Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CHACHACHA to se povedlo. Hašteřivá smečka termitů ve sněmovně chce zas být vidět? Rozhodli se hájit zájmy lidu? Proti všem? Manifestační účastí se rozhodli odhalovat a zneškodňovat cizí agenty a zaprodance? Ale termiti tady není místo pro třenice a půtky. Tady je třeba plnit plán! Ve sněmovně se místo toho utápíte v bažině vlastní blbosti.

  • K té nenávisti vůči Rusku. Zdrojem nenávisti vůči Rusku je USA a EU jen slepě kývá a podlézá američanům. To je krásně vidět i v našich médiích. To je prostě realita. USA chtějí za každou cenu zastavit dodávku zemního plynu z Ruska do Německa - Nordstream 2. Tvrdí, že je to zlé pro Evropu a proto vytváří sankce na všechny společnosti, které se na této stavbě podílí.!!!! Málokdo ale ví, jaká arogance a drzost USA je na tomto postoji. Za posledních 5 let se staly USA TŘETÍM největším dovozcem RUSKÉ ROPY!!!!!!!! Jak je to možné???????? Samy dováží ropu z Ruska, ale Německu budou zakazovat dovážet zemní plyn z Ruska!!!!! To je drzost, která charakterizuje USA - tedy to, co si myslí o EU. Má nás v EU za poskoky!!!!!!! A víte, proč dováží USA tolik ropy z Ruska? Protože chtěli svrhnout režim ve Venezuele a ono to nevyšlo. Tudíž USA vydaly sankce na Venezuelu a ekonomicky ji ničí. A Venezuela nemůže vyvážet ropu, mimo jiné i do USA!!!!!! A protože občané USA potřebují jezdit v autech atd., tak USA 5 let kupují ropu stále více a více od svého NEPŘÍTELE RUSKA. Najednou jim je Rusko dobré!!!!!!! Proč si toto nemohou lidé v ČR přečíst??????? Kdyby američani potřebovali postavit jadernou elektrárnu ve spolupráci s Ruskem, tak to učiní, pokud by ji neuměli postavit sami. USA se vždy chovají tak, co je pro ně nejvýhodnější a potom klidně obrátí o 180 stupňů. Bohužel pro nás, EU nemá svůj vlastní postoj a je jen poskokem USA. A to se pak projevuje i v našich médiích a špinění všeho ruského - např. vakcíny Sputnik V.

    • Příteli, nynější dočasní samozvaní vládci RF nejsou Rusko. Poznal jsem mnoho obyčejných ruských občanů, kteří jsou velice přátelští, vstřícní a ochotní v případě nutnosti pomoci. To jenom současní dočasní vládci udržují ruské občany v porobě a vůči světu se chovají podle své tradice východostepních nájezdníků.

      Kdo poznal USA, tak ví, že Američané žijí ve svobodné demokratické zemi a jsou zvyklí na férové čestné jednání.

      Po 2.světové válce USA díky všestranné hospodářské i jiné pomoci vytvořili v poraženém Západním Německu hospodářský zázrak obdivovaný celým civilisovaným světem. U nás Stalinovi "osvoboditelé" pouze nacistický "hnědý" socialismus nahradili mnohem méně průhledným a nevypočitatelným "rudým" socialismem a udělali z naší země svou gubernii čili kolonii.

  • dzixy

    Je až neskutečné, jak zdejší protiruští diskutéři, ale i média, pokládají Rusko již jako vítěze tendru. Nikde není napsáno, že by tomu tak mělo být. Mohlo, ale nemusí. Bude záležet na komisi, která to bude posuzovat. A při výběru vítěze jistě budou hledět na plnění podmínek, které budou vyhovovat nám. Teď jde jenom o to, aby do výběrové komise byli vybráni ti, kteří budou prosazovat  opravdový zájem nás všech. A to není moc složité, pokud se na tom budou podíleti zástupci všech politických stran, pokud je to možné. Nelze předem podezírat členy komise, že při svém rozhodování nebudou hledět zájmy státu, jak to už  předem ví opozice a média.

    A odvolávat zřejmě nejschopnějšího ministra je od opozice  diletantským aktem.

    • vanhorne

      "kteří budou prosazovat  opravdový zájem nás všech."

       ANO, tak jak to dela 'ANO' a vsichni ostatni politici. 😠

    • "A při výběru vítěze jistě budou hledět na plnění podmínek, které budou vyhovovat nám. Teď jde jenom o to, aby do výběrové komise byli vybráni ti, kteří budou prosazovat  opravdový zájem nás všech."

      No, to jsi řekl moc hezky. To bych ti mohl klidně podepsat! Bohužel ale sice pomalu, ale jistě se neděje to, co prospěje nám všem, nýbrž to, co chce Zlodědek!  A to je většinou pravý opak....☹



  • dzixy

    A zase ta opozice. Kejhají, vymýšlí, inscenují a mystifikují. To je naše opozice. Všechno zlé za každou cenu.  I proti logice a zdravému selskému rozumu. Prostě přepolitizováno prázdnými kecy bez argumentů, které schází i zde většině oponentů výstavby atom. elektrárny kýmkoliv. Jsem pro to, aby se na elektrárně podíleli pouze ti, co to umí levněji než jiní, progresívněji, bezpečněji, ale i moderněji. Elektřinu budeme potřebovat stále více a více, a zelená nám zatím nevystačí.

  • Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého. Po půlstoletí jsme byli jeho kolonií a poskoci ruské koloniální správy mají stále velkou moc.


    • KIMCID

      Opakujeme se a blbě.Nam.Rusko nikdy nic neudělalo.Tak že účelové lžeš.Co čekat od tebe převlečeného bolševika.

      • Ano, opakuji se. Ale jak je vidět, někdo to stále nechápe.

        CCCP nás v květnu 1945 osvobodil od Hitlerova "hnědého" socialismu, který vzápětí nahradil výchdostepním rudým socialismem, který tady vládl bezmála půl století, kdy jsme byli de facto drancovanou ruskou gubernií, tedy kolonií.

        Po skončení války nám Velká Britanie nabízela za náš uran z našich nemírně bohatých ložisek nevídaný blahobyt na desítky let. Avšak náš "osvoboditel" Stálin (Ocelín) tu uranovou rudu prohlásil za sovětskou válečnou kořist (?!) a zakázal nám s ní svobodně nakládat. Poté musela naše elita v uranových dolech nasazovat své zdraví a životy při dobývání uranové rudy pro CCCP, který z ní vyráběl "mírové" atomové bomby k dobytí a poruštění světa.

        Pokud je někdo z nás dvou "převlečený" bolševik, tak já to rozhodě nejsem. To pozná z našich vyjádření každý, kdo nemá mozek poškozený covidem - komunistickým virem dementů.

        • KIMCID

          A zase zjist si kde je step když seš blbej a neznáš zeměpis. Když máme tak d e b i l ní lidi v národě jako ty ,tak se nedivím že budeme pořád něčí gubernií.Teď pro změnu ze sovětské ,německou.


          Jo a ty sovětské bomby byly mírové. Jediný kdo je použil na civilní obyvatelstvo byly Američané.

      • vanhorne

        "Nam.Rusko nikdy nic neudělalo."

        Da, nikogda!!! Jenom nas na 40 let zotrocilo a sproste vykoristovalo! Podobne jako dalsi zeme byvale Vychodni EU a Pobaltske zeme, hlupaku kteremu Rusko nic neudelalo. Gottwalduv obdivovatel Filip s jeho pomatenci s tebou urcite soudruzsky souhlasi.😂


        • KIMCID

          Přečti si to ještě jednou. Píšu Rusko to že si pleteš 16 svazovejch zemí s jednou je, ale tvůj problém neznalosti dějepisu a zeměpisu.

  • Z  USA nepošlo nikdy nic dobrého. Od roku 1989 jsme  jejich kolonií a poskoci USA koloniální správy mají stále větší velkou moc.

    • vanhorne

      "Od roku 1989 jsme  jejich kolonií "

      Kdyz to mas tak vsechno sesumirovane, co jsme byli do roku 1989???😉 

    • Toto je silná kremelská retardace co tady blábolíš!A co začlo z Kremlu např.druhá světová válka pakt Molotov-Ribbentrop,bombardování Mladé Boleslavy ,potlačení povstání v NDR,okupace Maďarska 1956,Československa 1968,okupace Afghanistanu .Ale hlavně export zvrácené ideologie po celém světě a kde se ten sajrajt uchytil propad životní úrovně,likvidace právního státu a demokracie.My tady máme poskoky na Hradě a okolo čobola,kterým zjevně toto vyhovuje .

      • josef.chmela

        Máš to v hlavě popletené. To je důsledek školství po roce 1989 a 30 let neustálého vymývání mozků nynější ideologií.

        • vanhorne

          "Máš to v hlavě popletené."

          To je důsledek školství po roce 1948 a 40 let neustálého vymývání mozků bolshevickoulou ideologií.😂

      • Druhá světová válka začala v momentě, když vítězná koalice stanovila Německu reparace ve výši cca 100 000 tun zlata a značně mu okleštila jeho ekonomiku a omezeními, které limitovali např. těžký průmysl, budování armády , stavbu lodí...Ovšem byla to právě Anglie, Amerika, Švédsko, kteří v zájmu výhodných obchodů s Německem obchodovali a tolerovali nástup Hitlera a zavírala oči při budování armády, vývoje armádních technologií, které byly v rozporu  Hitler uzavíral smlouvy o neútočení i např.  i s Polskem, které podporoval ve vědomí, že  Polsko je hrází v případné cestě bolševismu do Evropy. Také je lákal na společné řešení odsunu Židů do Afriky. Mnichovská zrada našich spojenců, to byl začátek války. Mistrný tah Německa, které si ověřilo nejednotnost spojenců a žravost našich sousedů. Polsko se zmocnilo Těšínska,  Maďarsko části Slovenska, které vyhlásilo samostatný štát loajální k Německu. Obětování ČSR spojenci je ospravedlňováno snahou o oddálení začátku války a jejich přípravu na ni. Jediní kdo slíbily vojenskou pomoc ČSR byl Sovětský svaz, který podmínil svou účast také pomocí Francie a přesunem armády po polském území. Polsko s vidinou územního zisku při porcování ČSR tento požadavek odmítlo. Stalin svolal do Moskvy zástupce Anglie a Francie k jednání o možné koalici proti Německu, jenomže žádný ze zástupců těchto zemí neměl mandát k uzavíraní nějakých dohod. Takže v tom bylo CCCP opět samo. No a ze stejného důvodu jako spojenci podepsalo zmiňovaný pakt s ohledem i na spolehlivost možných spojenců. Co se týká bombardování Ml. Boleslavi - na nádraží a v okolí byl spatřen pohyb Německých vojsk, které se měly nijak přeskupovat. Ve snaze padnout do Amerického zajetí to bylo porušováno, proto to bombardování. Podlejším skutkem bylo bombardováním Plzeňské Škodovky v samotném závěru války.


      • KIMCID

        Tady se janicko musíš vrátit do školy za prvé to nebylo Rusko ale sovětský svaz.A za druhé v Maďarsku prijela ruda armáda až po té co tam byly, vražděni a upalování lidé na ulici.A za třetí ten tvůj Afgánistán stín bych byl opatrný.Drogovému světu vládne Afghánistán

        Pákistán je dnes tranzitní zemí pro narkotika z Afghánistánu. „Odtud pochází až 90 % celosvětové výroby heroinu. Za jeden rok teď posílají do světa až 9000 tun opia, což je asi 50x víc než v roce 2001, kdy tam Američané svrhli Tálibán. Přitom je země pod mezinárodní okupací, a to i naší armády.“Afghánistán jako chudá země je hřištěm drogových mafií. Opatření jsou spíš kosmetická. „Tím, že Afghánec pěstuje drogy, je automaticky zločinec, ale i zdroj příjmu pro celou zemi. Když Tálibán v roce 2000 zakázal pěstování opia, mělo to i podle OSN ohromný dopad na životní úroveň statisíců lidí. Kdyby se dnes s drogami přestalo, budeme řešit velký hladomor.“Tak že naši vojáci a spojenci tam chrání výrobce drog.

  • Je pravděpodobné, že soudruh Kajoch chytil COVID = COmunist VIrus Dementing a tak mu mozeček nevratně zrudl. Druhá možnost je, že za své žblebty dostává od KGB pravidelně stakan vodki nebo rublíky.

  • Můžete se tu dohadovat jak chcete...

    Soudruzi STBáci Man, Bureš a univerzální ministr Havlíček si už mnou ruce, jak Dukovany dostaví ruská firma...

    Je jim úplně u zadku, jaký názor mají odborníci...

    Tučné všimné - to je pro ně největší a jediný argument...

    • Co přesně říkají ti odborníci. kromě madam Drábové, která dosud posuzuje a pracuje jen s proveniencí sovětských JE jsem jiný odborný názor nečetl.

      Jen názory politické a ideologické. A ty stojí za psí štěk. 

      Jako obyvateli této země je mi úplně jedno, kdo bude stavět, hlavní je bezpečnost a účinnost. Stejně jako s vakcínami na Covid. 

      Pořád se z technických věcí dělá ideologie a politika. 

    • josef.chmela

      Právě ti odborníci říkají, že ruské reaktory jsou ty nejlepší pro nás, jak velikostí tak i kvalitou. Na světe jich totiž funguje nejvíc - jsou nejrozšířenější, u nás už roky také fungují. Tak nevím proč bychom se měli soustředit pouze na krachující USA - Kanadskou firmu nebo jihokorejskou, která není tak zaběhnutá. Francouzské reaktory jsou pro naši potřebu zbytečně veliké - tedy nepotřebné. Toto nemám ze své hlavy ale řekla to Drábová už před několika měsíci.

  • Doporučuji přečíst 

    O zločinoch komunizmu sa toho pohovorilo už veľa a stále sa pripomínajú. Čudné ale je, že o zločinoch kapitalizmu sa slušne a povinne mlčí. Prečo? Však dnes tu už nemáme kapitalizmus, ale predsa „demokraciu a slobodu“! V knihe, ktorú napísal kolektív 35 zahraničných autorov sú popísané najznámejšie zločiny kapitalizmu od jeho vzniku až do konca 20. storočia na celom svete. Neuveriteľné a strašné! Vykorisťovanie a zabíjanie pracujúcich v Anglicku a Francúzku, kruté otroctvo černochov, vyhubenie indiánov v Amerike, 1. a 2 svetová vojna s miliónmi obetí ľudských životov. Genocída na Kube, v Indoč Zločiny kapitalizmu - Gilles Perrault od authora Gilles Perrault

  • Nejlépe se vyjádřil ten b.l.b od Pirátů. Oni to nedělají pro vládu, ale pro hejtmany. To by němý neřekl, i kdyby mu hubu rozbil!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit