Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když je ruský agent BTW zlej troll tak blbej že při změně nicků nemění slova tak je to jeho problém. *2* *2* *2* 20 lidí nemá stejná slova a stejné fráze *15* *15*
  • dostal jsi ho *3*
  • Tečko. tvá slova svědčí o naprostém chaosu v tvé mysli. Nevíš kdo jsi a jsi zmítán májou iluzí. Nezaměňuj si mne s křesťany katolíky evangelíky muslimy židy či jakýmkoli jiným vaším pozemským zkresleným manipulativním náboženským systémem. Vytržení z paneláku je symbolika vydělení z kolektivu v tomto případě z EU. násilné obsazení cizího bytu je naopak paralela uzurpování práv jednoho národa jiným národem v tomto případě Český národ potlačující práva a svobody Moravského národa což se mu podle karmického pravidla vrací skrze EU.

Uvízl jsi svým myšlením v pasti. motáš dohromady nesouvisející myšlenky jako znárodnění křesťanství atd. O ničem z toho nebyla řeč. Jsi malá nevyzrálá duše a čeká tě ještě dlouhá cesta než POCHOPÍŠ......
  • jdu náhodou kolem a všiml jsem jsi jak je Semjon Gayínek na dně, jsi mistr, za mě palec nahoru *3*
  • Ruský teplouš zlej BTW trol už je v koncích.
    Tečou mu nervičky. Je to odhalený ruský agent který tu podvádí s hlasováním a je registrován pod 50 nicky. Chi chi. Jsi odepsanej hlupáku *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • =====Banán nám tady normuje nicky podle ISO. *2*
  • všimli *3*
  • ta vlajka vám nic neříká???
    nebo jako všichni HAVLOIDI s klérem v ruce jste zajedno.-.... nemám slov..........
    hnus!!! a jseM proti jako všichni ´VLASTENCI
    ...
  • Jako nácek se chová tvůj Putin. Ten napadá sousední malé státy a krade jim území
    Hitler dělal to stejné
  • Vy Putinoidi skutečně umíte jen lhát a krást lidem na Tiscali jména a nicky.
    Jiný než Kremelský názor po komunisticku nesnesete.
    Pak nelezte na debatu, kde vždy zaznívat budou *5*
  • YEAH !!!
    Všimli jste si těch přehršel překlepů v pindách teplýho Semjona Gayínka??
    To je známka, že je s ním zametáno!!!
    Psychicky nezvládá a skrze slzy nevidí na klávesnici!!!

PCHE !!!
  • Přešlapy ruského internetového trolla zlého trolla alias BTW alias Robur alias Rybanna.

1. Zlej troll vzplane láskou k americkým indiánům a najednou, jaká to náhoda, tu začne řádit nick Rybanna která ale mluví stejně jako zlej troll. *15* *15* *15* *15*
    Fakt nenápadné maskování zlej Rybanne. *15* *15* *15* *15*

2. Vrcholem bylo když napsal přes facebook jako zlej troll s obrázkem vlajky? ne hadru neexistujícího státu novorusko a sám si odpověděl jako paní hnízdová se stejným obrázkem který zapoměl vyměnit. Po upozornění ho ihned vyměnil. Jasný důkaz že ruský troll je registrován pod 50 nicky. *15* *15* *15* *15*
  • kdybys nebyl hlupákem nestal by ses ču*ákem
  • =====Obyvatele Krymu prvně potěšila zpráva, že mají pokoj od Ukrošských nácků banáne. *1*
  • =====Zahnutej banán tady má armádu rodinných příslušníků z Chánova. *1*
  • Za dolar nalžu cokoliv. Na rohlíky si prostě nějak vydělat musím a my havloidi si vyděláváme hlavně lhaním a šířením nenávisti. Pravda a láska už tolik nenesou *3*
  • redakce Tiscali nadržuje vám putinovcům.
    Na což Simona několikrát poukázala a byla bloknuta.
    Takže není a nikdy nebyla zaměstnankyně tiscalil Zato ty jsi těžký paranoik. *2*
  • když ja nekomu dam 400 korun---jsem asi co???
    kolega asi mi bude dlužen----------asi je mi zavázán.............čččuuus
  • Obyvatele Krymu jistě potěšila i zpráva Meedveděva že ekonomicky slabé rusko nemá peníze na rozvoj Krymu. *5*
  • Semjon Gayínek jsi ty sám zlej BTW trolle.
    Ty jsi Sejona vytvořil když jsi Simoně zkonil jméno.
    A teplouš také budeš, když ti tak vadí holky. *15* *15* *15* *15*

s tím podváděním, plus 7 za vteřinu jsi nenápadný jak lejno na talíři *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit