Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A dobře udělali. Pijavice typu Pánka třeba vykopat i z ČR.
  • těm HavloKimům zrušili lavičky, nebot normální člověk si v parku nemá kde sednout ! *8* *1*
    • přéééésně
      • víme sajmon, bezmoc
  • Kalousek tam jezdí v přestrojení osobně!
    • Houby v přestrojení. Naleje do sebe litr rumu a je hned za "místního" ... *3*
  • https://www.novinky.cz/krimi/422096-dva-ukrajinci-chteli-znasilnit-barmanku-ve-varech-pomohl-ji-host-.html?sznhp=recommend

AŤ UŽ LEGÁLNÍ NEBO NELEGÁLNÍ EKONOMIČTÍ IMIGRANTI Z ASIJSKÝCH BOLŠEVIKSTANŮ jsou horší než ISIL s Al Kajdou dohromady. Jsou to rasisti stranící se české společnosti.
    Neplatí daně, ničí cenu práce , zvyšují nezaměstnanost, pašují, znásilňují, pěstují a prodávají drogy a zvou si do ČR čím dál tím víc příbuzných a to s podporou řady politiků, kteří se tak hrubě zpronevěřují slibům, které dali svým voličům.
  • Simon nechcípnul, sedí tady s námi.
  • Šmarja dejte těm havloidům někdo nažrat. To jejich slintání už se nedá vydržet *7*
  • šel tento Havlánistán tam, kam šel i Císař pán sám, do )( ! *8* *1*
  • česko a zrádná vláda budou dělat všechno proto, aby se zavděčili teroristickým USA, budou špiclovat donbas, dodávat zbraně ukronáckům a čekat jako věrný pejsek na ohlodanou US kostičku
    • Zrádní kolaboranti placení rublíky budou dělat všechno, aby se zavděčili fašistickému CCCP, budou špiclovat vlastní zemi, podporovat dodávky zbraní putleronáckům a čekat jako věrný pejsek na ohlodanou ruskou kostičku a stakan vodky.
      • Putinův sliz ruply nebere. Dělá to za tvrdou měnu nakradenou ruskou mafiánskou oligarchií v zemích EU.
  • Víc než pana prezidenta Zemana mám radši ministra zahraničí, ten mi dá za orálek co chci!!!
    • Zase jen kradeš jména a nicky a podvádíš s bodováním.
      Na víc nemáš ruský chudáku BTW
  • "Žijeme v komplikované době. Častěji než kdy dřív propadáme pocitu, že je vše jinak, než jak se to jeví či jak je nám to prezentováno. Protichůdné strany předkládají natolik protichůdné důkazy, že nám nezbývá, než si názory tvořit na základě emocí, nikoli argumentů.
    Existují však okamžiky, kdy pravda vyjde tak jasně najevo, že žádné další důkazy nejsou potřeba....."

Proč musí být ten váš pravdivý ? A žádné další důkazy nejsou potřeba ,VÁŽNĚ?
    Kolik už podobných organizací v tísní .. a bla bla vzniklo? Hromady.
    Neustále pomáhají chudým všudy na světě, a chudých jen přibylo, bojujeme s terorismem a teroru přibylo, bojujeme s drogami a drog přibylo, dokonce v rámci výchovy začali jsme učit naše děti ve školách sexu a říkáme tomu sexuální výchova. Někdy se mi zdá, že lide hromadně, pravidelně každé ráno, strkají hlavy do pračky.
    Kašlete na problémy na UKRAJINĚ, raději je potřeba dávat pozor na to, aby nebyly podobné u nás. Víte kolik je chudáků po celém světě? To bychom museli zešílet z toho. Líto je každého, ale je potřeba používat i hlavu ne jen tupé emoce jako telata.
    • víme sajmon *3*
      • nejsem tu inkognito , ty trdlo, tak neříkej mi sajmon :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit