Přejít na výpis diskuzí
Dáme si kafe? Anebo latte z kelímku, předraženou kapsli či levnou bryndu?
25.9.2017 | Lukáš Strašík
18 příspěvků
-
Prosím vás, mě by zajímalo, do kterého kávovaru pasují tyto kapsle Jacobs?
-
My si s manželem potrpíme na kvalitní kávu, takže jsme si koupili kvalitní automatický kávovar z Cesk, do kterého sypeme celá kávová zrna a takové kávě se nic nevyrovná. Je velký rozdíl v tom, jestli je káva připravená z mletých, nebo celých kávových zrn.
-
Kdo je tu zkušenější a ví kde vybrat kvalitní kávu? Máme doma rádi více takové čokoládové příchutě. Poradíte mi někdo prosím?
-
-
Ahoj! Pokud máte rádi kávu s čokoládovými příchutěmi, doporučil bych vyzkoušet https://www.francin.cz/produkt/kostarika-humming-bird/. Je to skvělá volba pro milovníky jemných a vyvážených chutí, kde se krásně snoubí čokoládové tóny s ovocnými příchutěmi. Milujeme ji doma celá rodina.
-
-
Kafe vůbec nepiju, buší mi po něm hercna.
Za volantem přemáhám únavu a touhu po spánku pitím Pepsi-coly, za den maximálně 0,5 l.
Nebo si dám nějaký energeťák, max. 0,25 l.
Nejlépe mi chutná a v žaludku nezlobí úplně obyčejný FIRE-BIRD, černá plechovka, v PENNY je za Kč 6,50.
Plechovka je zálohovaná, značená "POVRATNA NAKNADA" 50 1p, takže by se dala vhodit do automatu tuším v Chorvatsku. -
Kafe jsem pil do roku 1989 potom již nikdy a přesto jsem z toho žrádla a pití z EU na dialýze,ale beru to jako demokratický pokrok ehm chrchlo Havle.
-
-
Zřejmě si myslí pisatel, že za komančů se kávové boby pěstovali u nás nabo v SSSR a teď je sem vozí ty kapitalističtí imperialisté. Opak je pravdou, Veškerá technologie v Tchibu - Jihlavanka, Douwe Egberts a pod. byla ze západu, protože komanči by to nevyrobili ani náhodou a dovoz z Kuby byl kvalitativně problémový a toliko kávy se tam ani nevyrobí.
-