit, jestli je výhodnější a správnější podělit se s bližním o místo, potravu, samici (samce) a navzájem si pomáhat nebo naopak. I když je mnoho takových, kteří se řídí heslem "urvi co můžeš".

  • Opičáčku, musím Tě zklamat, Marťan nejsem a ani jsem na Marsu nikdy nebyl. Ale k volbám chodím a rozhodně se nedám kupit za koblihu nebo pár sladkých keců, že bude líp. 😉

  • josef.chmela

    Ty jsi Marťan a když jdeš k volbám, volíš Marťany.

  • Mám jiný názor. Zlo je paradoxně táhlem pro vývoj a tím nemyslím jen války a jimi nucený technický rozvoj. Heslo "Pravda a láska zvítězí" je naivní a líbivé, ale nikdy nedosažitelné. Mezi lidmy vždy bylo, je a bude zlo, nenávist a další emoce. Můžete je sice zákonem zakázat, ale to na tom nic nezmění. Buďme realisté a ne snílci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit