Přejít na výpis diskuzí
Dala bych si horší dvojku, říká ministryně školství Kateřina Valachová
7.8.2016 | Martin Bach
51 příspěvků
-
hrdina z chléva přidal poučení? Kvalitní ale páchnoucí.Páchnoucí až sem.Zalez špíno!
-
ale tvůj rodinný život je pohoda co? V chlívě pohoda klídek teploučko a smrad.A když to jde vlezu a poskáču matku. Všichni ti závidíme.
-
ty BTW a Zlej Troll, tomu věřím akorát že taženská by tam asi byla do počtu
-
... přiznej se, že se tebe žádný rodinný život netýká a nikdy nebude, blbý pitomečku :)))
-
Ten demokratický systém výchovy a školství se začíná "ukazovat". Jako příklad uvedu "pouze" 8x změněné osnovy v dějepisu. Nejhorší je, prý máme údajně školství zdarma. Ale od převratu se zvýšily náklady na většinu rodin 10x ( ovšem mimo rodin "tzv nepřízpůsobivých" ).
-
Za to jakou úroveň mají žáci tak bych dal +4. Mluví o penězích, ale podstatná část šla na "prachy" pro kantory. Žáci se neumí samostaně samostatně učit ani myslet. Co umí papouškovat požadavky jedné z nátlakových skupin a vyhrožovat ostatním policií. Žáci mají na všechno právo, ale povinnosti žádné.
-
vivat Erdogan
vivat Putin -
... řádění pitomečků, ze kterých většina ukončila základku s notně zkrvavenými zády :)))
-
... ty jsi ostudou vaší návsi, balíku :)))
-
A Stalin
-
Paní Valachová, Vy jste ostudou našeho školství.
Slyšeli jsme Vás několikrát v televizních novinách a zjistili jsme, že neumíte mluvit správně gramaticky. Takže ne 2, ale 5 slovy pět.
Takhle mluvit, tak bych se styděl a šel se nechat spláchnout do WC ! ! !
A to jsem měl od svého češtináře 3 slovy tři.
Madam, jste ostudou našeho národa, styďte se ! *12* -
No sosani, do voleb...
-
Když poslouchá svého stranického guru a když navíc na správném místě a ve správný čas nabídne svoji "píp", tak jde všechno.
-
také bych si s ní dal trojku
-
Pětka pro ni je odvar. Učila ta lady vůbec někdy. Smíchat jablka s hruškama. Její rodná strana
potřebuje nadělat pitomců. Ono se pak s nimi lépe manipuluje. Nevím proč nestačí pomocné
školy. Dcera ji vychodila se samýma jedničkama . Pak udělala učńák pro žáky z pomocné a po zkouškách i normální učńák. Nedovedu si představit, že by chodila od mala do základky.
Místo radosti z jedniček a zápalu k učení by to neslo pláč a znechucení, jelikož by normálnímu tempu vyučování nestačila. Takže zdrávas inkluzi a asistentům. Oni to danoví poplatníci zaplatí ta jako všechny výmysly socanů. -
snesla jsem vajíčko, kam ho mám dát.
-
Rozhled téhle sossanky končí někde 20 kilometrů za Brnem..
Už nikdy prosím nevolte soc-komouše z lihového domu, děkuji.
http://www.euro.cz/blogy/cssd-se-dari-dotahuje-se-na-ods-1300185
*5* -
Já na výběr opravdu moc nemám... Buď ve školství dělat šaška tomuhle... nebo v armádě celé vládě. Nevěřím, že do armády se chodí kvůli politickému přesvědčení.
Tak tedy... na dobrovolné šaškování. -
nejlepší učitel byl Lenin
-
Vláda již odsouhlasila 8 procent zvýšení platů, a po nich potopa.
Proto asi ten úsměv!
Ti, kteří na ty platy musí odvést nějakou výrobu, zase utřou hubu.