Přejít na výpis diskuzí
Čeští manželé objevili obří záhadnou krysu
9.6.2012 | Danica Klein
27 příspěvků
-
U jiných států co mají ropu to americkým žoldákům nevadilo ty kryple, Už mě ne*er kokote, nebo si tě najdu a tu hubu nevymáchanou ti rozbiju zmrdku modrej *16* Tvoje IP už mám
-
Smradlavý Kalousek vyrazil do přírody *16*
-
dovolím si Tě upozornit, že jakýmkoli mezinárodním akcím proti syrské vládě brání Čína a především Rusko, které vládě dokonce dodává zbraně, kterými masakruje civilisty. Ono v Rusku na nějakých civilistech nikdo moc nezáleželo, tam platí nas mnogo a když se kácí les tak létají třísky
-
...kdyby se to stalo mně a objevil jsem "záhadnou" krysu někde na Filipinách, tak bych tohoto objevu setsakra využil a udělal bych všechno proto, abych si později na Filipinách postavil dům. Z tohoto zištného důvodu bych uspořádal "hon" na tuto jedinečnou krysu, stal se jejícm "záchranářem" a pomocí internetu a Green Peace bych mermomocí chtěšlů tuto krysu zachránit. Během pobytu na Filipinách bych baštil žraločí ploutve a bylo by mně tedy zcela jedno, že se kvůli ploutvím zabíjejí žraloci ve velkém. Bože, jedna chlupatá krysa s velkým ocasem ještě k tomu, co mě je po ní. Že ? Proč tak vehementně se nebojuje s lidmi, kteří odchytávají žraloky ve velkém, odříznou jim ploutve a opět je pustí do moře. Ó, jak mírumilovní jsou to rybáři. Žraloci žijí ve všech oceánech a tato krysa jen na jednom ostrově.
V Syrii se likvidují tisíce lidí a světovým organizacím to nevadí....Není tam ropa a ni plyn, tak co by se USA angažovala. Tady už o lidských právech nemluví. Všechno je byznis i ta přiblblá krysa. Nebude krysa, nebude rodinný domek. -
Ve snemovně žerou nejlevněji žrádlo dotované daněmi a kolik váží a jak dlouhé mají ocásky se nepodařilo zjistit *11*
-
Fuj honem to zabít ! *11*
-
... a dali ji jméno Rathus Davidus :))))