Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne ne ne!Odmítá se uvěřit.Takovou pitominu museli vymyslet jedině ve Strakovce.A návod jim musel dát ten z Hradu.Přeci takový gejzír blbosti se nedá jen tak prsknout do světa,Takovou pitominu.Musela se zasadit nějaká Černochová.S nějakým Lipavským.Největší štváči z Prahy.Tak jen se věří až k něčemu dojde, nebudou ti dva zalezeni někde na Hradě.Vystoupí čelem k masám.

  • Česko, nebo pár idiotů ve vládě?

  • Pro Čechy je hrozba fialovej hnus.

  • josef.chmela

    Ať si ti komedianti ve vládě a parlamentu označují koho chtějí. Ruzumný, myslící člověk, jen s minimálním politickým přehledem ví, že největší bezpečnostní hrozba pro celý svět je největší terorista a imperialista světa - USA.

  • gaheris

    Největší nebezpečí pro Českou republiku je tato vláda v čele s nemožným hochštaplerem Fialou!

  •  Generál Pavel: "Považuje ale za možné, aby Praha časem na Ukrajinu poslala tanky
    Leopard, které dostane z Německa, i když by to představovalo určité
    riziko pro obranyschopnost země. SRN má Česku dodat 14 tanků Leopard
    2A4."

    I u nás doma máme jasně definováného vnitřního nepřítele. Zřetelně, jednoznačně, nezaměnitelně. Přeci není možné, aby vrchní velitel vojsk ve vší vážnosti veřejně přednesl takovou blbost. Přeci není snad ani možné, aby nás ten z Hradu dobrovolně vystavil takovému riziku. Jen tak. Jako svoji veřejnou poozu. Jen pro to, by podkouřil do Kyjeva. Trefně se tomu kdysi říkalo kolaborovat s nepřítelem. Reálně. Plánuje nás nechat jen cepíny, halapartnami, kopími,sudlicemi,sekerami, kosami a samostříly. Na dřevěných válečných vozech. Koňmi taženými. V očekávání, že nepřítel sám zapadne do rozbahněného rybníka. To vše v r.2023.

    • Ano. Halapartny, kosy a kopí si ponechat nastavit a vyházet je na ně z oken jak při první defenestraci. Nic jiného nezaslouží. Každého obviňují ze strašení válkou a sami nás do ní záměrně zatahují.

      • V Novém Jičíně reinkarnují 50 let starý železný šrot v naději, že z toho zase udělají zbraně. My to platíme a potom to odvezeme jako pomoc na jatka na Ukrajině. Bude jistě čest se nechat uškvařit v takovém stroji.

        Proč nenasadí na hlavu tankistickou kuklu divoženka Černochová, neposadí se do té plečky a nevyřídí si účty s Ivanem sama? 

    • Je to možné. Máme v zákoně uvedeno, že nesmíme podporovat zahraniční konflikty, a jak vidět, právě tato podpora je pro některé hlavní úkol.

    • mun.go

      "Považuje ale za možné, aby Praha časem na Ukrajinu poslala tanky Leopard, které dostane z Německa..."

      Není někde ve smlouvě zákaz přeprodeje do jiných zemí? Třeba Švýcarsko uplatňuje zákaz re-exportu svých výrobků. 

      Španělská ministryně obrany Margarita Roblesová prohlásila, že Švýcarsko odmítá povolit své zemi reexport válečného materiálu na Ukrajinu.

      Švýcarsko se pevně drží linie, že by jeho neutralita byla poškozena tím, že by jiné země mohly posílat na Ukrajinu zbraně a munici švýcarské výroby.  Švýcarská vláda odolala tlaku Německa, aby schválila re-export munice pro zásobování protiletadlových vozidel, která se již na Ukrajině nacházejí. Nyní se zdá, že podobný tlak vyvíjí Španělsko i na Švýcarsko. "Chápeme, respektujeme a akceptujeme neutralitu, ale potřebujeme povolení Švýcarska pro tento typ materiálu, které nám v tuto chvíli není uděleno," řekla Robles na setkání španělských velvyslanců tento týden.

      I když - pro Ukrajinu všechno ... podle ukrajinských představ.

      Švýcarská zahraničněpolitická tradice neutrality by neměla zahrnovat blokování reexportu švýcarských zbraní na Ukrajinu, prohlásila v pondělí ukrajinská velvyslankyně ve Švýcarsku a dodala, že zbraně jsou naléhavě potřebné k vítězství ve válce proti Rusku. Švýcarská vláda tento měsíc prohlásila, že nebude měnit svou dlouhodobou politiku, která zakazuje každé zemi, která nakupuje švýcarské zbraně, aby je posílala straně konfliktu. V rozhovoru pro agenturu Reuters na ukrajinském velvyslanectví v Bernu Iryna Venediktová uvedla, že neutralita a re-export zbraní na Ukrajinu by měly být vnímány jako oddělené otázky - píše Reuters 27. 3. 2023.

    • josef.chmela

      Ani se nedivím. Kdo byl křivák a šmejd za komunistů, je dnes křivákem a šmejdem dvojnásobným.

  • Za mě nikdo mluvit nebude!

  • Podle nařízení USA naše vláda ............😠

  • mun.go

    "Bezpečnostní strategie a Obranná strategie, jejichž aktuálně platné verze jsou po ruské invazi na Ukrajinu zastaralé." - Není čemu se divit. Bezpečnostní strategie aktualizovaly USA i Rusko.  A protože USA jasně jmenují své rivaly (RF a Čínu) a navíc jasně říkají, že není lepšího národa než USA - tak se pimprlové ČR přizpůsobí. Naopak Rusko ve své strategii protivníky nejmenuje a ponechává cestu k jednáním, když říká "Jak vy k my, tak my k vy".

     Strategie USA:

    Spojené státy mají zásadní zájem na tom, aby odrazovaly ČLR, Rusko a další státy od agrese. Schopnější konkurenti a nové strategie ohrožujícího chování pod i nad tradičním prahem konfliktu znamenají, že si nemůžeme dovolit spoléhat se pouze na konvenční síly a jaderné odstrašování. Naše obranná strategie musí udržovat a posilovat odstrašení, přičemž ČLR musí být naší výzvou. Zatímco se svět nadále vyrovnává s přetrvávajícími dopady válečných konfliktů a globální ekonomické nejistoty, není lepšího národa, který by mohl vést silněji a účelněji než Spojené státy americké.

    Strategie Ruska:

    Rusko provádí nezávislou a mnohostrannou zahraniční politiku, diktovanou jeho národními zájmy a vědomé si své zvláštní odpovědnosti za udržení míru a bezpečnosti na globální a regionální úrovni.  Ruská zahraniční politika je mírová, otevřená, předvídatelná, důsledná, pragmatická, založená na respektování všeobecně uznávaných zásad a norem mezinárodního práva a usilující o rovnoprávnou mezinárodní spolupráci za účelem řešení společných úkolů a prosazování společných zájmů. Postoj Ruska k ostatním státům a mezistátním sdružením je dán konstruktivní, neutrální nebo nepřátelskou povahou jejich politiky vůči Ruské federaci.

  • Ratlík za plotem, pod ochranou svého páníčka, vyštěká i mnohem větší plemeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit