Přejít na výpis diskuzí
Češi očima zahraničí: Rozháraná země s krizí identity. Lidé se mají dobře, ale pořád brblají
13.6.2016 | Hana Dubnová
272 příspěvků
-
Toto muzes, ty americka stenice vypravet male Simonce a jeji mamince. Jsi opravdu tak blba, s tebou si to tam v redakci Tiscali vyzdobili..hi..hi
-
Kulihrášku, děkuji, že jsi vyhnal Simonu (PCHE !!!) a teď, kdybych směl prosit, vyžeň ještě teplouše Semjona Gayínka!!!
Díky!!! -
Já znám jenom zdejší holku Simonu.
A nemám potřebu jí ani nikomu jinému konit jméno jako duševně nemocný ruský Major Magor Kulihrach. *2* *2* -
Simone, ty americka stenice, jeste porad chodis pred ZDS s pytlikem bombonu?..hi..hi
-
Kulihrach je známej Putinův lokaj . toho hlupáka ignorujte.
Už mu zase naskočilo plus šest za vteřinku. dalších důkazů že putinoid zlej troll tu manipuluje s hlasováním už není potřeba *5* -
Simonu a jiné lidi už jsi z Tiscali vyštval.
Simona nebyla zaměstnaná v Tiscali protože s tou tvojí redakcí pravidelně válčila.
Když jim vmetla do psyku že vaší proruské straně zde tolerují sprostá slova i zfalšované bodování. Zatímco druhé za sprosté slova blokují.
toto je debata. tvá mánie někoho z ní vyhánět a lidí se zbavovat jen dokazuje že jsi komunistický ksindl kterému svoboda slova nevoní. Naštěstí doba kdy zrůda jako ty mohla idem něco zakazovat s ruským okupantem za zády už je dávno na smetišti dějin *5* -
Porad je tady ten kreteen, zamestnanec redakce Tiscali, co si necha rikat Simona. Je to americka stenice a neni moznost se ji zbavit.
-
Sankce rusku pomahaji s vnitřním trhem výrobou a se zemědělstvím.A le to bys musel poslochat české zpravodaje v rusku.Né svodky Eu
-
Kllikáčku místo klikání "nesouhlasí" bych si rád přečetl v čem a proč se mýlím.
-
Że by jsi se bez EU ani řádně nevys....
-
=====Ty jsi tady pořád zakřivenej banáne? OMG *1*
-
Ty zjevně křesťanská Duše. Právě to vytržení bytu z paneláku nebo násilné obsazení sousedního bytu nejvíc odpovídá tomu tzv. "znárodnění". Vlastnictví věci mohu nabýt tím, že věc vyrobím (vytvořím), koupím, získám darem nebo dědictvím anebo se zmocním věci opuštěné nepatřící nikomu.
-
to že se dotace v ČR rozkrádají a místo malých podnikatelů je dostávají bohatí vychcánkové Babišové ale není chyba EU ale ČR:
-
Jo dostává, ale taky to bude muset splatit! Pokud peníze "půjčené" z Bruselu dokážeme investičně zhodnotit, to znamená, že jsou použity např. na zvýšení produktivity,nebo úspory materiálu atd. Tedy na úsporu nákladů,aby se zvýšil zisk, pak jsme udělali dobře. pokud ale jsou peníze vynaloženy na "Čapí hnízdo" a nepřináší zisk, pak se nám to bude těžko vracet.
-
Ty lžeš ty ruská špíno. Toto jsou oficiální, potvrzená zveřejněná čísla.
ČR dostává z EU více peněz než tam dává.
Takže vaši ruskou propagačku jak na tu EU doplácíme si strč za rudej klobouk. -
součást PRVOTNÍHO ZDROJE (říkej si tomu jak chceš) a tady na Zemi jsem dočasně na návštěvě. Ve skladě jsem nafasoval výstrojní oblek zvaný lidské tělo a pozoruji a dle možností se snažím urychlit vývoj současné zmatené lidské rasy. Požaduji aby všechny národy dokázaly překonat své rozdíly a odlišnosti a žily pospolu v harmonii na světě i v Evropské Unii. Ovšem současně vyžaduji aby každý jedinec i národ respektoval svobody a práva jiného jedince a národa. Je to jako v paneláku. Všichni obyvatelé panelového domu nechť žijí podle stejných rovnoprávných pravidel aby bytový dům bez problémů fungoval a současně ovšem všichni majitelé bytů musí respektovat práva a svobody majitelů sousedních bytů. Představa, že svůj byt vytrhnu z paneláku anebo že můj byt násilím obsadí sousední byt a prohlásí ho za, svůj jsou zcestné.
-
vodkaď máš takové info, od cigánů z EU? se vzpamatuj---až mi pošleš origoš informaci---na které se mohu spolehnout, tak bych ti dal za pravdu.
JINAK LŽEŠ JAKO TISKNEŠ/! -
zase lžeš fízle.
Česká republika za deset let členství v Evropské unii získala z evropských fondů o 410,2 miliardy korun (15,7 miliardy eur) více, než zaplatila.
Do rozpočtu EU v letech 2004 až 2014 odvedla 387,3 miliardy korun (14,5 miliardy eur) a získala 797,5 miliardy korun (30,2 miliardy eur).
Vyplývá to ze zprávy EU report 2015, kterou ve čtvrtek zveřejnil Nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ).
Sankce proti rusku ubližují hlavně rusku, které po právu platí za vojenskou agresi proti Ukrajině. ruská ekonomika jde ke dnu a proto ruští agenti v EU zoufale lobbují za zrušení sankcí. *15* *15* -
máme se lépe v té EU---dáváme ji tolik peněz, co sami od ní dostáváme.
a na čí úkor se teď máme lépe?? na sankce proti Rusku---jinak bychom žrali máslo za 100kč ale teď jen za 20kč----. hajzlíci zaprodaní------díky EU jsme museli vytřískat stáda dobytku a jiné nenormální věci dělat............ -
Souhlasím, jenom nevím co to je to "znárodnění". Komu patří "znárodněný" majetek? Já jsem za komunismu nikdy nebyl vlastníkem žádného "znárodněného" majetku, protože jako příslušník národa jsem se žádným takovým majetkem nemohl nakládat, vlastnit jej a brát z něho požitky, jak vyžaduje definice vlastnictví už od dob antického Říma. Naopak všechna tato práva měla komunistická vrchnost. Takže ten majetek patřil této vrchnosti a měli jsme tady tzv. "feudalismus" podle komunistické terminologie. Tedy rudý carský feudalismus.