Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mýlíš se, Německo zásobovaly Spojené státy, především Rockefellerova banka.
  • Politice moc nerozumím. Ale myslím, pokud je pravda, co publikují Američani o Churchilovi( a těm se dá věřit tak z jedné desetiny), že by ten Winston musel být strašnej křivák. Ale opilci, jako byl on už takoví bývají. Ale o té atomovce se mi to nezdá, když s chutí každoročně popíjel gruzínský koňak,který mu Stalin od jaltské konference, kde Winstonovi chutnal tak,že prohlásil, že je lepší než jejich skotská, každoročně posílal v bedně 100 kusů Po atomovce by utřel, nemyslíte???.
  • Vrah Roubal kroutící doživotí je slušný člověk (podle Bc. K.), protože je prokazatelný antikomunista. Bez komentáře. *12* *12* *10* *16*
  • Ty s Churchilem jsi psychicky nemocný člověk a navíc mentálně opožděný.
  • ...a pak kdo je tady imperialista. Imperialisticky se vždy chovali Britové a USA to od nich odkoukaly a zdokonalily k obrazu svému. Šmejdi jedni.
  • KOMUNISTA = psychicky nemocny clovek!!! Navic vyzkumy odborniku prokazali ze maji nizkou inteligenci!!
  • A nejen jednu,měli tam šoupnout co bylo skladem a byl by lepší život.Komunisty by sfoukla tlakovka a sežehlo by je zářeníčko *2* *2* *2* ,prostě by ten hnůj bolševickej vyhnil dřív a nepáchal by svá zvěrstva tolik let *3* *3* *3*
  • Skoda, ze to nejde hodit na hlavu jednotlivym jedincu......Vlastne, jste uz postizeny.
  • Ano utekli do "komunistického pekla". Zeptejte se pamětníků a jejich potomků, žije jich u nás ještě stále dost ...
  • D e b i lllllll ! *16* *12* *16*
  • Debillllll *16* *12* *16*
  • Coze byla "Zatoka svini", Hermane? *3*
  • Jste můj člověk! Já také nevěřila našemu s. řediteli, když nám vykládal, že USA otevřely druhou frontu v Evropě až když SSSR začal získávat východní Evropu, poněvadž měly strach z rozšíření komunizmu do celé Evropy. Vlastně jsem té propagandě nevěřila vůbec, jako většina obyčejných lidí. Žel k naší škodě. Oni to však dělali tak primitivně a okatě. K jejich škodě. Pokud by lidem nechali svobodu myšlení, mohli zde být dosud, protože jinak byla jejich politika skutečně sociální pro obyčejné lidi. Nebyli bohatí ani chudí.
  • Cloveky ovlivnil ale LIDE ne !
  • Nez tvuj "rozum" to si radeji koupit praseci mozecek. V nem je toho rozumu vic nez v tom tvem.
    Ten tvuj by clovek predpokladaltak v hlave nejake kokokodak. *1* *2*
  • Pokud se budete zajimat o dokumenty US Army tak se to dovite. Dokonce i na prvni bombardovani Japonska po Pearl Harboru vzletali Amici z letadlovych lodi. *3*
  • Zato meli docela silne letectvo, mraky paraganu a vodku. *1* *2*
  • ...jsi jeste vetsi. *1*
  • Komu jste radil v Lybii nevzdavat se bez boje? To by me fakt zajimalo: to, co je tam ted /zcela zhrouceny stat a islamsti bojovnici a zbrane z nej po cele Africe i Blizkem Vychode/ o Vasem rozumu moc nesvedci, Vy "Chelcicky". *7* *10*
  • Pokuste se nastudovat psychologii davu a pojem vymyvani mozku a la Goebels a treba na to prijdete. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší