Přejít na výpis diskuzí
Cizinče, nemáš práci, jedeš domů. Okamurova smršť na Primě má dohru
25.3.2014 | red
155 příspěvků
-
Dá se tovelice dobře i zneužít.Přistěhuje se sem množství cizinců.Jejich známý je zaměstná na půl roku a mají všichni vystaráno. Další zneužití se dá provést už,když cizinec bere dávky.Může klidně někde pracovat přitom načerno.Bylo by zajímavé zjistit,koliku nás chytli kontroloři takových lidí a kolik jich bylo posláno zpět?
-
-
Můj bratranec ing,když emigroval do Švýcarska tak musel obhájit kvalitní VŠ u nás za průměrnou Švýcarskou,aby po oženení mohl dostat občanství.Potom byl vzat na vědomí.A my si sem dobrovolně taháme póvl z Ukrajiny.
-
-
Dokonce ještě vice než 400 fašistů-banderovců pod vedením Olega Zajnullina. A vláda nic, hlavně, že plive na Putina a referendum na Krymu a odtržení Kosova a humanitární bobadování Srbska bylo vpořádku.
-
-
Humanitární bombardování v Jugoslávii bylo výplodem opilce Dramatika !!! *11*
-
-
Nikoliv jen výplodem opilce Dramatika. Těch šmejdů bylo hodně, včetně Zemana. Jediný kdo byl tvrdě proti byl Dienstbier starší.bohlužel jablko padlo daleko od stromu a Dienstbier ml. už mu nesahá ani po kotníky. Nyní se projevil, stejný rektální alpinista jako všichni ostatní.
-
-
-
-
-
Republiku si rozvracet nenecháme!
-
-
Toto máme v ČR a vláda dělá mrtvého brouka. Oleg Zajnullin se účastnil 20.3.2011 například pietní akce u hrobu předního politického aktivisty v Podkarpatské Rusi Augustina Vološina. Tento politik založil Ruskou rolnickou stranu, která v období 30. let 20. století cítila stále větší náklonnost k nacistickému Německu. V říjnu 1938 byl jmenován předsedou autonomní vlády Podkarpatské Rusi…..
Oleg Zajnullin “oplakával” politika sympatizujícího s ideologií nacistického Německa
Na další fotografii Oleg Zajnullin drží ve své ruce vlajku banderovců. Ti jsou známi především svou bestialitou, kdy útočili zejména na civilní obyvatelstvo, které napřed okradli, aby je později mohli bestiálně zavraždit. Jak již bylo v článku uvedeno, banderovci byli kolaboranty a na zakázku nacistů podnikali útoky na předem vybrané cíle. -
-
Banderovce nahaneli elitni jednotky SS.
Jednalo se o poddruh partyzanu-cili teroristu.Je sice pravdou,ze ze zacatku tahli s Hitlerem,jak o sobe tvrdili,ale jinak se fakt jednalo o parazity,ktere nahanel kazdy stat. -
-
Pořád blbnete?
-
-
-
-
proč tady je tolik cizincu a neni prace pro nas?dejte pracy nam Romakum my chceme pracovat!
-
-
tak tenhle jsem fakt neznal.
-
-
Cigoši (Indové), černoši a africko-asijští slimáci tady nemají co dělat a každý Evropan by je měl min. slovněvypoklonkovat.
-
-
Natahali tu plno nemocí,proč když se cikánům nic nelíbí,nesednou na žebřiňáky a nejedou zpátky do indie.Dokonce už napadají lidi co jdou ráno na vlak do práce,napadají naše děti,
všichni jsou pro ně bílé svině,jak dlouho to bude ještě trvat?
-
-
Plně souhlasím s panem Okamurou. Všude se občanům čr říká, že nejsou peníze na nic a najednou pro cizince jsou. Je to opět rasizmus na občanech, kteří už mají méně práv než za komanče. Neměl jsem nikdy rád komanče a nikdy jsem jím nebyl, ani z prospěchu. Zažíval jsem omezení. Musím ale bohužel říci po srovnání tehdy a teď. Za komančů bylo více svobody a méně zákazů než je teď. Teď se to hemží pro občany čr samými zákazy a pro nečechy samým rozdáváním.
-
-
Píšeš to jakoby komančstvo potomstvo tady nevládlo dál.
-
-
Ale bohužel v tom mají větší svobodu
-
-
-
My vijetnamci moc fandit pan Okamura to nas bratr.
-
-
To si tečko pleteš, Okamura není Vietnamců bratr. Kdo má šikmé oči, ještě není jejich bratrem. Ale jejich otec- táta všech Vietnamců Winter nám do ČR přivezl za velké peníze - tedy pro něho, - plno Vietnamců a nyní odemigroval do Hanoje a nám je tu nechal jak spěchal. a valná část z nich se nyní živí výrobou drog a pěstováním mrihuany. Na prvním místě je Nigerijská narkomafie u nás, na Václavském náměstí tam postávají neustále a Vietnamská narkomafie je hned na druhém místě. Jinak padělají co se dá, ovšem jsou v tom ohromně pilní. Takže aby bylo jasno, tito Vietnamci, a není jich vůbec málo , nejsou pro nás vůbec žádným přínosem, ale právě naopak a proto pěkně zavřít a pak všechny vyhostit. Za drogy v Asii by měli doživotí nebo trest smrti, u nás sranda tresty. Nebýt tlaku z Německa a jejich policistů,především bavorských , kteří začali tlačit a spolupracovat s našimi policisty, tak by si toho naši policisté ani nevšimli a z vysoka na to kašlali. Tak to všechno funguje u nás. A ve střepinách a v jiných dokumentaristických pořadech pak redaktoři a veřejnost běduje nad tím, jak snadno naše mládež se dostává k drogám všeho druhu a začíná fetovat už v 10 - 12 letech , dokonce zemřelo dítě 6ti leté. Tak vážení, poděkujme Nigerijcům a pilným Vietnamským spoluobčanům. Na tomto svinstvu vydělávají na své luxusní byty, domy, Bavoráky, Mercedesy , Audiny. Z těch svým obchůdků to rozhodně nemají.
-
-
Přesné.Já za svůj život poctivou prací a pracovní činností pro společnost zadarmo jsem si postavil chatu,ale může mě těšit,že jsem byl poctivý v tomto absurdistánu-já blbec.Na J.M.Hájích jsou dva baráky koloniálního typu.Jeden sleduji a jak se familie vypracovala?Nejdříve ve velkém konopí,když to prasklo,že zahradní domek má el.spotřebu jako fabrika,tak se přešlo na černá játka-bylo i v televizi .Jinak bordel kolem až to je nechutné,ale barák ala Krejčíř.Zastupitelům za ODS na Praze 11 to nevadí,vždyť je to podnikání.
-
-
-
Bravo, Tomio!
-
SUPER TOMIO, konečně se někdo nebojí korupční vládě postavit rovně.Snad si každý uvědomí význam REFERENDA který nemůže nechat jen tak přejít a skovat pod koberec!
Ať to prosadíte teď nebo později,máte naší podporu pro příští volby!!!!!
Snad už většitě lidí se musel rozum trochu probudit a kdo to ještě nevidí měl by jít očnímu lékaři. -
Islám počkejte vy zamindrákovaná většino až poznáte co to je moderní EU jak jse nám zde zabydli nějaký ten Islamista a výhodi do povětří plně obsazeny autobus pak poznáte co to je jiná kultura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Je zcela evidentní,že kanimůra má český blbečky,kteří čekají na spasitele v hrsti nebo spíš u pr.... stejně jako stébák na MF.
-
-
takze souhlasis se vseobecnou financni podporou nepracujicich pristehovalcu a jejich potomku na ukor ceskych danovych poplatniku?
-