Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okamura má pravdu *16* bohužel..... *13*
  • Patří mezi cizince i východoslovenští občané s tmavou pletí naprosto bez vzdělání a skrupulí?
    Jestli ano, pak s panem Okamurou plně souhlasím.
    • ... ale nejedná se o východoslovenské občany, ale o osoby vyhnané z Indie pro jejich nepřizpůsobivost už kolem roku 750 n.l. a takto jejich potomky *7*
  • Migranti všeobecně jsou solí Evropy. A jak známo, na zasolené půdě se nic neurodí.
    Taková Francie je tedy prosolená dost, stejně jako Británie, Německo,... V Británii nemůže Angličanka se psem do autobusu, protože řidič je muslim a pes je zvíře nečisté. Ve Francii každoročně hoří stovky aut, celá předměstí Paříže se nedoporučuje v noci navštěvovat. Migranti mají dokonalou schopnost vysávat zemi, ve které se usídlí. Nepřizpůsobí se. Okamuru nemusím, ale zde má pravdu.
    • Před přílivem migrantů ze severní Afriky, z Asie i odkudkoliv odjinud musí celé Evropa jako jeden stát své hranice naprosto neprůchodně uzavřít a třeba i se zbraní v ruce střežit !!! Ajatoláhové svým věřícím říkají, že na nás - nevěřící nejsou potřeba zbraně, že jim stačí jen dělohy jejich žen a čas. V praxi to bude asi tak že se sem natáhnou houfy naplavenin, které se tu uchytí a začnou se nekontrolovatelně množit. Po čase dospěje jejich volební generace do takového počtu, že si demokraticky zvolí Alláhovu muslimskou stranu pravé víry a my ve své panevropské demokratické připosranosti jim vyklidíme pole. Tak to tedy ne, vážení !!! Je to jen na nás, abychom si svůj životní prostor zasloužili tím, že si ho udržíme pro sebe i naše potomky!!!
    • Chtěla jsem napsat něco podobného *4* . Tímto s vámi souhlasím. Okamuru považuji též většinou za populistu, ale tento problém vidí zcela jasně a umí ho pojmenovat i předvídat.
  • super jen pryč s těma přiživnikama
  • Tomio má kurňa pravdu, mne nijak nevadil, ale teď si šplhnul u většiny národa.
    A to je cajk.
  • Opravdu je to člověk,který se nebojí nazvat věci pravými jmény *16*
    • Proto ve všech volbách bude dostávat náš hlas.Už musí skončit doba havlostánu a odrodilých příslušníků ksč ,JINAK JSME PRO SRANDU světa.Tady český ovčan nemá na kvalitní léčení rakoviny zatažené sem EU.Žebrá se na to či ono a budeme tady léčit banderovce a kde jaký humus z celého světa zdarma za zájmy USA a EU.Fandíme Putimovi a věřím tomu,že tady bude opět kvalitní stát a ne absurdistán.Dost bylo omylu roku 1989.
      • Vidíš tečko, jak ti to docela pěkně jde, akorát ta rakovina nebyla k nám zatažena z EU. Jinak dobrý.
        • Nejsem tečka,ale občan,ne ovčan,který opravdu trpěl po roce 1948,ale nikde nevyřvával až teď,kdy to je neúnosné.Ten sajrajt potravin zmrazených v EU a sem dovážených a odpad,který tady kupujeme a jíme je na rakovinu prsu,slinivky ,tlustého střeva a prostaty.A dnes si mám platit lékařskou péči a šmejdi,kteří nás tady okupovali od r.1968 se tady budou léčit zdarma?Prober se!
  • Žádný strach ! Oslovil tím jen asi deset milionů Čechů. Zbytek národa bude s láskou živit nepracující cizince.
  • Hned po škole v 18 jsem začal pracovat odváděl jsem daně a soc i zdravotní pojištění potom jsem byl donucen podnikat jako fyzická osoba po 15 ti letech to jsem ustál dalších 6 let a dál jsem platil všechny odvody až do loňska kdy už jsem na to prostě neměl do státní pokladny jsem odvedl opravdu hodně dobrý prachy dnes jsem na úřadu práce bez perspektivy i když mám praxi v oboru a s exekucí od zdr.poj za minulý rok takže stát se o mě opravdu postaral.Přeji všem co mají od státu dávky na ubytovnách a dalších výhodách vše nej a jenom mě to utvrzuje o emigraci z tohodle bordelu se jménem ČR - ČůRákov
    • Je nás více, já jsem makal také od 18, v roce 1992 koupil naší továrnu Němec a hned ji zavřel, tak jsem se šel živit jako OSVČ, bylo to krušné období, ono totiž živit se poctivě se nevyplácí. Vydržel jsem to do šedesáti a proto, že nebyla práce jsem skončil na pracáku. S hlavou plnou starostí a studem jak jsem skončil jsem se nakonec rozhodl, že raději, než být na pracáku, půjdu do důchodu, nebylo to dobré rozhodnutí, stát se mi za mojí práci a bezdlužnost odměnil tím, že mi trvale snížil důchod. A tak cikán, který pracoval do 35 let a potom chodil k doktorovi a tvrdil, že špatně vidí, má důchod o 1000,- korun nižší než já. To je spravednost po Česku.
      • Miro můžu potvrdit.Byl jsem na tom stejně.Byl jsem hromadně demokraticky propuštěn v 59 letech s podlomeným zdravím ,trvale okraden o část důchodu,protože mám čest .Nikdy jsem nebyl nemocný až z tohoto svinstva,které sem zavlekla chátra a komunisti u komunistů.Dnes jsem si zajistil léčbu na protonu,mám zjištěno,že je pro mě vhodná,ale nemám 500 000 Kč,protože jí pojišťovny neplatí.Jen VoP.Ta je pro papaláše.Již jsem alergický na to žebrání v televizi,rozhlase,na ulici a jinde.Stát se o mě nepostará ,proto není můj a stydím se ,že jsem Čech.Proto budu fandit Putinovi a ne banderovcům.
    • Nejsi sám tolik emigrantů nikdy ČSSR neměla jako nyní.Znám jich dost.
  • Systém v De o vás ví, že máte řádnou smlouvu, bydlení, pojištění, navede si vás do systému, a po skončení se zase odhlašujete, copak je opravdu možné, že sem se přivleče tlupa Návštěvy a na sociálce jim vyklopí podpory?
    • Právě u nás to lze, ale ty podpory se vysází především demokraticky !!! *16* Čerti nám byli tuhle demokracii dlužni... *13*
  • Češi se musí připravit na příliv migrantů z Ukrajiny. V prosinci jsem napsal, že Ukrajina spadne do EU a Julinka jim bude velet. Každý Ukrajinec, který má možnost, tak odtama zmizne a bude si lebedit v Česku, protože Česko bude pro něj ráj. Už je jich tady dost. Jen aby za pár let nebyl majdan v Karlových Varech
    • Někteří Ukrajinci přínosem jsou , někteří neměli práci doma, tak jsou tady. Když jsou přínosem a mají úroveň , nevadí mi to, ale mnoho z nich rozhodně přínosem nejsou a máme tu navíc přes 4OO fašistů banderovců pod vedením Olega Zajnullina a to je už na pováženou, že to vláda takto nechává a hraje mrtvého brouka a Kárl von Sajrajt je ještě na Václavském náměstí u koně podporuje pod fašistickými banderovskými červeno-černými vlajkami s trojzubcem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit