Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dosazená Kremlem, jinak to nevidím!
  • vanhorne
    "Příkazy dostává z USA, přirozeně přežvýkané"
    To co ty tady přežvýkuješ, urcite utrousil na chodniku nejaky pes.
  • odmítám uvěřit že někdo může zmastit takovou ultrakravinu o řízení a pokynech z USA. Nepochybně jsi chorý zatrpklý revolucionář. Takový zdejší Fidel Castro.Tak zas přidej velká varovná písmenka válečný štváči ze Lhoty.
  • odmítám uvěřit že někdo může zmastit takovou ultrakravinu o řízení a pokynech z USA. Nepochybně jsi chorý zatrpklý revolucionář. Takový zdejší Fidel Castro.Tak zas přidej velká varovná písmenka válečný štváči ze Lhoty.
  • Je třeba rozlišovat USA a CCCP. Ta ruská protiamerická propaganda je tak primitivní, že to hned pozná. Co platí pro ožralé Rusáčky, to neplatí v Evropě.
    Doporučuji jet se do USA podívat. Tam totiž platí, že primární je občan a představitelé státu mají tolik pravomoci, kolik jim občan udělí. Tam je výrazná decentralizace, na rozdíl od CCCP.

    USA je také v řadě oblastí vědy s techniky nejméně deset let napřed oproti ostatnímu světu. A v trezorech tam mají uložené objevy a vynálezy blížící se sci-fi a budou použity, až přijde jejich čas.
  • Ale až si ho zaplatí a z Kalouskových dodávek.
  • Seržo, do armády se teď chodí pouze a jenom "skrzevá" ŽOLD.
  • OK, většina její rodné strany dělá, že nevidí kam nás frakce holohlavého brejlovce ( ta ohebnost ) vede. K rozeštvání obyvatel, ke lhaní, které se stává přirozeností. Dále od humanity lidské a blíže k humanitárnímu bombardování. K překrucování historie. Viz "odporné" pardon odborné historické dokumenty u nás dabované. Ten "náš" dabing ještě více překrucuje historické skutečnosti. Někteří asi nemohou zapomenout, že Rusové zachránili existenci čechů a slováků. Dnes se ale dobrovolně této identity vzdáváme za pár penízků pro některé.
    Vrátím li se k ČSSD, stejnou křivou politiku dělá pár korytářů s krátkými přestavkami dodnes a zvláště nyní.
  • To není její blbost, ale její poslušnost. Příkazy dostává z USA, přirozeně přežvýkané, cestou té nejmenované ambasády a Bruselu. A nejbližší časový výsledek ve vzdělávání bude - absolventi všech stupňů nebudou mít potřebnou úroveň znalostí a schopností. Budou pěkně poslouchat ty bludy co jim OHEBNÍ kantoři nabuší do hlavy.
    Samostatné myšlení občanů je pro tuto a nejen naši vládnoucí bandu NEPŘÍPUSTNÉ. Lidé s nižší úrovní vzdělání jsou tvárnější. Tak to začalo po převratě směrem ze západu EU na východ a pokračuje oblbování občanů exekutivou tohoto s prominutím státu. To, že kantoři dostávají vzhledem ostatním, platí absolutní poslušností politikům a totalitní filozofii jediného "boha" t.j. penězům, pokrytectví a lhaní.
  • Když mě nikdo nepochválí pochválím se sama holt Ivánek v sukni. Samochvála smrdí ! *11*
  • nadělala víc škody než užitku. A to všechno za naše peníze.Pokud přišla jen tak se zvráceným programem tzv. inkluze, je třeba ji odsud hnát.Říká se svinským krokem.Není mou povinností rodiče strpět, aby ve státní škole bylo dítě brzděno jedinci ve třídě, kterým dělá základní komunikace potíže. A navíc má k ruce přihlouplého asistenta, který jen sehrává divadlo důležitosti. Jinak je to trapný parazit na rozpočtu školy. Tento trenažer hlouposti Valachové - za obecní peníze, by jí měl být dán k úhradě. Každý den nepřítomnosti brzdy vyučování se v běžné třídě probere učiva a učiva. Taková je realita. Věci je třeba nazývat pravými jmény.
  • Zase jedna z teorií elit. Je faktem, že naši pohlaváři podporují elitu zlodějů a korupčníků - politiků a ještě některé nátlakové skupiny - kantory, soudce, dochtory, fiškály a politiky ze svého okolí. Nezajímáte je vy řádní občané. Potřebují k dalšímu rozkrádání, aby jste vy voliči byli řádně rozeštváni.
  • cha cha ti hrabe? I mému psovi by smrdělo z huby kdyby kousl do zparchantělého chlíva daleko daleko páchnoucího. Koho bys chtěl ty socka od popelnic fackovat? Lískej si třeba svojí zparchantělou matku, když ti nechce podržet.A to už je co říct!
  • tobě jde o to aby jsi se tady zlostně vyblil.Celý den inkasuješ nadávky a posměch. Nezbývá než je tady vyzvracet nazpátek. Asi máš i hlad.V popelnicích už to není co bývalo,co?
  • ale chlíve! Komu ty tak můžeš naložit? Možná své zparchantělé matce v chlévku. A ty tady budeš jak JA budu potřebovat.Jedině tady máš možnost komunikace.Jinak jsi všem pro srandu, Smrdí ti z huby až sem.
  • ... vřelé díky za každý projev mouly, přesně o to mi jde, ty zbabelá ubohá sračko :)))
  • ... co ten trapný pravopis popeláře, ubožáku, kdy dáme doučování s fackama, trosko?
  • ... BIJEC je největší primitiv, kterému nikdy nedojde, že seeru na jeho sto nicků dementa :)))
  • ... parádně ignoruji degena BIJCE, jakmile zaregistruji, že zase blil, naložím mu, paráda :)))
  • V Česku neeexistuje podpora pro bílé studenty
    Česko nemá bohaté zásoby nerostných surovin, takže ekonomiku mohou táhnout hlavně dobré nápady. "Lidský kapitál je důležitým zdrojem ekonomického růstu země," říká Jakub Fischer z VŠE, který dlouhodobě pracuje s talentovanými studenty. Upozorňuje, že Česko má v této oblasti značné rezervy. "Chybí systémová podpora práce s talentovanými žáky," říká Fischer. Podle něj nikdo nepochybuje o tom, že je potřeba pracovat se znevýhodněnými dětmi, ale stejná péče by se měla věnovat i nadaným. To se však neděje. Podle údajů ministerstva školství letos míří v souvislosti s inkluzí na vzdělávání žáků se zdravotním postižením skoro miliarda korun. Do podpory nadaných Česko investuje přes 80 milionů korun.

    "Učitel ve třídě musí pomáhat slabým žákům, aby se stali průměrnými. Na nadané mu nezbývá čas," upozorňuje Stanislav Medřický, předseda Asociace pro mládež, vědu a techniku (Amavet), která v Česku pořádá vědecké soutěže. Ale i talentovaní žáci podle něj vyžadují speciální přístup. "Kdyby měl Jaromír Jágr jen dvě hodiny tělocviku týdně, nikdy by se nestal špičkovým hokejistou," podotýká Medřický. A upozorňuje, že v Česku chybí také ucelený systém vyhledávání nadaných.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit