Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já ne protože bych si Horáčka přestal vážit
  • Shapiro je tu jen škodná. Brzo ho Trump vyhodí.
  • Schwarzenberg má rozum a už nekandiduje, pochcaný Zeman se ale chce zase dostat na Hrad. Inu demence s inkontinencí se snoubí.
  • Zbabělý Zeman si počkal na výsledek voleb a zaútočil na Shapira. Nic jiného od křiváka se čekat nedá. Horáček na Hrad!!
  • Vsadil jsem si na pana Horáčka litr, proti tomu sedmilháři Ovarovi! Těším se na výhru!!
  • a co protikandidát šláfenberg ten chčije furt ten by musel s sebou tahat lajtu na močůvku
  • A s Pažoutem taky, já budu volit Jonatána
  • sice mají nejlépe vypracované zpravodajské služby ale opilci to vyzradí *14*
  • S Horáčkem si vytřem prdell.
  • Já si myslím, že Zeman už ani kandidovat nemůže, kdo by ho nosil? A co inkontinence? To jsou vážné věci a měl by zveřejnit svůj zdravotní stav.
  • Ale ten ožran Zeman může být odvolán, ne?
  • Jo ty jsi vlastně místní idioot Simon, tak zrzavej Veškrna a nebo taky Véna chrchla, rozumíš blbečku a byl taky internován na protialkoholce v Bohnicích, uzavřený oddělení.
  • Kde máš strýčka bradu?
  • Jasně, fandíme Trumpovi, staré struktury, jako ten ožralý dinosaurus Zeman, který sedí na Hradě, musí odejít a přijít nová krev! Horáček na Hrad!!!!
  • Není nic směšnějšího, než poplašené havloidní kvílení po dalších prohraných volbách *15*
  • Nevím kdo je to zrzavej Veškrna, nikoho takového neznám. Vím ale kdo je to Milosh Bubble Bum a ten by mohl být odvolán pro velezradu anebo spíš by mohl být internován v protialkoholní léčebně.
  • Skupina tisíc hoven se chystá do bílého domu pověsit trenýrky, to bude jejich poslední čin
  • Když nebyl odvolanej zrzavej Veškrna, tak už nikdo.
  • A ty už máš inkontinenci, tak tu nepruď stará babizno.
  • To víš, někdo zbohatne na hazardu, jiný zbohatne na kšeftování s Lukoilem e-e. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit