Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..česko si může a to bez diskusí... označovat koho chce za hrozbu.. ale hlavně musí označit viníka toho všeho neskutečného bordelu.. a to je ... ad1. samotná SOUČASNÁ VLÁDA, ad.2 EU, ad3. mírotvorné NATO  ...když odstraníme z těchto tří hrozeb,  alespoň dvě ... budeme úplně v poho 😛

  • gaheris

    Přímo a bez vytáček říkám, že největší bezpečnostní hrozbou pro Českou republiku je v první řadě naše vláda, hned v závěsu pětidemolice ruku v ruce s EU !

  • Diwa

    Tvrdím jedno, že tahle EU nás dovede do totálního krachu a třetí světové války !!!

  • A kdybychom žádného skutečného nepřítele neměli - tak my si ho vyrobíme!!!

    Myslíte, že nějaké lidi v Číně zajímá nějaké Česko? Jen naše média vytváří pořád clony pro domácí zlodějiny. Běžte se podívat do světa, kde se řeší konflikt na Ukrajině? Ze 195 zemí, které jsou v OSN? Jsme my to ale bojovníci.

    Napřed si vyrobíme nepřítele z Ruska a teď z Číny. Tedy ti z nás musejí mít naděláno v kalhotách. 

  • vanhorne

    Jinymi slovy, Cesko se vzdalo Zemanova deditstvi a zatlouklo posledni hrebik do jeho rakve.😊

    • Do své rakve.

  • TheGGG

    zatímco Macron se snaží vymanit z vlivu jů es ej, naší bezpáteřní lokajové udělají cokoliv co jim v bruselu a washingtonu přikáží.... skutečně jsme jen kolonie.

  • Dobré pro obchod 🤣🤣🤣

  • Evropa musí snížit svou závislost na USA a vyvarovat se zavlečení do konfrontace mezi Čínou a Spojenými státy ohledně Tchaj-wanu. Tak zní podle Politica hlavní poselství rozhovoru, který zpravodajskému webu francouzská hlava státu poskytla cestou z jednání s čínským prezidentem.

  • A Macron byl v Číně prohlubovat dobré vztahy, kde se dočkal honosného přijetí na červeném koberci. Jaký rozdíl v přístupu velké země EU a malého mopslíka ČR na vodítku USA.  

    • Macron (stále se někde chovající jako sexuální loudil) ovšem po příjezdu z Číny co prohlásil ? Že Evropa se nesmí stát nikoho vazalem a v souvislostmi s globálními
      turbulencemi musí nyní bojovat za svou "strategickou autonomii," jinak
      skončí v propadlišti dějin... Čili jako vždy - ani v Číně se svými vlhkými sny neuspěl. Navíc jakoby mluvil za Evropu, i když v Evropě je jeho politika nelibě trpěna. Zejména Německem. A Německo má stále platný Vázací (vazalský) pakt s USA. Tedy záleží na názoru i na "strategickou autonomii"v drtivé většině Spojených států amerických a ty Evropu obětovávají a vysávají a Francie je pro státy na vedlejší koleji. Rozhodně nechtějí, aby Evropa byla strategicky silná, protože by potom konkurovala Spojeným státům americkým. Tedy - Macron je mimo mísu. Francii už Spojené státy vyšplouchly od vojenské masivní zakázky a založily vojenský pakt mezi Spojenými státy americkými, Británií a Austrálií. Asi po dvou týdnech prezidentování Macrona jsem byl názoru, že ani rok na funkci nevydrží, protože dělal a dělá jeden kopanec za druhým. Například ze silné demonstrace Žlutých vest byl tak vystrašený, že jim kývnul na všechny požadavky, dokonce i na vystoupení z NATA, ale od prvního dne vydával pokyny na zatýkání organizátorů demonstrace. Jeho předchůdce byl slabým neschopným prezidentem. To Le-Penová je z jiného materiálu. Macron globalistice vůbec nerozumí. Globalisticky strategický a konceptuální je z politiků pouze Putin. Dokáže také úspěšně řídit složité sociální supersystémy.

      S nositeli názorů z opačného politického a
      intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To už by bylo
      smysluplnější vařit zdejšímu politickému jelimanovi z redakce kávu z pražených žaludů (přidal bych drcené cvrčky).

  • Není rozumné si proti sobě poštvávat vlivné státy. Ideologie dovedená ad absurdum v zahraničních vztazích je slepá ulička a zhoršuje mezinárodní bezpečnostní situaci. 

    • Bohužel, stalo se a to díky politikům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit