Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám co dodat, naprostý souhlas!
  • Ty hnusnej fasisto,nebo komuniisto-to je stejny,kdyby ste ho v tech zlodejnach nepodporovali,tak by se nestal hejtmanem,a nesedel by!Takze za vse muzou opet komunisti!
    A nemel,ze jsem modry blb,kdyz volim DSSS.
    A moje vec,jaky mam nick proklatce! *12*
  • ses chudak a vubec mi te neni lito! za minule valky bys uz tu nebyl--voly se strileli.
  • Ty jsi právě tak chytrý jako Vasil Bilak- toho obdivuješ ty, že ano.
  • Milý antianti, vzhledem k tomu, že jsem ročník ´76, tak se nepovažuji za starého! A když jsi nakousl zdravotnictví, tak kdyby tady netekly miliardy do předražených dálnic a do válečných akcí našich západních vlezdír, mohlo být zdravotnictví stále zdarma!!!
  • To bylo určeno pro RsDr Bil'ak Vasil
  • To jsou slova inteligentního pravičáka.
  • jsi mlady a k tomu jeste blby! jsi zblbly tou haveti a zrudami co jsou u moci asi dele nez ty.
  • Topolánek vyhrožoval nocí dlouhých nožů a už je to tady. Vládním šmejdům klesají preference, tak udeřili a snaží se umlčet hlavního kritika. Vždyť uznávají a obdivují takové hrlořezy jako jsou Mašínové a tohle byla pro ně jen hračka . Rath je jen český Dimitrov a Tymošenková.
  • Ja tebe za k nepouziti oplzleho c u r a k a! *1* Ale mas jednu nevyhodu,vzhledem k tve impotenci nemuzes chcipnout na syfla,jako tvuj idol Klema Gottwaldu. *12*
  • Nikdo nikoho nekryl. Ve Středočeském kraji vznikla menšinová vláda ČSSD s podporou KSČM. Celá tato kampaň je uměle vytvořená, protože je před volbami a ODS a TOP GUN jsou s preferencemi v ... !

A přestaň používat jméno Vasky Biľaka ty modrý blbe!
  • To vis,ze to zvladne.Co je to 12 let na dovoleny mezi cikanama,ukrajincema a dalsi pakazi?Jestlipak mu do lochu taky posles naky buchty pablbe?
  • jsi *ovado 1 klasy! ja za havet povazuju takove zrudy jako jsi ty!
  • Milý aldisi jsi ukázka pravého českého blba, zaslepéného zlobou z 30kč poplatků u lékaře. Jak časté u starých komoušů.
    Chytili doktora za ruku a skalní fanoušci tohoto psychopata odmítají uvěřit tomu, co je jasné i Sobotkovi. Možná bude povídat o dalších a je jedno z jaké strany budou- vždyť to jsou peníze každého z nás.
    Pan doktor je zodpovědný za politickou kulturu, kterou spolu s Paroubkem zavedli. Je to rozdíl politická kultivovanost za Zemana a po Paroubkovi.
  • hlupáčku buď rád že žiješ, a na nikoho nenadávej.
  • Až je mi tě líto...
  • Ty ses snad pomátl!!!!!! Kde jsi přišel na to, že komunisti jsou čistí????
    Buď jsi málo informovaný nebo jeden z nich!!!
  • KSC v Stredoceskem kraji tohoto zlodeje kryla...
    Co ted mi reknete bolsevicka haveti a luzo? *12* *12* *12*
  • Když JÁ, tak všichni!
  • Je to zase jenom podvrh od vládní koalice. Jak by mohl a čím napsat ve vazbě moták? Při přijetí do vazby se provádí celková tělesná prohlídka a všechny věci co má u sebe musí odevzat. Co to ta vládní holota zase zkouší. Ráth je taková česká Tymošenková.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit