Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudáku Semene, svým způsobem je mi tě líto. Užij si to v Absurdistánu, pa pááá.
    Vodička je teplá akorát pivko by mohlo být víc vychlazené. *5*
  • Další dva měsíce pryč. Ten čas tááák letí. *14*
  • Až začnou kapitalisté vyplácet mzdy a ne žebračenky, budou mít pracujících dost. Konečně snad nastala doba, aby se otevřely státní podniky. Ne však všelijaké akciovky.
  • už jsem z těch miliónů svých přátel úplně unavenej teplouš!!!
    Hele nechcete nějaký??? Já mám teď lukrativní práci na Tiscali, tak vám svý xichtbůkový kámoše nechám!!!
    Třeba všechny dva!!!

Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • Ruský teplouši zlej Semjone trolle.
      Kradeš tu jména a nicky, podvádíš s hlasováním a chováš se jako prase

táhni do plynu ty zkurwený howado. .
  • Jo hoši čekal sem víc. Ono už s Českem jste měli štěstí. Vypadli jste právem. *7*
  • Tak už sem ze zábavy tady. Moje zábava je max na pár minutek s Maximem na toaletě.

Simjon nyní Játrovka. Hell yeeeah *5*
  • ČT 24, tedy ten Cibulka je blbější než to jeho siderické kyvadlo!!!

YEAH !!!
    • šest medvědů s cibulkou byl nářez, rád na to koukám
    • máš pravdu, popsal jsi to trefně a vyváženě *3*
    • souhlas
  • Teplej amrdólskej Semjon Gayínek krade nicky a podvádí s hlasováním!!!
    • Takže nepřestaneš ty proruské howado?
      Dobře. Takže už tu nikdy žádná debata nebude. Všechnu vám zničím vy swině,.
      A cenzor s hlavou v ruské perdeli tě nezachrání.
      mám prohram který ty jeho nespravidlivé stopky prostě vyruší.
      • Hell yeahhh *5*
  • Americký průmysl ztrácí dech, už pět měsíců v řadě klesá

Průmyslová výroba ve Spojených státech v květnu nečekaně pokračovala v poklesu a ztrácela už pátý měsíc po sobě. Proti předešlému měsíci se celková produkce snížila o 0,2 procenta a stejným tempem oslabil výkon zpracovatelského průmyslu. Plyne to z údajů, které zveřejnila tamní centrální banka (Fed). Čísla potvrzují, že slabý zpracovatelský a těžařský průmysl zůstávají výraznou brzdou růstu ekonomiky.
    Těžba ropy a plynu se snížila o 7,9 procenta a tempo poklesu poprvé od počátku roku sestoupilo do jednociferných čísel. Celkově klesl výkon sektoru těžby surovin o 0,3 procenta.
    Americká ekonomika v prvním čtvrtletí zaznamenala v přepočtu na celý rok pokles o 0,7 procenta.
    Stejně jako o rok dříve se na ní výrazně podepsalo nepříznivé zimní počasí, k němu se ale přidal negativní pokles investic do těžby ropy.
  • Potká Semjon v pekle Satana a ptá se ho "Tak co, za kolik to mám?"
    Satan se zamyslí a praví "Bude to třicet dní ostrejch - čili třicet dní každý den trojzubcem do perdele."
    Semjon se zamyslí a oddychne si - "Božínku, už jsem myslel, že to bude horší.*14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit