Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Putin je tak maličký že když ze stolu spadne lentilka tak začne ječet: pomoc! letí na nás obrovský meteorit"

Ano takto senilně se projevuji neustále, je to vše díky mé prudké inteligenci!!!
    • A proč stále Simoně kradeš nick zlej ruskej trolle?
      Jsi kleptoman od narození nebo jsi to zdědil po tvé komunistické matce? *15* *15*
  • Sqěle tady kolega vytřel tou teplou onucí Semjonem Gayínkem celý Tiscali!!!
    • Semjon jsi ty sám BTW. Ty jsi ho vytvořil když jsi Simoně zkonil jméno.
      Jinak tu větu o vytření podlahy jsi také jen opsal od ní - ona jí napsala první tobě *15* *15*

s tím hlasováním podvádíš moc okatě ruský teplouši Semjone BTW - plus 10 za vteřinu *15* *15*
  • škoda každé kvalitní ruské střely která dutou palici amerických zlodějů území mine.
    • v Rusku je vše kvalitní, hlavně zbraně, škoda že rusáci nemají co žrát, ale můžou si s prázdným žaludkem prohlížet obrázek s novým tankem armata
  • Myslíte si, že ten teplej blbec ví co činí???
    Vždyť je to dementóza, jak vyšitá, takovýhle bláboly přece nemůže napsat nikdo normální, jen teplouš Semjon Gayínek!!!
  • dzixy
    Domnívám se, že z titulku je nejvíce pravdivé "...zkoprnělá vláda.." Pravdivé beze zbytku.
    • ... ale co jsme si zvolili, to máme...! To za nás nevolil nikdo jiný.
  • A xichtbůku co mám přátel, bavím se s nimi celé dny a noci! Na nic jiného nemám čas, natož dělat postiženýho kripla na Tiscali!
    Jsem totiž v kolektivu velice oblíben!
    • Jsem tu. Dva měsíce utekly jako vodááá. *15*
    • Zlej teplej ruskej BTW trolle.
      Kradeš tu jména a nicky, podvádíš s hlasováním a smrdíš tu nonstop.
      Každý kdo si projde moje a tvoje časy si to snadno ověří špíno.

Toto je veřejná debata. Ne tvoje soukromá stránka olizovačů Ruského zadku,
      Buď se s tím smiř nebo vypadni ty totalitní šmejde.
  • Když něco řeknu, tak to platí: "Takže zase za dva měsíce. pa pa"

Vůbec tady nebudu smrdět 25h jako ze včerejška na dnešek!!!
    • běž úchyle, mezi nás nepatříš, my jsme jiní komunisté, my jsme ti hodní a spravedlivý
      • Snad ten blb zase nezačne gájínkovat *7*
        • myslím že začne na tuty *11*
          • už nevím jak se ho zbavit, ani to dítě co čeká s BTW ho nedonutí vykašlat se na Simonu, to že mu zničila život přeci neznamená že nás stáhne ke dnu společně s jeho zpackaným osudem *13*
    • mazej, mazej ty ruská bukvice *1*
    • pa zlej trolle *3*
  • Malajsie potřebuje kooperaci s Ruskem ve vyšetřování katastrofy malajsijského Boeingu nad Ukrajinou, prohlásil ministr dopravy této země Liow Tiong Lai.
    • Jakoupak kooperaci, zloději nicku? Ať řekne Putin kdo tam ten BUK poslal kdo střílel.
  • http://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

Tak to je, miluji ůesá *14*
    • Tvůj problém ruský teplouši a zloději nicků a jmen zlej semjone BTW trole *15* *15*
  • Amík byl dnes krásně rozsekán. *14*

Vivat Rusko!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší