Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtěl bych se líbat s mladým komsomolcem *9*
    • co ti brání soudruhu STBáku Sajmone Oldřichu Kelare z Hranic?
  • sotva jsem se probudil,otci occas vyhulil
    • ... jsi dokonalý primitiv, wau, tvá tupost mi dělá obrovskou radost, ubožáku :)))
  • ... rozhodně je rozumnější podívat se na hezký tenis než tlachat s nevzdělaným póvlem :)))
    • ... moc se mi líbí, jak tradiční primitivní hlasovatel chce marně nasr*t, ohromný blbeček :)))
    • ... každý hezký penýz mě rajcuje
  • Z Německa jsem měl vždy trochu strach. V současné době ne.Je demokratickým státem a ekonomicky nás může jedině pozvednout, na rozdíl od Ruska, které jede v kolejích bývalého SSSR, které nás ekonomicky potopilo a v roce 1968 okupovalo
    • ivislo
      Opravdu příspěvek hodný titulu !!!!!!
  • Tento žvást mohlo vyplodit jen něco tak podřadného jako je odchovanec plátku zločinecké partičky (KSČ) Halóóó´novin ovčák za přísného dozoru rusofilního vlastizrádce - ožraleckého dementního populistického žvástala a vrchního rusáckého řiťolezce NIC zemana.
    • Tento zvast kdysi vyplodil zrzavej Veskrna, kdyz chlastal prvni ligu.
  • V Rakousku má být otevřeno zastupitelství LLR

V Rakousku má být otevřeno zastupitelství jednostranně prohlášené Luhanské lidové republiky, sdělil ve čtvrtek poslanec Lidové rady (parlamentu) LLR Nikolaj Zaporožcev.
    • ahoj zlejBTWjuroKulihrachu, super, že jsi dorazil můj oblíbený komiku *15* takže starej Zaporožec zahlásil, že si chce otevřít ve Vídni ambasádu, tak to se celé Rakousko těší, mistře BTW, nemáš někde odkaz ? *15* *15* *15*
  • Šlápni tupému línému hrdopýšskému čecháčkovi na jeho kuří oko on mínusem se ti odmění...chudáček :D
    • Tupému ano a těch je i v jiných národech dost jako lokajů a patolízalů pokud jde o peníze moc a slávu a za ty udělat cokoliv. Například M. Olbreit. Naštěstí většina bude skákat až bude chtít. To ti vadí viď? *1* *1* *1*
      • Ne je mi to u zádele kdy čech začne na rozkaz hromadně skákat poskakovat plazit se a dělat cokoliv co si nový pán usmyslí...
    • zlej BTW kuliharchu, zase jsi inhaloval sovětskou samohonku ? *1*
    • tak skákejte čecháčci hop hop hop chudáčci... jste jen otroci a bezvýznamné nuly které nikoho nezajímají tak tomu bylo vždy a vždy tomu tak i bude...tak šup šup lvíčci zařvěte si.. :D
      • ... mám nový nick, hezký že, ale pitomec jsem stejný :)))
        • ... jsi :)))
  • A chtěl by snad pan Vondráček, abychom byli opět závislí na CCCP a stali se jeho západní gubernií? Jsme nedílnou součástí EU, budoucích USE.
    • Vy jste nějaký hrrr.. Gubernie je jen ve Vaší fantazii. My jsme nyní součástí pravého kapitalismu. Práce v Česku je tak 3-4x ohodnocena při stejné kvalitě méně. Tak proč tu ty montovny jsou. I ubohý Turek je placený násobně více.
      • vanhorne
        Satellite country by byl asi modernejsi a stravitelnejsi nez gubernie? Za markantne nizsi mzdy nez jsou na Zapade muze soudruh docent Klaus, svetoznamy ekonom a zlodej.Zacatkem 21.stoleti, Klaus v novinovem clanku napsal jasne "aby se Cesko dostalo na uroven byvale zapadni Europe musime nasadit zapadni ceny" dot Kdyby ti hradni czmuchalove se angazovali, ten clanek by rychle nasli.Jsou tak profesionalne zdatni, ze najdou i neexistujici skoro 80 let stary novinovy clanek. Mam dojem, ze to byly Hospodarske Noviny, to jim snad usnadni badani.
        • ... kolik syfilitických krys kolik hodin dávalo dohromady takový výblitek, vypatlanče?
  • probral se z kocoviny a lže:
    https://www.novinky.cz/domaci/414275-kalousek-nejsme-zadni-vitaci-v-odmitani-kvot-vladu-podporujeme.html
  • Němci, máte smůlu. Levná montovna sice budeme, ale makat budeme pro Čínu. Miloš to zařídí.
    • Ano, pro Čínu, za misku rýže. To bude komunismus. *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit