Přejít na výpis diskuzí
Český průmysl kolabuje. Před zraky zkoprnělé vlády
20.5.2016 | Tomáš Chalupa
815 příspěvků
-
Co si o mě myslíte, že nemám přátele? Náhodou jich mám plnej ústav!
A když já, Semjon řeknu, že tady nebudu, tak mě můžete věřit, že nebudu, nejsem totiž pitomec, kterej si nepamatuje co řekl!
Mám tolik přátel ...
Takže zase za dva měsíce. pa pa -
Spermohltí vzduchomrd Semjon Gayínek se z toho včerejšího nářezu od cenzora ještě nevzpamatoval???
HIHI !!! -
-
šunkový nářez s chlebem a chalvou, nejlepší jídlo na světě
-
-
a co boršč ? ha teď mluv
-
-
uznávám, boršč je o něco lepší, ale pohlavní styk s mladým komsomolcem je jiné vrůšo *3*
-
-
samozřejmě 18 let a výš *3*
-
-
tak to jsi nahodil secsakramentsky laťku vysoko *2*
-
-
-
-
-
-
Víte proč Semjon Gayínek nemá rád Pussy?
Protože ten starý impotent je teplej . *15* *15* *15* -
-
Semjon BTW alias zlej troll - je Ruskem placený teplouš a podvádí tu s hlasama.
To už všichni na Tiscali vědí -
Hej papoušku, ty jsi ulít z voliéry ? *3*
-
-
Odchod za zábavou - 15.36
Příchod - 15.37 -
-
Takto prý odcházíš jenom ty sám Ruský teplouši Zlej Trolle.
Odejdeš jako zlej trol a vrátíš se za minutu jako BTW nebo jako hrdina Putin atd. *2* *2*
Střídání jmen ti nepomůže když neměníš semjonovací a gayínkovací slovník kvákale *2*
s tím hlasováním podvádíš moc okatě - plus 6 za vteřinu. *15* *15* *15*
-
-
Semjon odchod za zábavou 12.25
příchod 12.28
*1* *1* *1* -
-
zase kontroluješ píchačky ? tady nejsi ve fabrice zlej ruskej podhulovači
-
to je tupan *15*
-
-
Takže zase za dva měsíce. pa pa
Soused je sice blbej, ale silnej, odtlačí mě na kriplkáře za přáteli do kravína, tam pokecáme! -
-
Co zase brečíš, zlej trolle?
Simona si tu s tebou zase vytřela zadek?
to nic. s blbem jako jsi ty, si ho tu vytírají všichni *15* *15*
-
-
Jsme perfektní, řešíme potravinové sbírky pro děti. Sbíráme víčka na děti.Svobodná matka / s dítětem/ musí pracovat 78 hodin týdně za minimální mzdu, aby překlenula pásmo chudoby. Roční ůrok 4500% pro matku co si půjčí 5000Kč je podle soudu /a vlády/ v pořádku. Stát podporuje otrokářství. Doživotní dluhová past! Dobře ti tak, neumíš s penězi a máš k tomu děti? Já bych zavedl "řidičák na děti" a k tomu bonus pro rodinu 2 milióny na každé dítě. Není to moc, do imigrantů se dá víc, ještě to nevíte. Jak to, že se problémové matce v pásmu chudoby odebere dítě a narve se do jiné péče, kde stát sype na měsíc 25 až 40tisíc? Důchodci se drží v omylu, že mají "naspořeno". Chybí makačenka na všech profesích, ti chytřejší zdrhnou za 4x větším platem. Pokud nestoupně porodnost na 1 matku na úroveň 2.5 dítěte,důchodci se půjdou pást. Směřujeme k Venezuele??
-
jsem pryč, šel, tedy spíš jel, tedy byl jsem odtlačen za kámošema, mám jich milióny, tady jsem totiž skončil
Takže zase za dva měsíce. pa pa -
-
Ty jsi spíše Pan Ruský teplouš BTW Semjon zlej troll.
Vyhlášený to zlodějn jmen a podvodník s hlasováním na Tiscali *5*
-
-
Konečně Semene, kde se flákáš? *6*
-
Takže koukám, jdu náhodou kolem, že se mrdkohlt Semjon Gayínek po tom ponížení od cenzora dohromady nedal!!!
No neva, vždyť na to má dva měsíce co tu nebude ani vteřinu!!!
Takže zase za dva měsíce. pa pa