Přejít na výpis diskuzí
Dáme si kafe? Anebo latte z kelímku, předraženou kapsli či levnou bryndu?
25.9.2017 | Lukáš Strašík
18 příspěvků
-
Kafe vůbec nepiju, buší mi po něm hercna.
Za volantem přemáhám únavu a touhu po spánku pitím Pepsi-coly, za den maximálně 0,5 l.
Nebo si dám nějaký energeťák, max. 0,25 l.
Nejlépe mi chutná a v žaludku nezlobí úplně obyčejný FIRE-BIRD, černá plechovka, v PENNY je za Kč 6,50.
Plechovka je zálohovaná, značená "POVRATNA NAKNADA" 50 1p, takže by se dala vhodit do automatu tuším v Chorvatsku. -
Tak zkusil jsem tu kapsli, ale to je opravdu žbrynda která vedle kávy ani neležela. Vůbec se nedivím, že jsou co chvíli v akci. A to jsou ještě pořád sakra předražené. Opravdu fuj.
-
Mnojo, názor proti názoru. Tak přidám i svůj. Kafe s čudlíkem z automatu piju tehdy, když nemám možnost si vypít kafčo v klidu. Tedy když jsem někde na cestách. Ale KÁVU si dám jen doma, nebo v práci. Klasickej, silnej turek z čerstvě umletého kafe. A teď mně můžete ukamenovat. *3* *1* *1* *1*
-
kapsle predrazenej smejd nevalne kvality za stejne penize si muzete kupovat extra luxusni kavu, jejich oblibu zcela nechapu *11*
-
Takže dnes mi to kafé ve Starbucks upraží a po zítří si je v klidu přijdu vypít *1* .
Káva potřebuje nějaký čas 1-2 dny po upražení na vydýchání oxidu a rozvinutí vůně a chuti. *2* -
-
Celý proces pražení si přečti tady https://www.lazenskakava.cz/co-se-deje-se-zrnem-v-prubehu-prazeni/ :)
-