Přejít na výpis diskuzí
Dcera Zemanová u Šípa prozradila: Táta se u vtipů s virózou dobře bavil
1.6.2013 | red
143 příspěvků
-
Tak z tohoto příspěvku inteligence jen teče.
-
Vrať se na E55, ještě jsi ani nestačila si dát nohy k sobě a už pindáš...
-
Kdybys měla inteligenci nebyla bys blbka!! *3* *3*
-
Bohužel, bohužel! Snad to přežijeme. Zatím toho moc nepředvedl, samé hádky, které prohrává, soukromá pozvání celebrit, ty ho okašlaly, Livie není v B., ještě že nás baví opileckými vystoupeními. Abych nekřivdila, studánku v lese otevřel dobře, voda tekla a zlé jazyky tvrdí, že i ochutnal.
-
A kde ano?
-
Vlast reprezentuje její opilý tatík a svět se mu směje. Zmalovaná,odbarvená kurvička to nevylepší. Zapadá do rodiny. Možná Darcy, ten má velkou šanci ty kašpary polidštit. *11*
-
Bože to je otřesná familie. Slečna si bere bodygardy jen na oficiální akce. Celý tatínek ve své tuposti. *9*
-
To by ses musela bavit s gentlemany a ne s těmi debilními prasaty která si tady hojí mindráky, jinak máš naprostou pravdu!!
-
Lidičky, nechte ji být, dejte jí čas, vždyť ona je ještě mladá a za nic nemůže. Ani za to, že je teď v takovém zájmu médií a tudíž snadným terčem kritiky. Na svůj věk se s tím vypořádává docela dobře a zatím si ani na nic nehraje. Je hezká, bezprostřední a vtipná. Jak by se vám líbilo, kdyby se někdo nehezky a zbytečně "navážel" do vašeho dítěte? Určitě nelíbilo.
Více tolerance a hezký den, gentlemani a gentlemanky. *3* -
Na tu komickou opilou postavu se díval celý svět a náramně se spolu s jejím představitelem bavil.
Bylo mi líto, že od dob kradení pera ten humor šel dolů, ale u našich politických představitelů si musí člověk zvyknout, že vyšli z lidu, jako za komančů. -
To víš je to dobytek Pišta, rozumu moc nepobral!! *3*
-
Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbečkem, bohužel ji nemáš!!.,. *2*
-
Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbečkem, bohužel ji nemáš!!,.. *2* *15*
-
Bude elegantní jako soudruh tatík.
-
Porad jsem videla, ale nejak mne to nenadchlo. Trochu mene make up a nejake to sako na miru by slecne Katerine sluselo vic. Nikdo z nas si nedovede predstavit, jak tezke to je pro tak mladou slecnu byt najednou stredem pozornosti nejen ceskych medii... Proto slecne Katerine drzim palce, at dustojne reprezentuje nasi vlast... Noblesa, kultivovanost a ladnost si osvoji casem...
-
Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!!
-
tvoja cerka?
-
Tvoje rodiče byli hov*da a Ty jsi ponich, že jo? *12*
-
Kdyby chlastali za tvoje peníze, tak chcípnou žízní. Ty velká nulo *1*
-
Mladá to dělá za polívku, mám to vyzkoušený!