Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nehorázný podvod o údajné vraždě těhotné ženy na východě Ukrajiny tady šíří bloger Daniel Čapek. Mám dojem, že tuto podlost zveřejnil úmyslně. Je totiž potřeba zakrýt fakt, že donbaští separatisté vraždí civilisty beztrestně.

Fotografie, která ukazuje v lese oběšené ženu v jiném stavu a muže, je dokázaným podvrhem ze strany separatistů - zcela primitivní fotomontáž. Takové podobné výmysly mají představovat Ukrajinu v nejhorším světle. Jako kachnou se ukázala například i zpráva, že v Kyjevě byl zmlácen válečný veterán.

Ve skutečnosti na východoukrajinském separatistickém území panuje naprostá anarchie. Teroristické bojůvky zde loupí, vraždí, znásilňují a přepadávají místní občany a to zcela beztrestně. Sami doněčtí policisté přiznávají, že jsou proti těmto gaunerům bezmocní a na území tzv. Doněcké a Luhanské lidových republik si lidé nejsou jisti ani životem ani ochranou svého majetku. Proruským banditům v uniformách se zalíbí Vaše auto, tak Vás zastaví, a můžete být rádi, když Vás jen oloupí, mohou také svoji oběť zastřelit.
  • Sejmon byl nahlášen *10*
    • dík
      • nekraď tupane *15*
        • sorry *3*
  • Téda ten čtvrtej gól do americký kisny byl F A N T A S T I C K Ý
    • Téda, zase kradeš nicky. Zeptej se doktora zda se dá kleptomanie léčit. *15*
      • Ruský teplouš semjon BTW tu zase Gayínkuje

Tohle asi Vladimír Putin při svém projevu o stavu Ruska nečekal. Řidiči kamionů se začali bouřit proti silniční dani, za kterou by měli platit tři ruble za ujetý kilometr na federálních silnicích. Hrozí také blokádami.

Vadí jim také, že silniční daň vybírá soukromá firma Igora Rotenberga, což je syn dobrého Putinova kamaráda. U nás a v jakékoliv jiné civilizované evropské zemi by z toho byl pořádný skandál. Kreml však sází na to, že Rusové jsou poslušné ovce, které si nechají všechno líbit.
  • Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov už přiznal, že jeho země je zodpovědná za válku a humanitární katastrofu na Donbase a zároveň kvůli svým vlastním hospodářským problémům mu není schopna účinně pomoci. Inu, slibům současného kremelského vedení mohou věřit jenom blázni.

Rovněž nesmyslům o neonacistech na Ukrajině už věří jenom prostí jedinci. Mezi ně ovšem nepatří ti, kteří tyhle hlouposti vědomě šíří. Prokázaným neonacistou je ale určitě vicepremiér ruské vlády Dmitrij Rogozin, který se podílel na nedávném srazu evropských nácků v Sankt Petěrburgu.
  • Takže zase za dva měsíce. pa pa
    • To ty dva měsíce rychle utekly. Už jsem tady. *14*
      • Já právě odcházím.

ty tu smrdíš pořád Ruský teplouši zlej BTW Semjone trolle.Kradeš nicky a jména grázle
        Máš 20 nicků ale jsou ti k prdu. Gayínkováním a Semjonováním se vždy prozradíš šašku.
        S tím hlasováním jsi nenápadný jak lejno na strpě - plus a mínus 6 za vteřinu
        Faaakt nenápadný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Ruský teplouši semjone BTW zlej trolle - podvodníku s hlasováním aneb plus 7 za vteřinu
      Ty přeci nikam neodcházíš, smrdíš tu celé dny nonstop.
      Zlej trolle, BTW hrdino Putine, Rybano, juro soldee... to vše jsou tvoje nicky.

Střídání jmen ti však nepomůže když neměníš gayínkovací a semjonovací slovník.
      A to podvádění s hlasováním tě také vždy prozradí nulo *15* *15*
  • Je, je a je, totál v řiti teplej blbec Semjon Gayínek, poznáte to snadno:

"Můj program na jejich odbklování" "tím plis 4 a 10 bodů"

Prostě duševní perly, ále mávneme nad tím rukou, vždyť je postiženej!!! Jo a invalidku mu platí v dolarech, chichichi!!!
  • Semjin zablokován, obchází IP adresy přes mobilní připojení. Oznámeno provozovateli.
    • 1. Jsem holka Simona. Pokud máš potřebu komolit moje jméno tak se jdi léčit ruský cvoku.
      2.Jsem připojená přes PC moulu.
      3. proruský Cenzor Tiscali porušuje zákony Čr když cenzuruje slušné příspěvky které jen upozorní na jeho dvojí metr. To je třeba oznámit soudu.
    • Americkej program na PC zn. Nokia???
  • "putin je tak maličký že nemá postel ale chrápe v krabičce od sirek"

Sakra ta prudká inteligence snad teplýmu Semjonovi Gayínkovi roztrhne pytel!!!

CHICHICHI, CHÁCHÁ !!!
  • Z kostela mě vykopli, prý by se ze mne Pánbůh zeblil, tak jsem tady. *14*
    • zlej trolle, v kostele bůh není, ten je jen v mysli věřících, opravdu ho tam nepotkáš aby jsi ho mohl pozvracet
  • toto je můj nejoblíbenější rusák, chtěla bych s ním mít malého Husseina:

http://cms.parlamentnilisty.cz/image.ashx?w=632&h=307&f=ziegler_635543508119081663.jpg&id=38139
    • Raději námn řekni proč máš potřebu lidem kteří s tebou nesouhlasí krást nicky a jména ty ruskej Majore Magore zlej trolle?

Když se ti v EU nelíbí tak táhni do Ruska. Nikdo tě tu nedrží.
      • raději "námn" řekni proč máš potřebu lidem kteří s tebou nesouhlasí krást nicky a jména, to tě učí v gay barech, kterýma se tu pořád oháníš ty teplej Sajmone?

Když se ti tu nelíbí tak táhni do nacistický ameriky. Nikdo tě tu nedrží.
        • Gayínkama a Gay barama prasíš stránky Tiscali jenom ty zlej trolle.
          Takže budeš znalec ty ruskej homouši komouši *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          Simoně klidně říkej Sajmon. Mě to neva. Já mám na háku jí i blba jako jsi ty.

Já jsem v současné EU spokojený. Ty tu na ní zvracíš nonstop. Tak se seber a vypadni do ruska. Jsi vyhlášený zloděj a jmen. Rusákům tu děláš tu nejhorší možnou reklamu ty grázle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší