Přejít na výpis diskuzí
Češi k vítězství Trumpa: Ironie, černý humor i temné předpovědi
9.11.2016 | Tomáš Chalupa
79 příspěvků
-
já ne protože bych si Horáčka přestal vážit
-
Shapiro je tu jen škodná. Brzo ho Trump vyhodí.
-
Schwarzenberg má rozum a už nekandiduje, pochcaný Zeman se ale chce zase dostat na Hrad. Inu demence s inkontinencí se snoubí.
-
Zbabělý Zeman si počkal na výsledek voleb a zaútočil na Shapira. Nic jiného od křiváka se čekat nedá. Horáček na Hrad!!
-
Vsadil jsem si na pana Horáčka litr, proti tomu sedmilháři Ovarovi! Těším se na výhru!!
-
a co protikandidát šláfenberg ten chčije furt ten by musel s sebou tahat lajtu na močůvku
-
A s Pažoutem taky, já budu volit Jonatána
-
sice mají nejlépe vypracované zpravodajské služby ale opilci to vyzradí *14*
-
S Horáčkem si vytřem prdell.
-
Já si myslím, že Zeman už ani kandidovat nemůže, kdo by ho nosil? A co inkontinence? To jsou vážné věci a měl by zveřejnit svůj zdravotní stav.
-
Ale ten ožran Zeman může být odvolán, ne?
-
Jo ty jsi vlastně místní idioot Simon, tak zrzavej Veškrna a nebo taky Véna chrchla, rozumíš blbečku a byl taky internován na protialkoholce v Bohnicích, uzavřený oddělení.
-
Kde máš strýčka bradu?
-
Jasně, fandíme Trumpovi, staré struktury, jako ten ožralý dinosaurus Zeman, který sedí na Hradě, musí odejít a přijít nová krev! Horáček na Hrad!!!!
-
Není nic směšnějšího, než poplašené havloidní kvílení po dalších prohraných volbách *15*
-
Nevím kdo je to zrzavej Veškrna, nikoho takového neznám. Vím ale kdo je to Milosh Bubble Bum a ten by mohl být odvolán pro velezradu anebo spíš by mohl být internován v protialkoholní léčebně.
-
Skupina tisíc hoven se chystá do bílého domu pověsit trenýrky, to bude jejich poslední čin
-
Když nebyl odvolanej zrzavej Veškrna, tak už nikdo.
-
A ty už máš inkontinenci, tak tu nepruď stará babizno.
-
To víš, někdo zbohatne na hazardu, jiný zbohatne na kšeftování s Lukoilem e-e. *12*