Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrdina z chléva přidal poučení? Kvalitní ale páchnoucí.Páchnoucí až sem.Zalez špíno!
  • ale tvůj rodinný život je pohoda co? V chlívě pohoda klídek teploučko a smrad.A když to jde vlezu a poskáču matku. Všichni ti závidíme.
  • ty BTW a Zlej Troll, tomu věřím akorát že taženská by tam asi byla do počtu
  • ... přiznej se, že se tebe žádný rodinný život netýká a nikdy nebude, blbý pitomečku :)))
  • Ten demokratický systém výchovy a školství se začíná "ukazovat". Jako příklad uvedu "pouze" 8x změněné osnovy v dějepisu. Nejhorší je, prý máme údajně školství zdarma. Ale od převratu se zvýšily náklady na většinu rodin 10x ( ovšem mimo rodin "tzv nepřízpůsobivých" ).
  • Za to jakou úroveň mají žáci tak bych dal +4. Mluví o penězích, ale podstatná část šla na "prachy" pro kantory. Žáci se neumí samostaně samostatně učit ani myslet. Co umí papouškovat požadavky jedné z nátlakových skupin a vyhrožovat ostatním policií. Žáci mají na všechno právo, ale povinnosti žádné.
  • vivat Erdogan

vivat Putin
  • ... řádění pitomečků, ze kterých většina ukončila základku s notně zkrvavenými zády :)))
  • ... ty jsi ostudou vaší návsi, balíku :)))
  • A Stalin
  • Paní Valachová, Vy jste ostudou našeho školství.
    Slyšeli jsme Vás několikrát v televizních novinách a zjistili jsme, že neumíte mluvit správně gramaticky. Takže ne 2, ale 5 slovy pět.
    Takhle mluvit, tak bych se styděl a šel se nechat spláchnout do WC ! ! !
    A to jsem měl od svého češtináře 3 slovy tři.
    Madam, jste ostudou našeho národa, styďte se ! *12*
  • No sosani, do voleb...
  • Když poslouchá svého stranického guru a když navíc na správném místě a ve správný čas nabídne svoji "píp", tak jde všechno.
  • také bych si s ní dal trojku
  • Pětka pro ni je odvar. Učila ta lady vůbec někdy. Smíchat jablka s hruškama. Její rodná strana
    potřebuje nadělat pitomců. Ono se pak s nimi lépe manipuluje. Nevím proč nestačí pomocné
    školy. Dcera ji vychodila se samýma jedničkama . Pak udělala učńák pro žáky z pomocné a po zkouškách i normální učńák. Nedovedu si představit, že by chodila od mala do základky.
    Místo radosti z jedniček a zápalu k učení by to neslo pláč a znechucení, jelikož by normálnímu tempu vyučování nestačila. Takže zdrávas inkluzi a asistentům. Oni to danoví poplatníci zaplatí ta jako všechny výmysly socanů.
  • snesla jsem vajíčko, kam ho mám dát.
  • Rozhled téhle sossanky končí někde 20 kilometrů za Brnem..
    Už nikdy prosím nevolte soc-komouše z lihového domu, děkuji.

http://www.euro.cz/blogy/cssd-se-dari-dotahuje-se-na-ods-1300185

*5*
  • Já na výběr opravdu moc nemám... Buď ve školství dělat šaška tomuhle... nebo v armádě celé vládě. Nevěřím, že do armády se chodí kvůli politickému přesvědčení.

Tak tedy... na dobrovolné šaškování.
  • nejlepší učitel byl Lenin
  • Vláda již odsouhlasila 8 procent zvýšení platů, a po nich potopa.
    Proto asi ten úsměv!
    Ti, kteří na ty platy musí odvést nějakou výrobu, zase utřou hubu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit