Přejít na výpis diskuzí
Česká závislost na Německu nebezpečně roste. A bude hůř
9.9.2016 | Vojtěch Ondráček
166 příspěvků
-
Kavkaz 2016
http://cz.sputniknews.com/svet/20160910/3813207/sojgu-kontrola-cviceni-kavkaz-2016.html *14* -
-
BTW ty jsi Vlasta Burian serveru Tiscali. *15*
-
-
Lepší než jako ty pitchus. *15*
-
-
sputnik, parlamentní listy a dikobraz *14*
-
-
Volte komunisty! https://www.youtube.com/watch?v=B6kcXuhWclo
-
"Nová droga přezdívaná koupelnová sůl nebo Cloud Nine (sedmé nebe) stála o víkendu za dalšími dvěma kanibalskými útoky v USA, uvedl list Daily Mail. Terčem jednoho z nich se stali dokonce zasahující policisté. Zatím nejznámější je případ z Miami, kde útočník sežvýkal většinu obličeje bezdomovce."
Voni se požerou mezi sebou, konečně bude klid!!!
YEAH !!! -
-
zlej homotrolle, vylez z té tvé zemljanky a už odjeď do toho stepní ráje
-
-
Co je to homotrolle? To jsme v propagandě nepoužívali *7* No jiná doba, záměry však stále aktuální. Jinak tě musím pochválit za skvělou propagandu a i volného citování knihy našeho vůdce. Přimluvím se za vyšší gáži pro tebe.
-
... nauč se psát degene :)))
-
-
-
KLDR prohlásila, že zkouška jaderné nálože je odpovědí na hrozby USA
KLDR prohlásila, že zkouška jaderné nálože je odvetným opatřením na hrozby, sankce a nátlak ze strany USA, informuje se ve zprávě pro tisk velvyslanectví KLDR v RF, kterou dostala agentura RIA Novosti. -
Prej je všechen bordel od Havlovo převratu následek komunismu. Čapisrál, běž se vylískat za roh.
-
-
Ne, půjdu si ho vylískat na Havlovu lavičku, tam to mám nejradši
-
-
... ano jsem všude, já IQ69 ale nebojte, neustále pracuji na jeho zvedání. Děkuji za pozornost, musím zase na WC za Simonkou, čmuchnu ke kalhotkám a budu zde, hned nabitý energií a pak uvidíte jaká moudra ze mě budou padati :)))
-
Krasavica Simona, nyni jako hajzlbaba webu Tiscali se znovu rozepisuje, zde na diskuzi. Dekujeme ji za jeji moudra ale kdy si mame vytrit prdeel, to vime i bez ni.
-
To je skutečná realita. Popsáno naprosto přesně. A o to přece v roce 1989 šlo a propracovalo se k dokonalosti a bez válečných hrůz.
-
-
... primitiv jako ty sežere cokoli :)))
-
-
Jsme proste jejich kolonie. Tech Nemcu, kteri nas pred 70 lety chteli vyhladit !!
-
-
Brežněv nám v r. 1968 vyhrožoval deportací na Sibiř. Prý pro není problém "přestěhovat" několik milionů lidí. Jistě, mají s deportacemi bohaté zkušennosti.
-
-
Japonská inovační energetická společnost Chiyoda Corporation zkoumá otázku využití ruského vodíku. Oznámil to v interview pro RIA Novosti ministr RF pro rozvoj Dálného východu Alexandr Galuška podle výsledků své návštěvy Japonska.
„Tato inovační energetická společnost spolupracuje nyní s Rushydro a Gazpromem v tématice vodíkové elektroenergetiky. Jde o organizování dodávek z Dálného východu, z Magadanské oblasti do Japonska. Jsme ochotni poskytovat japonským kolegům podporu ve všech inovačních projektech. Téma vodíkové energetiky je pro Dálný východ dost perspektivní. Je to budoucnost energetiky. Projednali jsme další praktické kroky v tomto projektu", podotkl ministr.