Přejít na výpis diskuzí
Češi k vítězství Trumpa: Ironie, černý humor i temné předpovědi
9.11.2016 | Tomáš Chalupa
79 příspěvků
-
KulihrachuBTWzlejtrolle... ty jsi ještě v pubertě, že se tvé uvažování točí jenom kolem sexu? *1* *2* *15*
-
Prezident USA může být také odvolán, říká se to impeachment (impíčment), česky poslán do ííči. *1* *2* *15*
-
Jak ho mohl vidět, když velvyslanec klečel mezi sedadly a kouřil tam někomu doutníčka.
-
A co ty Simonku, když nemáš naslouchátko, tak ani nic vykecat nemůžeš, viď ty pitomo.
-
Miloš BubbleBum prohlásil, že velvyslanec USA Shapiro nebyl 28.října ve Vladislavském sále. Velvyslanectví USA to popřela a zveřejnila fotografii dokazující, že Miloš BubbleBum lže. No, není to poprvé. Asi měl virózu a velvyslance neviděl.
-
To si jel na kriplkáře Simone a přemýšlel si jestli si můžeš zazpívat? Odkud si jel z Bohnic do Dejvic nebo obráceně?
-
On to Miloušovi prozradil Putin, ale Milouš měl virózu a tak to vykecal.
-
*1* *1* *1*
-
zn. Prodám - Černou pásku šíře 5 cm, cena za 10 cm pouhých 1199,-kč, pro havloidy doprava ZDARMA!!!
PCHE !!! -
Horáčka, který zbohatl na hazardu, za prezidenta nechci. Jako textař fajn, ale jako prezident e-e. *12*
-
jak místní kejklíř a vyhlášený šumař Horáček vsadil na Clintnovou rovných 100 000,- A ono to nevyšlo! Tak to se šejdířovi moc povedlo. Při vítězství by to byl pro lajdáka pěkný balíček. Balíček kterého by ale pro šejdíře byla škoda.
-
zeman, jako první státník říkal, že zvítězí Trump a jako jeden z prvních gratuloval k jeho zvolení. Zdá se, že začíná mít rád amrdóny *14*
-
To je bezva, že vyhrál Trump. Teď začne podívaná, jak se začnou korouhvičky politické scény naší kurevské otáčet. Hehe. *12*
-
prohnilá chalupa nás zase zahrnula svými výblitky, ale dobře placenými z Americké ambasády
-
Pan prezident Zeman má ode mne zase hlas
-
Nejvíc se mi líbilo jak ta stará zdechlina stala u toho kandelabru a jak ji hodili do auta, ta zrůda tady dlouho nebude
-
...není to poprvé,není to naposled...s údivem sleduji ty plejády odborníků,kteří v médiích zasvěceně komentují vývoje čehokoliv,vidím v nich tupé parazity systému,který jim dopřává sluchu v naději,že voliče přesvědčí.Připomínají mi - za bolševika - experta Jambora,ten věděl i kolik chlupů vypadalo Reganovi z ochlupení....jsou to paraziti.
-
Až budou volby u nás myslím si, že Američny to zajímat nebude. Zeman nebo někdo jiný je to úplně jedno, demokracie v České republice není. Svobodně se nemůže člověk rozhodnout zda si bude platit zdravotní pojišťovnu, zda si mohu zakouřit někde na ulici nebo v hospodě, nemohu jít svobodně po silnici musíme nosit označení jako gestapo místo hákového kříže nosím pásku jako žid, koupit si svobodně zbraň a o tom žádné diskuze, říci svůj názor o druhém, že je hlupák, tak skončím před soudem, udělat s i z někoho srandu to vůbec ne.
Zelenou mají ty co lžou, kradou pochlebovat každému za každých okolností a držet ústa.
Říci si svůj negativní názor o nějakém běženci, tak mne zavřou, o Českém prezidentovi nesmíte říci nic negativního, Českou hymnu už nesmíte ani zabékat svobodně někde na ulici bez povolení. Politici se nesmějí svobodně rozhodnout zda se setkají s nějakým duchovním aby náhodou nějakého Číňana někdo neurazil, jinak přijde o práci.
Trump a každý Amíc si svobodně říká co chce ať je to demagog nebo hulvát a přesto skončí jako prezident.
Dneska jsem jel po ulici dlouhé 500 m potkal jsem během této cesty 5 policejních aut a každé jelo jiným směrem. Jsme bezproblémové město, ale čeho moc toho je příliš. -
někomu jinému stalo, ale já jsem usínal s pocitem, že se mi chce spát....
-
Nám tu vládnou slovačiska (Babíš, Krnda) a my se staráme o jůesej. Ale ten křečovitý úsměv paní co neuměla pořádně vykouřit svého manžela mi vážně chybět nebude.