Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... autor článku nemá ani na montování pro Němce, ale zdejší pitomečkové mu to žerou :)))
  • Slet feťáků a magorů je tady a pošahanců *12*
  • Nějak tomu nerozumím... napojeni na fungující ekonomiku, fungující demokracii je určitě lepší, než napojeni na nefungující ekonomiku... /pak se to nazývalo bratrská pomoc ..pamatujete co si zpíval vlak jedoucí do Ruska.. Ve.. zu... u.. ra..n a když jel zpět tak si to svištěl a zpíval .. "ho... za to, h...."/ a nebo napojeni na totalitní režimy.. to oni pak udělali bratrskou pomoc zase u nás, že nás na +- na 20let obsadili. Na co si pan redaktor vlastně stěžuje?
    • nech se po ránu kvalitně vyššukat. Zmizí náhle pitomé nápady pitomé úvahy ... prostě se ti otevře jiný svět.
      • Ten by spíš potřeboval denně po ránu mrknout do zrcadla a pořádně se vylískat, ouchyl starej alias fake Simona.
    • ty jsi tak krásně v hajzlu čapisrale *15*
  • https://www.novinky.cz/domaci/414066-vedci-zjistovali-proc-nemci-a-norove-miluji-ceskou-popelku.html
  • Zeman je závislý na chlastu a na ruských fašistech.
    • Na to jsi prisel sam, nebo te nekdo zmanipuloval..hi..hi
  • Umírněný stalinismus a ruský vzor ekonomické růstu je pro ČR jedinou možnou cestou.

vivat Zeman
    • dearputin.com *3*
  • Pane Ondráčku nevím kolik je Vám let(asi málo) ani jaké máte znalosti /mokrý diplom na MBA/ ale Vaše analýza tak vypadá . Kdy jsme jako stát byli ekonomicky suverénní-nikdy.
    Ani za 1 republiky a nikdy předtím ani za RVHP ani teď.Hochu pláčeš nad cibulí.Nazdar.
    • ... 3 řádky, 20 chyb, jsi primitiv, blbe :)))
      • ... prosím dalších sto hlasů, hromádko hoven, přesně o to mi jde, točit tupé blbečky :)))
        • Chce to, bratře, taky něco z obsahu/pokud tam něco máš/... připomínáš mi mého souseda..,. psychiatrický případ, který sedí před domem na lavičce a na každého sprostě pokřikuje... vždyť říkám psychiatrický případ...
  • Lepší být závislý na Německu než na CCCP.
    • škoda že jsi b l b a cccp nenexistuje.
      ale je fakt že německo mírovou cestou dokázalo to co chtěl hitler válečnou.
      východ evropy, něměcku otročí
    • To jsme právě teď na Německé EU závislí. CCCP už jsme byli. Takže? Nemohli bychom být už taky sami sebou? *1*
      • A čím? podlézajícím zlodějským odpadem který je každému u zádele? Tak to jo.... Jsme češi tak si toho važme!!!
  • ... pro chátru, co sem leze, už hůř být nemůže, zejména pro primitiva, co si říká BIJEC :)))
  • To není jen podoba, to jsem opravdu já:

"Oldřich Kelar, Hranice

Neděle, 2.března 2014, 18:49:26 |

Levicová verbež tady řádí jako smyslů zbavená,brzo jste zapomněli na rok 1968,holoto rudá!!!69O dementních jedinců vystavuje vysvědčení sobě samým,já dobře vím,jak ruský tisk psal o pučistech a konttrarevoluci v roce 1968 a tady po nich nebylo ani stopy.Kdo chválí Putina,cchválí okupanta a patří si před ním odplivnout a hnát ho čakanem rovnou na Sibiř!!!

Až do Vladivostoku a tam radlicí nahrnout do Tichého oceánu a bude klid."
    • Deebil Olin, neví, kde leží Tichý oceán, kde Vladivostok a mudruje. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit