Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tiscali Vám todle nevyřeší. Napište poznatek pro Policii ČR, Útvar pro odhalování korupce, zcela určitě budou překvapeni nad sílou informace. Pro jistotu vyšetřování celé kauzy předají americké FBI, pro jistotu *1*
  • Naprosto souhlasím s Venou. Tolik místa v kriminálech není.
  • No a co? Vol si koho chceš. *1*
  • Je to jasné, téměř všichni politici mají nahrabány majetky! Topolánek, Kalousek, Gros,Bendl, Němcová,Palas, Řebíček,Langr atd. Zajímavé je, že chytili jen Rátha! B ylo by dobré prověřit všem at je to zleva nebo z prava majetky,G at dokáží odkud jej získaly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Asi jsi to myslel jinak než než napsal,ale to se u levicově orientovaného stává.Bez hnoje totiž nic moc neroste,je mimořádně důležitý pro úrodu.Socani nehnojí,jen sklízí a podle toho vypadají jejich schodky a úroda.Povětšinou rozdáno cikánům v dávkách,zbytek do podlah *1*
  • Celý je to dětinsky zinscenovaný. Jediným účelem je,že věc má posloužit před volbama. Nevím,proč je kolem toho takovej humbuk.
  • chytrolíne. Budou štětstím unešeni, že jim někdo poradil v zapeklité věci *1*
    *ováde ubzučenej
  • Ke snímku :

Andělíčku můj strážníčku,
    vysekej mě z průseříčku
    vysekávej ve dne v noci,
    od basy a od zlé moci.
    Andělíčku, strážce můj,
    ve vazbě mě opatruj.
  • Asi mají nahnáno všichni. Nikdo nemá čisté svědomí bez rozdílu strany.
  • bez komentáře
  • Ba ne spíše se oběsí v cele a bude mít nůž v zádech aby byla sebevražda prokazatelná *6*
    Nepamatujete to se již jednomu policajtovi stalo *7*
  • Zatím to tak vypadá, že největší paniku z mluvení Dr. Ratha, má soudružka Němcová, tzv. předsedkyně poslanecké sněmovny.
  • Strach musejí mít jedině soc.dem.
  • Jsem starsi asi nez ty, komancove mi lezli vzdy krkem a otravuji zivot stale. Jsou nalezli ve vsech tech vasich vychvalovanych stranach a kradou jak straky. Nevim co tady resite, mazejte do ulic at uz konecne at se to zmeni, jinak tady vsichni chcipnem. *16* *12* *11*
  • Jen at jsou potrestani vsichni, padni komu padni.
  • panove!! jste zblbli demagoii z vladnoucich stran co na 100% ovladaji media. asi vam uslo ze USTAVA je zakon. a neberete ho vpotaz. vite houbelec co se ma a co nema.
    jenze vam mediam je to jedno'' jen abyste byli čteni.

uvedomte si , ze jste vetsi *ovada nez ti nasi politici
  • Rath sedět nebude. Pokud by promluvil, půjde sedět celá vláda od roku 1990. Podrží ho, omluví se mu a dostane odškodnění.
  • Podivejte se kam to speje,nakej pravem blb si pismeno L vymeni za O.
    No,ten Aldis potrebuje zazit komunismus-tak to *12* deportovat smer Severni Korea,at si buduje...
  • DRath je zadrátovanej tak jen je potřeba tom drátování pokračovat.
  • Chápu, že socani jsou zděšeni co všechno ten mstivý psychopat může vyžvanit. A nejde jenom a záležitost OKD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší