Přejít na výpis diskuzí
Cizinče, nemáš práci, jedeš domů. Okamurova smršť na Primě má dohru
25.3.2014 | red
155 příspěvků
-
Volím Okamuru.
-
-
blbá si na to dost *11*
-
Pozdě. Přemýšlejte před volbama a nevěřte zlodějům co tam jsou už 20 let, za tu dobu ukázali jak to myslí.
-
-
Pokud stát není schopen postarat se o důstojný život vlastních občanů nemá právo
tahat sem cizáky. EU provádí sebevraždu když si sem tahá verbež ze všech stran která
z nás díky většímu rozmnožování brzo udělá menšinu ve vlastním EU domě
Lidi kteří pracovat chtějí ale o práci ani nezakopnou se od státu pomoci nedočkají za to
povaleči co makat v životě nebudou si nadělají hromadu děcek a stát jim leháro dotuje. -
-
Souhlas .Dostal jsem rakovinu prostaty ,do roku 1989 nemoc u nás neznámá a když požaduji bezpečnou léčbu na protonu tak pro našince je za půl mega,kde jsem to žil.Pojišťovna 207 to neplatí a lebkoun z VZP také ne.Jen VoP ptám se proč asi?Jezdíme po tankodromu D1 za 1500 a jsme zticha .Ptám se ,jsme normální stát nebo Absurdistán ve střední Evropě?
-
-
Jsme skutečně ten Absurdistán, ale hlavně že demokratický !!! *11* Tak nám to naše děti vycinkaly klíči v Praze před 1/4 století !!! *16*
Já jsem nechtěl mít možnost cestovat po celém světě a nestál jsem fronty na banány ani na pomeranče, protože jsem měl vždy dostatek třešní, jablek a hrušek i brambor a další zeleniny ze své zahrady. *5*
-
-
-
Politologové to jsou ti, co nikdy nepracovali, do všeho by chtěli kecat, ale nechtějí nést za své kydy žádnou zodpovědnost, protože se ihned ohánějí tím, že jsou nesvéprávní.
-
Jak jsem to tak zběžně prolít, souhlasí cca 90% příspěvkářů. To jste ale měli už před volbama.
Mohl mít více křesel a bylo by to jiné. -
plně s Okamurou souhlasím, nepracuješ cizinče, jeď si vyžírat dávky domů.. *16*
-
-
Dávky zrušit, za c. k. monarchie také žádné nebyly a v Českých zemích byla jedna z nejvyšších životních úrovní ve světě! *1* *6* *16* *16*
-
Nač tady potřebujeme 500.000 gastarbeitrů, když sami máme 600.000 nezaměstnaných?? *16* *16* *16* *16* *6* *6* *7* *11*
-
Okamuru moc nemusím, ale toto se mi líbilo. Viděl jsem to v tv, jeho vystoupení v poidstatě nemělo chybu. Nejlepší bylo jak utřel toho moderátora, že všichni o xenofobii jen kecají, jeho (Okamuru) z ní obžalovávají, ale on ji zažil na vlastní kůži. To opravdu sedlo. Obávám se ale, že teď bude mít na Primě Okamura dlouho utrum. Hold demokracie.
-
-
Ma pravdu.domaci zivori a cizaci a indove jezdi v medvedech.vivat Okamura
-
Jste- li gastarbeiter a není-li pro vás práce, jedete domů. Všude to tak je, jenom u nás se neustále přežvýkávají jakési sterilní a nefunkční havloviny.
-
Výroky cikánů růžičky a kumara by byly úsměvné, kdyby nebyly k pláči. Zjevně žijí v nějaké lepší realitě než většina národa, která tu "sůl Evropy" ze svých daní živí a dostává se jí od ní pouze výsměchu a okrádání.
-
Toho japončíka absolutně nemusím a při jeho pindech se mi také ježí vlasy. V tomto ho však musím zcela výjmečně podpořit - má více jak 100% pravdu.
-
Vždy jsem volil komunisty a po převratu KSČM i když Filip,Dolejš mají do komunistů daleko ale s Okamurou úplně nesouhlasím ale asi bude mít můj hlas.