Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
až se v NDR postaví ke strojům přivandrovalci.Ráno budou vstávat a ve slušivých monterkách pofičí na šichtu.Aby uživili sebe, naprcanou babu a houf smradů co si přitáhli.Tak to bude komedie.Bohužel ji neuvidíme, protože německá propaganta to přesně jako za Goblese ututlá.A jejich národ bude padat na huby, cizí všiváci budou mít vyjímečné postavení a oni pořád nic.A právě to je ta situace, která u nás nikdy nenastane.
-
Rusko vede 1:0. *14*
-
Teplouš Semjon Gayínek bojuje s amrdóly ze svého invalidního vozíku až fo roztrhání koleček!
-
-
Semjon je BTW kvákale.
ten si tu semjona vytvořil když zkomolil moje jméno Simona.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě ruský šašku. *2* *2* *2*
jsem finančně zajištěná mladá holka takže smůla ruský kvákale.
Mám ráda sex ale ruské špíny jsem do kalhotek nikdy nepustila. Normální lidé se totiž ruských špín štítí -
*15* *15* *15*
-
-
Dva měsíce jsou fuč. To nám to letí. *3*
-
-
Jojo, letí to, dva měsíce utekly jako voda a dovolená v dolarové destinaci je rázem fuč!!!
-
-
Taky jdu náhodou kolem, diskuze cca šesti lidí co sedí vedle sebe u stolu a řechtaj se tomu co píšou....ryp, ryp..
-
Kdy konečně přestanete svádět vlastní neschopnost na komunisty?
Otec mi kdysi řekl. Až nastoupíš do zaměstnání, lze první rok případné neúspěchy svést na svého předchůdce, ještě druhý rok na něj můžeš něco hodit, ale ten další budeš za neúspěchy odpovědný už jen ty sám, nikdo jiný... -
Klídek???
Nééé, fakt??? -
Všichni víme, kdo jsi Semene. Tak už přestaň lhát, vydávat se za jakousi Simonu a plodit nesmysly jako na kolovrátku. Na tvé nesmyslné konstrukce tu není nikdo zvědav Semene. Všechny tvé plácání už jen unavuje. A nezapomeň sám sobě odpovídat pod dalšími nicky.*1*
-
-
OK, všichni si to přečetli, samozřejmě že máš pravdu, takže nezačneš teď doufám gájínkovat ? *7*
-
Zase obráceně Ruská špíno.
Ty komolíš moje jméno Simona na Semjon.
Takže se zklidni zrůdo. Nebo zklidněn budeš. -
-
Neprudíš ale už jen nudíš Semene. *5*
-
-
-
Pěkně avasta se smradem Simonem vytřel. Tak to má být. *15*
-
-
Zatím jsi jen Simoně zkomolil jméno ruský chcípáku.
S tím hlasováním podvádíš moc okatě troubo
*15*
-
-
Semen prostě nesnese jiný, než proamrdolský názor. Typický případ havloidního trotla.
-
-
jen jsem nakoukla, když jsem šla kolem a musím s tebou souhlasit
-